Prijava
  1.    

    1000 dinara

    Novčanica koja izaziva duboki uzdah i tiho negodovanje svake kasirke, što doprinosi tome da se svaki put kad idem u kupovinu sa 1000 din, a ne daj bože kupujem za manje od 700, osećam kao poslednje govno. Nisu kasirke tu zbog nas, nego mi zbog njih.

    "Imal nešto sitnije komšija...?"

  2.    

    1000 dinara

    To je ono sto se svaki dan pitas gde je-kad nista nisi kupio?

    Stvarno dodjes kuci sa sitnisem u dzepu a gladan si ,zedan, i stvarno nista nisi kupio!!!!!!!!!

  3.    

    1000 dinara

    Koristi se kao sredstvo NE kupovine u GSP-u.

    Dolaziš kod vozača, pružaš 1000 dinara i kažeš: ,,Jednu kartu, molim". On te prezrivo pogleda razmišljajući: ,,Ko će sad da vadi kusur koje tri pičke materine", i kaže ti da nema ništa sitno. Preplavlja te osećaj pobede. Nisi ništa platio, a ništa ti ne mogu jer si imao dobru volju. Sedaš opušteno i nadaš se da će ući kontrola kako bi ih zajebao.

  4.    

    1000 dinara

    Novcanica koje ce vas na svakoj trafici (ukoliko njome placate nesto ispod 100 din) oznaciti kao potencijalnog falsifikatora, narocito ako je prodavac 50+ pogledace vas mrko a onda obrnuti novacnicu i zagledati je iz svakog ugla, omirisati, prouciti zig, liznuti...i to sve dok se drugom rukom hvata za "ZOLJU" koju drzi ispod pulta..

  5.    

    1000 dinara

    Ajde što ceo dan radiš za nju, ova novčanica je najgora kad moraš da kupuješ nešto. Kasirka ima da se uhvati za glavu, pa pola sata da ti trubi i zapitkuje te imaš li nešto sitno, zagleda da l su prave, možda si ih ukrao ili fotokopirao. Na kraju će jedva da ti vrati kusur, a ni jedna novčanica neće da bude veća od 50 dinara, to ti je za kaznu od nje, mora nekome i ona da ide na...

    Pa posle ti pljuj koga hoćeš, a samo si hteo da kupiš pljuge.

  6.    

    1000 dinara

    Magična para. Kad je imaš ili zaradiš, misliš da si boga uvatio za ...
    A cim je rasitniš, ona nestaje u roku od 3 do 4 sata...

  7.    

    1000 dinara

    Visina kazne za saobraćajni prekršaj pod nazivom "ja nešto moram da pišem".Ono što je najzanimljivije u svemu,potvrdu o plaćenoj "kazni" nikad ne dobijete.

  8.    

    1000 dinara

    Novčanica koja može da te spasi bede, ali ne finansiske.Ako nekome pozajmiš 1000 dinara i onda ga više nikada ne vidiš u životu onda je za te pare i vredelo.

  9.    

    1000 dinara

    Dobar dan na policijskom jeziku.

    Ili na satro policijskom, crvena.