Prijava
  1.    

    1800 dinara

    Suma za koju pojedine firme smatraju da možeš podneti da budeš som i da te pljačkaju. A niti znaš zašto plaćaš niti šta dobijaš za te pare!!!

    450,00 Pretplata RTSu, da bih gledao Kvadraturu kruga (Emisiju koja se divi i izčuđava jadnim invalidima kako mogu da žive ko normalan svet) I da bih platio Oliveri Kovačević da stavi one glupe tri tačkice sa leve strane na svojoj emisiji.

    800,00 Kablovskom distributeru, koji mi prenosi najveći šljam od programa, počevši od TV Most, preko Palme plus, TVDuge i da ne nabrajam... I onda mi kaže kako imam čak 70 programa (Realno, gledam 2-3 i to je) Počeli smo da izmišljamo takmičenje, ko će pre u kući da izvrti (prešalta) sve kanale!

    230,00 Telekomu. Neka obavezna suma koju moraš da platiš za fiksni telefon, iako ne razgovaraš, naravno zato što imaš postpaid paket kod MTS-a (A u stvari to je sve jedna firma i ko zna šta sve muvaju)

    350,00 Naravno da ne zaboravim... 350,00 kinti vas globi predsednik kućnog saveta i njegovi "pomoćnici" za neke njihove "usluge". A to se plaća u onom InfoStanu (Informatici za NS). I ima ga na računu.

    I to bi sve i bilo podnošljivo da nisi student koji jedva sastavlja kraj sa krajem!