Prijava
  1.    

    3221-837

    Telefonski broj koji u popularnoj tinejdž komediji "Munje" pripada Loli, pevačici "Mesa", što peva ono sa rizlom i ličnom kartom, reklamira tretmane za mršavljenje, i krlja se sa Sergejom.

    U stvarnosti, broj je pripadao jednoj porodici koja je dve hiljade prve, kada je film izašao, proživela neverovatnu psihičku torturu putem telefonske linije.

    Glavni mučitelji bili su svi oni napaljeni kreteni koji su mislili "Ako bi se ova kresnula sa SER JEBENIM GEJOM, naravno da bi se kresnula SA MNOM" pa su u po dana i po noći zvali sirote ljude. Naravno, tu je bilo i drugih, onih koji su samo bili zaintrigirani da vide kome zaista pripada taj broj, onih koji su zvali da bi viknuli "Rizlu imaš, ličnu kartu nemaš" i spustili slušalicu, ali i onih koji su jednostavno grešili broj, zato što bi, umesto onog koji su želeli da ukucaju, ukucali broj koji su veče pre čuli u bioskopu.

    Tortura je trajala tri meseca dok nisu promenili broj, koji je onda otišao na mirovanje, i svaki put kada bi neko pozvao dobio bi informaciju da broj nije u funkciji. To je trajalo naredna tri meseca dok Telekom nije isti broj dao sledećoj porodici, koja nije ni slutila šta ih čeka, dok nisu primili prvi poziv koji je glasio "Haha, ček, ček, izvinite... JE L' TU LOLA?! AHAHAHAHHAHA".

    Nakon šest meseci i ova porodica je odustala od broja i vratila ga Telekomu. Ovakva praksa nastavljala se još sedam puta dok količina poziva nije počela da jenjava.

    Od tada, pozivi dolaze samo kada neka naduvana budala odluči da pusti sebi "Munje" na kompu ili kada Prva turska odluči da reprizira film po milion i prvi put.

    P.S. - Danas taj broj pripada jednoj finoj starijoj gospođi, koja ima problema sa sluhom, tako da nije preporučeno da se zove.