Prijava · Registracija
164 : 15
16-em-plus     16-em-minus
165 : 15
164 : 16

Gospođa Hadžizdravković

Mitska predstavnica visoke građanske klase. Savremena i sofisticiranija verzija nekadašnjih rimskih Matrona. Po nacionalnom opredeljenju stara Beograđanka, po seksualnom - udovica. Jedna od onih endemskih vrsta koje povremeno viđamo na centralnim ulicama našeg glavnog grada; tihe, ponosne i obavezno sa šeširom na glavi. Ukoliko to dozvoljava akademska penzija pokojnog gospodina Hadžizdravkovića, šešir je obligatorno šireg oboda i pravi hlad patuljastoj francuskoj pudli ili bišonu ( boja nije od preteranog značaja ) koji se - sa posebnom razdraganošću, razume se - polako ali sigurno DAVE na kratkom svilenom povodcu svoje gospodarice. Kupivši dve krempite u čuvenoj poslastičarnici ''Petković'' - kojoj se ovom prilikom zahvaljujemo na dugogodišnjoj saradnji - naša matora babuskara...pardon - GOSPODIČNA se upućuje u svoj prostrani stan sa visokom tavanicom - lociran u Hadžimilentijevoj ulici - gde će za aproksimativno jedan sat popiti šoljicu čaja ili cikorije sa poštovanom i isto tako podgrejanom ( autor misli na leš; prim.prev.) gospođom Hadžipešić. Mobilni i ostali telefoni ih neće uznemiravati u toj popodnevnoj imitaciji od života. Naime, iz više komplikovanih i jednog prostog razloga, rođena deca nikada nisu bila opcija. Voljene azaleje su jednostavno bile isuviše voljene...

A: Dobar dan želim, gospođo Hadžizdravković!
H: 'Bardan, profesore Isakoviću...

B: Dobar dan, komšinice...
H: 'Bardan, gospođo Vujović...

C: Moje poštovanje, gospođo Hadž...
H: 'Bardan, gospodine Mili...

D: Teto, teto...daj neku paru, živ ti ja!
H: 'Bardan, deco...

E: Baba, saću silujem i tebe i kera ako ne skineš tu ogrlicu...!
H: 'Bardan, mladiću...

191 : 4
16-em-plus     16-em-minus
192 : 4
191 : 5

Ne ujeda

Непорецива гаранција безопасности. Тај изостанак заклапања зубала на твом екстремитету је чисто зелено светло, те нема оправдања за даље оклевање. Акција, идемо, клапа!

- Шта гледаш? Узми га у руке, не уједа.
- Па не знам.. Ја.. А шта му је ово?
- Чвабало, јеботе, јеси ти ишла некад у школу?
----------------------

- Иди, бре, приђи јој, шта се фемкаш цело вече?
- Ма нећу и капак. Погледај је само. Из овог угла ко Сејо Калач, само блонди.
- Ама, од бирача нема.. Знаш већ. Приђи, не уједа!
- Не знам, брате, провали кад има четворке ко Осми путник, не бих био тако сигуран.

184 : 12
16-em-plus     16-em-minus
185 : 12
184 : 13

Pevušim

Pokušaj izvlačenja kada te uhvate dok pričaš sam sa sobom. Ako nisu čuli šta pričaš, imaš šansu da ispadneš koliko-toliko normalan.

- Jogurt... Jogurt je... Ma sve najbolje o jogurtu, stvarno.
- S kim pričaš ti, bre?
- Ni sa kim, pevušim samo.
- Čula sam sve.
- Jebiga, šta da ti kažem, mnogo volim jogurt.

175 : 17
16-em-plus     16-em-minus
176 : 17
175 : 18

Gej oglasi lične prirode

U strejt oglasima lične prirode se uglavnom neodređeno traga za osobom koja ispunjava određene kriterijume za druženje, kombinaciju ili vezu - velike sise i dupe, polni organ dužine 20+, prazan stan, debeo novčanik ili nešto peto.

Gej oglasi se uglavnom odnose na određenu osobu koju je postavljač oglasa negde video, napalio se i sada je traži u nadi da je ta osoba pozadinac, čita pederske sajtove i da će se prepoznati kada vidi oglas. Verovatnoća da se neko pronađe na ovaj način je ravna nuli.

Ter'o si IMT traktor juče sa tanjiračom u Mladenovac, tu kod deda Miloja na okretnicu. Ja sam prošo sas kombajn na crveno, ti si mi trubeo i rekao si mi: pu jebem te u dupe. Ako si tu - javi se, da se jebemo u dupe

357 : 84
16-em-plus     16-em-minus
358 : 84
357 : 85

Fenix

Latinsko ime za nadu.

Bezbroj puta je umirala i rađala se, a zna i da odleti.

128 : 20
16-em-plus     16-em-minus
129 : 20
128 : 21

Ona stara

Umotvorina, poslovica, doskočica ili pak pesma koja se u narodu odomaćila. Hol of fejmerka takoreći. Iako je reč "stara" 62.5% karaktera koji čine ovaj izraz, ništa od navedenog ne mora biti zaista staro ili vremešno, dovoljno je da ih neko smatra za deo svoje ili zajedničke istorije sa osobom kojoj se obraća.

-Dobra ti ova rakija kume! Prava, domaća!
-Jeste kume, ajmo još po jednu pa da opletemo onu našu staru: Đe si bila, đe si danguuuuuubiiilaaaa, dangubilaaaaa tri bijeeeela dana!
------------------------------------------------------------------------------------------
-Brate, razmišljam se da li da šutnem Mariju, počela je da mi opasno trza na žuč, ali de u ova krizna vremena da nadjem nešto bolje...
-Torimau, znaš kako kaže ona stara: Dve su strane peškiru. Jednom si brisao kosu, drugom dupe. Koja je koja znaćeš tek kada počneš da brišeš lice.

153 : 20
16-em-plus     16-em-minus
154 : 20
153 : 21

Vidi ko ti doš'o

Videće, al' malo sutra, jer je ovo uvertira u kuknjavu nekog od pokojnikovih najbližih pri ulasku ljudi u kapelu.

- Crni Milee, što mi odee, ostavi me da se mučiim! Ko će Milee njivu da nam oree? Jao mene majko moja. Vidi Milee ko ti doš'oo! Ustaj Mile kuma da pozdraviš! Ustaj Mile da legnem mesto tebe! Evo Mile, kum ti oprostio onih trista evraa!
- Khm...
- Kuku meni kukaviciii! Jao Milee, snago mojaa!
- Kumo, primi moje saučešće.
- Hvala kume.
- Khm, a one evre ćemo da prebijemo kad prođu četrdes' dana.

249 : 27
16-em-plus     16-em-minus
250 : 27
249 : 28

Srpkinja

Prema mišljenju mlađih stanovnika zapadne Evrope, a moglo bi se reći i ostatka neslovenskog sveta na planeti, Srpkinja je vrsta Ruskinje, samo što ima veće grudi i oko nje moraš da se mučiš, da je izvodiš na večere, trošiš pare na izlaske, a na kraju opet nema garancija da ćeš se omrsiti. Strancima srpski jezik zvuči kao ruski, uostalom kao i češki, poljski, slovački, makedonski, hrvatski, bugarski, … sve je to njima isto – tomejtou, tomatou.

Sve te prelepe devojke koje izgovaraju, njima tako seksipilna dva slova, DA, DA, DA, …
Svako žensko biće koje potvrdno odgovara sa milozvučnim DA, to je Nataša, bila ona Srpkinja, Ruskinja, Makedonka, Ukrajinka,… sve su one u njihovim očima i ušima Nataše, oćne prelepe ruske Nataše. Naravno, nisu sve Ruskinje lake, ali su skoro sve lake uglavnom Ruskinje. Etiketa im je zalepljena i tu nema nazad.

: Ibiza, plaža, palme, more, sunce, gomila napaljenih mladih pripitih Engleza, Nemaca i Holanđana, čiji se senzori pale na “DA”. :

Jelena: …. da, bre, ostaćemo na plaži još sat vremena, pa idemo da se spremamo za večeras. Vidi, Milice, kako te gleda ovaj ružičasti Englez.
Milica: Koji? Haaa, ‘nači fuj.
Englez: Hello, Natasa, hnjo, hnjo, hnjo … How much for one night?
Jelena: How much ti je mama, jebo te Vladimir Putin u dupe pegavo. We’re not prostitutes and we’re from Serbia not Russia!
Englez: Oh, sorry. I wanted to invite you to our yacht tonight, but …
Jelena: Yacht? Oh, where are you from? :široki osmeh:

:Na jahti se te večeri bogato jelo, pio se šampanjac, izvuk’o se i po koji lajn, đuskalo se i … ništa više od toga. Ne bi one nikad sa njima. Provod, jahte, to je sve prihvatljivo, ali dalje ne … mada možda, ako bi se baš, baš potrudili, ako bi ih svake večeri zvali, … Ipak ne. Dobar provod, može uvek, ali za nešto više … zahteva to truda i vremena, pa da se razvije emocija. A možda ipak bi, ha? Ili ne?:

194 : 25
16-em-plus     16-em-minus
195 : 25
194 : 26

Van dometa

Distanca koju ne možete dosegnuti bilo kojim delom tela, kada vam se ne ustaje sa kauča.

- Opet teletekst? Ae, miči mi to sa ekrana.
- Ne mogu, daljinski mi je van dometa.
- Znaš koji je datum, a ti se izležavaš (FLJAS)!
- A bre, ženo, šta me drndaš, vidiš da sam izuo čarape i lego. Jebe mi se što je 8. mart.

336 : 28
16-em-plus     16-em-minus
337 : 28
336 : 29

Zubato pivce

Пивце које није довољно одстајало у фрижидеру, па му се охладиле само етикета и флаша, дајући тако утисак да је и течност идеалне температуре.