Prijava · Registracija
334 : 13
16 em plus     16 em minus
335 : 13
334 : 14

Znaš li ti ko sam ja?!

Pitanje koje neretko postavlja glavni baja, umišljeni šmeker, šaban, zeldi... kada ga neko "ne prepozna" na ulici, ili ako ga ne daj bože ne ispoštuje.

-Znate li vi ko sam ja?!!!
-Znamo bre Pero, živiš tu u dvorištu iza ceo život, pomeri se malo, vidiš da igramo basket!

209 : 7
16 em plus     16 em minus
210 : 7
209 : 8

Besplatno

Бесплатно је најјача врста хипнозе. Бескористан комад смећа може бити претворен у објекат жудње милиона људи, само ако га понудиш бесплатно, али у ограниченим количинама. Људи су спремни да забораве све моралне и људске норме, чак и да прибегну кршењу закона и обичаја ратовања да би се докопали свог БЕСПЛАТНОГ парчета неупотребљивог ђубрета.

- Хеј, види што сам узео овај смрдљив џак пун пацовских цркотина!
- Јеси нормалан, шта ће ти то?
- Ма делили бесплатно у продавници.
- Аууу, боље да пожурим, ваљда има још!

348 : 23
16 em plus     16 em minus
349 : 23
348 : 24

Prelazak veze na viši nivo

Кад се мање јебете, а више причате. И кад она почне да тражи рецепте од ваше кеве, а ви с њеним ћалетом кренете на пецање.

- „Стефана, хоћу да се јебемо ко некад!“

307 : 48
16 em plus     16 em minus
308 : 48
307 : 49

Zagoreo

Кад у згради избије пожар а ти се упорно распитујеш где је пут за ејакулацију.

187 : 19
16 em plus     16 em minus
188 : 19
187 : 20

K’o da si spavao na čengelama

Поред прекуване ракије, ченгеле су други неизоставни реквизит месног скулптора који вјештим потезима добро наоштреног ножа, животињу окачену о њих раставља на дијелове.
Критика упућена овим изразом односи се на комплетан изглед: разбарушену косу, испалу поткошуљу, засукану крагну и слично. Укратко, идентичан визуелни ефекат који би се добио након ноћи проведене на овој справи, ногама окачен довољно високо изнад тла.

Алберт: Милева, шта има за ручак?!
Милева: Паприкаш се кува, али није још готов.
Алберт: Де ти то запржавај, па постави на сто. Читав дан трчим за возом због оне моје теорије релативности, цркавам од глади.
Милева: Е ја ти вала нећу запржавати паприкаш, па макар цркла. У мом крају се само дода мало брашна, а теби ако се не свиђа, ти иди код своје родице Елзе, па њој запржи.
Алберт: Добро, дај шта даш. Шта си ово пискарала?
Милева: Дошла сам до неких епохалних открића о фотоелектричном ефекту. Све сам лијепо документовала у овој плавој свесци. Само требам објавити и слава је моја.
(одлази у кухињу)
Алберт: ‘Еј, нећу ја сад јести, идем прво скокнути нешто до завода за патенте.
Милева: Чекај, нећеш такав међу свијет, видиш да изгледаш к’о да си спавао на ченгелама. Почешљај се барем, да се не спрда народ.
(ТРАС!)
(Милева бесједи сама са собом мијешајући паприкаш)
Милева: Види будале, оде гладан. Јест га лако наложити, мајко мила. Украде слатки кувар...

304 : 35
16 em plus     16 em minus
305 : 35
304 : 36

Popušiti kurac života

Проћи кроз сито, решето и филтер папир говњиве егзистенције. Ићи животу уз и низ карину периодично, до момента кулминације.
По рођењу, Пушача Курца Живота је кева чедоморка испустила у помије. Док су деца његовог узраста хасала козје брабоњке и сапун с укусом шумског воћа, он је био потеран да ратује у самом пркну света, где му је шрапнел трајно издепилирао леђа, ноге и мошнице. Оседео пре треће деценије живота, женио се, разводио, котио. Не рачунајући бракове, прошао кроз још неколико ратова.
Док би светина радије пунила стомаке пивчугом, он би наливао избушену јетру вињаком док му се кутњаци не расклимају. Мењао жене и вере као гнојаве завоје, селио се као стидна ваш, спичкао сву имовину на трке керова, а притом успео да задржи зајебани аристократски подсмех испод машћу натопљене брадурине.
Довољно интелигентан да схвати у какво је ништавило и седам јегера свет забасао, а довољно мудовит да одслуша комплетну дискографију Пеперса, повући обарач му и није била толико мучна радња.

- Господине Хемингвеј, немојте, живот је леп!
- Мршћи синак. Кад будеш испушио карину живота, јави се. Врати Асклепију петла што му дугујем и реци Шакири да не брише зид. Амено!

Уследи пуцањ, а на шпанском зиду остаде фалусоидна флека колорита гримизног.

198 : 21
16 em plus     16 em minus
199 : 21
198 : 22

Ne vidi kako joj stoje cipele

Девојка са огромним деколтеом, иста она којој нико не зна боју очију. Скоро па цецара. Таквим рибама груди затварају поглед доле па ни не знају шта су обуле.

1: Матори, види на девет сати рибу од нас!
2: Ау сунце ти твоје, та не види како јој ципеле стоје. Идем да јој узмем број хехе!

348 : 27
16 em plus     16 em minus
349 : 27
348 : 28

Daviti Štrumfa

Najagresivnije moguće onanisati tako što grčevito stežeš patku sve dok ne poplavi i onda divljački počneš da cimaš gore-dole.

- Ej brate, što mi se nisi javljao pola sata na telefon?
- Davio sam Štrumfa.
- A dobro, ja reko' da ti se nije nešto desilo.

159 : 16
16 em plus     16 em minus
160 : 16
159 : 17

Žena božija

Naravno, ne misli se na bračnog druga nekog božanstva. Vremena kada su se bogovi ženili i pravili kamare božanske dece nestala su u vrtlogu netolerancije ranog hrišćanstva. Žena božija zapravo nema nikakve veze sa bogom niti ičim dobrim, ona pre dolazi sa one tamne strane, iz onih krugova u kojima radije obitava đavo. To je oštrokondža u iskonskom obliku, pošast. Žena božija ne shvata da je finale lige šampiona važnije od reprize Ranjenog orla. Žena božija voli nepotrebne, a skupe stvari. Žena božija ne da, a kada i da to mora da presedne. Žena božija odbija da prihvati da tebi ipak treba više od pet sekundi da bi mogao i drugi put. Žena božija dolazi po svoje. Žena božija uzima danak. Oprosti se od života kakav si poznavao.

Ženo božija, idem samo na jedno pivo, eeeeeej!
__________________________________________________________________________
Ženo božija, pa tvoja majka je već bila ovde prošlog meseca i ostala je skoro dve nedelje.
__________________________________________________________________________
ARRRGHAAAAA!!! Ženo božija, kad sam ti rekao da malo upotrebiš i zube nisam mislio da ga odgrizeš!!!

218 : 67
16 em plus     16 em minus
219 : 67
218 : 68

Bruce

Stidne dlačice i moderator na Vukajliji.

Jednom za dlaku da mi ostavi definiciju.