Prijava · Registracija
65 : 7
16 em plus     16 em minus
66 : 7
65 : 8

Grebator

Непоправљиви уживалац разноразних игара на срећу. Црно испод нокта средњака одаје главну пасију овог несретника, чије се биствовање свело на гребање произвољних срећки пазарених на оближњој трафици. Гребање је уствари еуфемизам - боља реч би била манија, нарасла током година услед неуспеха. Oн кида, урла, удара и љушти до крви борећи се за дах, као заточеник каквог ковчега у чији је поклопац судбина тако окрутно ударила и последњу закивку. Среброљубље и лебац без мотике сада имају реч.

Читав један живот људске индивидуе несхватљиво, а опет једноставно сведен на обичну ономатопеју: греб, греб, греб.

Види два иста знака, ајдееее! Ахххххх, три! Ајде Боже ајде, још овај један само, стижу виле авиони море и скупи кондоми курве вавилони... греб греб греб, пу пишам се ја на ово, не фали ништа ни сад што живим у трошној родитељској кући, топла је бар и не прокишњава, шта ће ми више. Е Љубо, дај ти мени ипак још једну. Чек стани, дај још три.

119 : 9
16 em plus     16 em minus
120 : 9
119 : 10

Riba pliva tri puta

Razlog zbog kojeg se na posnim slavama treba popiti bar čaša belog vina.

- 'Ajde, kume, pojeo si i parče ribe, red je da nazdravimo, daj tu čašu da ti sipam vino.
- Kume, znaš da ja slabo taj alkohol...
- Ma, valja se, bre, riba pliva tri puta: u vodi, u ulju i u vinu!
- Što ne forsiraš malo tvog zeta Stefana, nisam mu brojao, al' je pojeo bar pet parčeta ribe!
- Njemu ne treba podsećanje, mislim da je do sad svoju ribu udavio.

76 : 10
16 em plus     16 em minus
77 : 10
76 : 11

Može on da ode iz grada ali grad iz njega neće nikad

Usud raje nenavikle na prostranstvo. Stisnuti u zgradama kolektivnog stanovanja, bez radosti života, smerni i ponizni, puni pažnje prema bližnjima. Pa oni čak i ljubav vode tiho, bez glasa, da ne uznemire nikog. Ne prde, ne smrde, bez boje, mirisa i ukusa, kao kakve senke od ljudi, čak i kada im primanja dozvole da se izdignu od svega i konačno sebi priušte kuću na selu.

- Vide li ti ovo? Onakav ručak, bre, a oni sve nešto lome lebac prstima, pa kašika, pa nož i viljuška, pa salveta, ni da podrignu ko ljudi? A totalno su mi se zgadili kada na kraju počeše da se zahvaljuju.
- A onoliko sam se mučila... Rekoh ti ja, mogu oni da odu iz grada ali grad iz njih neće nikad!

106 : 30
16 em plus     16 em minus
107 : 30
106 : 31

NOVA BRUSOVA DEFINICIJA

Pošalji SMS sadržine 169 na 3030. Teodori treba pomoć da se izleči.

Ko obriše ili kenja u komentarima mama mu je naprednjak.

91 : 9
16 em plus     16 em minus
92 : 9
91 : 10

Švedski arbitar

Kantar mudrosti i pravednosti.

Erikssen: Samo se vi zajebavajte, momci. Ja gledam na sat, nadoknadićemo svaku sekundu.
------------------------------------------------------------------------------
-Pa nisi trebao onakvu šamarčinu da joj zalijepiš, danas niko nikog ne trpi...
-Šta si ti, švedski arbitar?

97 : 5
16 em plus     16 em minus
98 : 5
97 : 6

Panonski biciklisti

Svete krave Sremsko-Banatsko-Bačkih puteva. Noćna mora svih putnika-namernika kroz Niziju.

Dolaze niotkuda i odlaze nikuda. Terajući vas da se, iz straha, pribijete do šora suprotne trake puta i ulećete u makazice drugim vozačima, uzrokuju više saobraćajnih nesreća od dekoltea Mice Trofrtaljke.

I dok će Gradski Biciklista projuriti pored vas, trudeći se, očigledno, da negde stigne, Panonski će sve svoje psihofizičke kapacitete upregnuti da do svog konačnog odredišta, daj bože, nikada ne dođe -- jer, ko zna šta ga tamo čeka? Usporiće svoj metabolizam do stepena medveda u hibernaciji, a bočnu amplitudu vrludanja maksimizirati do granice koju mu fizika dozvoljava. Zato što je tako u mogućnosti.

- Grupa naučnika sa Stenforda je pokušala da ih analizira i matematički modeluje, ali najbliže do čega su došli je Braunovo kretanje čestica, koje je njihovo ponašanje ipak zadovoljavajuće opisivalo u samo 63% slučajeva.

- Priča se da je 1979. kod Malog Iđoša voz izleteo iz šina, kada je mašinovođa naglo povukao kočnicu, pokušavajući da poštedi jednog Panonskog Biciklistu, koji je u tom trenutku pasao na sred pruge.

443 : 39
16 em plus     16 em minus
444 : 39
443 : 40

Erika

Nekršteno ime lutke na naduvavanje kojoj je primarna svrha da simulira ženu koja želi da se jebe sa vama. Sekundarna svrha joj je da od vas napravi kompletnu komadinu kretena. Samo jedan snošaj sa Erikom može više da sroza vaš kredibilitet od postera Zdravka Čolića u spavaćoj sobi ili tetovaže Baneta iz Garavog sokaka na dupetu.

Pazari se isključivo kao poklon nevinom ortaku kome broj godina stacioniranih u buljsonu ne počinje najmanjim prirodnim brojem. Sa prećutnom porukom da vežba kako se ne bi obrukao kada mu se zagorelog palamara dočepa iskusnija klinka devedes'peto godište.

Tržišna vrednost Erike je slična vrednosti praseta od dvaes'nešto kila ili vrednosti prave kurve koju posle jebačine ne možete slučajno da probušite cigarom. Loša investicija.

-Aaaaa...pusti mi nogu...aaaa...što me vučeš u špajz bilmezu?!
-Joooj izvini. Navikao sam na Eriku, a nju uvek posle seksa sakrijem ispod bureta sa turšijom.

147 : 22
16 em plus     16 em minus
148 : 22
147 : 23

Tutavela

Paljba, štura, mrš' bre u kurac!

63 : 37
16 em plus     16 em minus
64 : 37
63 : 38

Jebač iz ulice Brestova

Čije su one pune pepeljare i prazne šolje? Ko je spavaću sobu pretvorio u hram blaženih odnosa posvećen boginji Afroditi? Zašto se iz te sobe čuju pesme Ipčeta i Ace Lukasa? Tom Sojer je ofarbao ogradu. Prolazi sedam sati, što znači da će uskoro u grad krenuti duh čoveka koji je izgubio srce. Parfem Antonija Banderasa se oseća duž hodnika, a svetla se gase i čuje se okretanje ključa u bravi. Nevine devojke bežite glavom bez obzira!

- Imala sam užasan košmar, sanjala sam Fredi Vulgera i osetila njegove dildo prste u svojim šupljinama!

110 : 15
16 em plus     16 em minus
111 : 15
110 : 16

Dođi u kuhinju nešto da mi pomogneš

Pa pička vam materina! Pardon. Pa pička vam materina! Jel može gori kliše jel ima nešto gore u istoriji kinematografije? To je to: američki sto, krofna, nameštaj, toster, luster, porodica, no mladiću čime se ti baviš, otac porodice bankar, stavova čvrstih, ćerka plava navijačica hihi sestra joj sedi smorena pored kašikom gnjavi po tanjiru. Koliko puta, zašto sve isto i onda kada je situacija zategnuta: hej, Džone dođi nešto da mi pomogneš u kuhinji! Kao ima da se pomaže, pa nisi ti majstor Vuksan pa ti treba neko da ti pomeri šporet od zida, šta ima da ti pomaže koj kurac! Pa pička vam materina, kaži: Džone, govedo, dođi ovamo, pusti mlade da se jebu, ili Džone, majmune, teraj mi to iz kuće, ili Džone srce moje dođi u kuhinju da mi pomogneš da uguram varjaču u pičku ovi mladi smaraju brate realno.

Riska vam svima jebe keve usputno: ARANĐELE, OVAJ ZAMRZIVAČ NE RADI! To je rečenica, to je kuhinja, to je život, to je artistički maksimum ostvaren minimalnim sredstvima pirueta ala ristana na malom prostoru pokvarenog zamrzivača sažeta cela istorija ljudskog roda u tim rečima!

- Večeras je večera kod mojih da li ćeš doći večeras da upoznaš moje roditelje?
- Pa hoću.

2087. nova sezona Igre prestola:

- Ej Dragiša dođi u kuhinju u istočnom krilu zamka nešto da mi pomogneš ostavi Milana Štrljića da prorčka malo Vikijinu pičku pre ručka!