Prijava · Registracija
731 : 66
16 em plus     16 em minus
732 : 66
731 : 67

Nevažeći listić

Onaj kojim obrišeš dasku od wc šolje.

761 : 79
16 em plus     16 em minus
762 : 79
761 : 80

Da nema bradavice mislio bi da je mazim po ledjima

Izraz koji opisuje krajnje ravnu devojku.

- Gde si ti bio sinoć matori?
- Bio u klubu, napio se, smuvao neku malu, ma žalost brate.. Da nema bradavice mislio bi da je mazim po ledjima..

752 : 35
16 em plus     16 em minus
753 : 35
752 : 36

Obrada dijamanta

Veština izvlačenja poslednjih kapi majoneza iz pakovanja od 100 grama.

540 : 58
16 em plus     16 em minus
541 : 58
540 : 59

Di-džej na kućnim žurkama

Изузетно незахвалан посао. Покушавање увођења било каквог реда у хаотичну репетитивно силовану плејлисту равно је седењу замраченој соби и покушавању удевања црног кончића у иглу која је већи део своје (игласте?) егзистенције провела у муљавој фиоци међу шрафовима, алаткама и дуплерицама Памеле Андерсон из деведесетих година прошлог века умрљаних моторним уљем.

Која год песма буде пуштена, у маси ће се увек наћи неки незадовољник који ће почети гласно да негодује против избора музике варијацијама реченице: "Jа сам пијан и мени је лепо и хоћу своју музику, ко јебе остале металце/шабане/репере/дабстепере/хипхопере/електронце итд".

Расправа је безнадежна, најбоље решење је заузети хладнокрван став и манире нацисте из Нирнберга:
"Ја само пуштам песме које су ми речене да пустим, а ти, алкохолисани хомосапиенсу, би требало да схватиш да сам ја само експресија воље овог колектива и самим тим сам деперсонализован и недоступан за било какву међуљудску комуникацију осим наручивања песама од стране других алкохолисаних хомосапиенса. Другим речима речено, ја обављам племенити посао менаџмента музичких жеља заједнице изнетих под утицајем легалних и нелегалних опијата, и аутодеструктивно је бунити се против истог, јер он представља рефлексију саме колективне персоне у датом психофизичком стању, а део колективне персоне си и ти, што опет имплицира да си и ти деперсонализован и да живимо у добу гушења индивидуализма и појединачних слобода индивидуе, што је трагично, и сматрам да би једина филозофија која би могла да нас издигне из бесловесног крдо- менталитета јесте управо Ничеова теорија Надчовека, која се управо залаже да се систем моралних вредности окрене наглавачке, и жеље заједнице потчине жељама појединца. Али пошто ја заступам теорију Свечовека владике Николаја Велимировића, бојим се да твоји захтеви не могу бити испуњени, осим ако ниси спреман да решимо филозофску битку између Ничеа и Велимировића физичким конфликтом, и самим тим доведемо до есхатона овог колектива и ове релативно угодне вечери?"

Варијације и цитирање горенаведене реченице би требале да буду сасвим довољне да бунтовник добије фацијалну експресију "живуљка на путу гледа у ФАП-ове фарове", и да се удаљи уз збуњено "Блаааргх".

Једна од бенефиција диџејинга јесте што он увек седи, и (ако је могуће) једе и пије. Самим тим велике су шансе да ће отићи кући трезан, сит и напит, док ће остатак масе пеглати по клоњама, улицама и двориштима.

Хајде мала да правимо лом - Шабан Шаулић

Металац: Ћелава сељачина хахахахаха Шабан Шапке Шапкееее брееее ко крава да муче хахаахаахах какви сте ви сељобери ја не верујем хахахахаха дај Слипкнот бре!!! Дуалити је најметал песма икад!!!
Љаљан: То бреееееееееее где ме нађе јооооооооој дај виски јоооооооооој!!!
Ди-џеј: Добро, ево Дуалити следећи на плејлисти.

Duality- Slipknot

Љаљан: Какво је ово секташко срање брееее, знате ви ко сам ја бре ало бре? Металци смрдите, секташи одвратни, мењај песму бре!!!
Металац: То бре!!! Само метал!!! Џои најбољи бубњар икад!!! Дркам на њега!!
Ди-џеј: *Дај да смирим ове будале, ево им нека психоделија што претвара неуроне у гњецаву смесу. Кришом убацује песму у плејлисту *

Black Hole- Nadix

Рава којој крећу сузе низ бутину на Цвију и Слободана Васића: Срцееее, ајде ми пустиш Дару и Цвију, Ноћ за нас??? Мооооолим те мва мва мва...
Ди-џеј: Може, али тек после 15 песама.
Рава: Ај ми помериш мало горе? Плииииз...
Ди-џеј: Срце, ја сам само асексуална експресија колективне воље овог скупа, тако да твоје умиљавање и набијање сиса у мој врат и горњи део леђа има толико ефекта колико Маријан Ристичевић има шансе да буде вицепремијер. Просипај своје заводничке форе неком другом. Мва.

879 : 98
16 em plus     16 em minus
880 : 98
879 : 99

Prelepa Lukić

Keva Lepe Lukić.

685 : 43
16 em plus     16 em minus
686 : 43
685 : 44

Više od nezavisnosti, manje od autonomije

Kad ti žena kaže: "Idi slobodno. Ne ljutim se ja."

659 : 139
16 em plus     16 em minus
660 : 139
659 : 140

Mamica Dobra

Majka od Anice Dobre.

762 : 50
16 em plus     16 em minus
763 : 50
762 : 51

Udaja

Тренутак када женска особа замени пажњу свих мушкараца за непажњу једног.

589 : 26
16 em plus     16 em minus
590 : 26
589 : 27

Basketaši bez majice

Noćna mora svakog ljubitelja narandžaste loptice-skočice. To su momenti kada biste više voleli da čuvate samog Kobe Bryant-a, nego svog komšu u toplesu, iako cenim da vam komša nije bolji igrač od Kobea. Oznojani torzo, prilikom leđne tehnike, ili napada licem-košu, predstavljaće vam pravu enigmu, iako ne sumnjate u vašu motoriku i kordinaciju pokreta. Podsvesno ćete ipak poželeti da ljigavac neometano poentira.

- Brate, ti čuvaj komšija Mileta
- Šta? Jesi li lud? Igra bez majice, kad se, nakon pola basketa osapunja, ne bi ga zadržao ni Dimitris Diamantidis!

601 : 34
16 em plus     16 em minus
602 : 34
601 : 35

Sve je pod kontrolom

Ohrabrujuća izjava. Sve dok se ne postavi jedno pitanje.
ČIJOM?

- Mala, opusti se, sve je pod kontrolom!