Prijava · Registracija
489 : 51
16 em plus     16 em minus
490 : 51
489 : 52

Električarka

Ne nuzno zgodna, oskudno odevena osoba zenskog pola, zvace zvaku, ima jaku sminku i malu torbicu koju vrti od bandere do bandere.

405 : 23
16 em plus     16 em minus
406 : 23
405 : 24

Preispitivanje

Proces koji se dešava kada vidite maricu kako prolazi po kraju u blizini vaše kuće. Tada se u glavi dešava flashback i preispituju se postupci od sinoć, sa akcentom na nezakonite radnje.

Hmm, da vidimo ... radža kod Migeta, posle Albanka u parkiću. Da nas nije neko drukao? Ma neee! Ajmo dalje ... ona Sanja od sinoć, nešto mi mladoliko delovala. Da nije zbog toga?
Aj, šta se tripujem? Možda ljudi samo idu svojim poslom...

584 : 17
16 em plus     16 em minus
585 : 17
584 : 18

Građanski rat

Takmičenje u kojem svi učesnici imaju prednost domaćeg terena.

366 : 41
16 em plus     16 em minus
367 : 41
366 : 42

Voditeljke vremenskih prognoza na televiziji

Uglavnom najbolje ribe na televiziji, uvek doterane, nasmejane, neretko i baš lepe, ali kako bi ovaj divni sklad bio narušen, moraju ili da mucaju, ili da pričaju kao da su pročitale dve i po knjige u životu, da sriču ili da im je jednostavno boja glasa relativno slična zvuku kočenja formule jedan.

Po pravilu posao su dobile preko veze ili preko kreveta, obavezno studentkinje žurnalistike (najčešće nekog brzog kursa koji vodi neki od naših najpopularnijih marketinških i novinarskih mogula), govore više stranih jezika, obožavaju pop kulturu, Opru i Miru Adanju Polak, bentlije, egzotična krstarenja i naravno racku.

Životna želja im je sopstvena autorska emisija, a najčešće završe na nekom od onih "koliko ima "sisa(ubacite nasumičnu reč) na slici" kvizova gde njihova superiorna elokvencija može da dođe do izražaja, kao i ostali atributi koji, po pravilu nisu zanemarljivi.

Posle nekih desetak godina pušenja kurca direktoru televizije kako bi zadržale i taj jadni posao, određeni procenat ovih superstarova domaće televizijske scene zasluži da se pojavi kao sporedni gost koga niko ne prepoznaje u nekoj tok šou emsiji (pod uslovom da se i posle tih silnih godina i dalje fizički dobro drži) koju vodi znatno mlađa, uspešnija i arogantnija koleginica(koja je u 20% slučajeva zaslužila to mesto, a u ostalih 80% samo bolje hoblala gedoru i eventualno ga primala u dupe, i to od istog direktora) koja je sve vreme pobednički gleda i postavlja joj pitanja o karijeri likujući i aludirajući na njen uspeh a apsolutnu propast jedne od naših heroina, koja mora sve vreme kiselo da se smeje i trpi, nadajući se dobrom rejtingu i eventualnom honorarčiću uz neki bonus felacio.

Ako nekoj od njih za vreme emitovanja (ako ima sreće da ide uživo) ispadne jedna sisa pred kameru, ili bude te sreće da upeca neku javnu ličnost i šeta se sa njom po gala večerama beogradskog džet seta, ima šanse da bude upamćena i da ostavi bilo kakav trag (ne onakav kakav bi bio pohvalan, ali opet trag), a ako ne, onda jednostavno padne u zaborav onog trenutka kada bude smenjena i umesto nje postave drugi par pričajućih sisa pred kamere.

mmmm... ona voditeljka prognoze sa pinka, i ona sa BK, mmmmm e, e, I ONA druga sa pinka.... E ima i ona Metropolisa, mada nije ni ona, kako se beše zove... ONA sa Hepija... A ima i par njih sa b92, mada one su više onako urbane, nisu klizave i pogodne za teslačenje.

406 : 26
16 em plus     16 em minus
407 : 26
406 : 27

Mrtav kapital

Živi tašta i tast.

I ljubavi, znači tvoji matorci ostavljaju tebi gajbu na Konjarniku?!?
Da , što?
Hmmmm, samo pitam....

643 : 87
16 em plus     16 em minus
644 : 87
643 : 88

Jastuk

Ako pogledate sa druge strane, naći ćete Bajagu.

822 : 66
16 em plus     16 em minus
823 : 66
822 : 67

Hobi

Ono sto radite da ne biste ubili nekog.

592 : 62
16 em plus     16 em minus
593 : 62
592 : 63

Jarac živodarac

Фреди Кругер српских народних приповедака, страх и трепет сваког детета.

Ја сам јарац живодарац
жив клан недоклан
жив печен недопечен
зуби су ми као колац
прегришћу те као конац!

665 : 61
16 em plus     16 em minus
666 : 61
665 : 62

Serija rekordne gledanosti

Serija bombaških napada 11.09.2001. Seriju je gledalo preko 3 milijarde ljudi. Ranjenog orla nije ni upola toliko.

531 : 42
16 em plus     16 em minus
532 : 42
531 : 43

Nema potrebe da brojim

Ima potrebe da brojim, i prebrojaću, čim ti vidim leđa. Ali, moram da kažem ovo, da bih pokazao kako sam ja veliki čovek koji veruje ljudima (jer, verovati je ljudski), i kako znam da niko neće da me prevari i kako meni pare ne znače, već sama činjenica da smo odradili taj neki posao dobro.

Čim zađem za ugao, čim ti odem iz kuće ili ti iz moje, propustiću svaku novčanicu kroz ruke, osetiti joj nabore, proveriti debljinu i hrapavost. I tek ću tada biti siguran. Jer ti ne verujem ni trunke, čovece, pa zar ne znaš? Znaš, jer ti meni verujes isto toliko.

I ne mrzim nas zbog toga, zaslužili smo i jedan i drugi. Mrzim nas zbog licemerja, zbog sitničavosti. Zbog predstave... Rugamo se sami sebi, zajedno, svako sebi. Ne verujemo u reč, ne verujemo na reč, ali nećemo da pokažemo jedan drugome lice iza poderane maske iz koje nam već odavno strči lupeška nosina. Kad smo već svi isti, šta da se lažemo, koji moj?

"Fali sto dinara, majke mu ga nabijem."