Prijava · Registracija
268 : 49
16-em-plus     16-em-minus
269 : 49
268 : 50

Moderatori

Znajte da ste fukare zalutalih srca, neopevana onlajn mafija i zlorabotnici nad slobodom izražavanja. Bezosećajna bagra, sputavači našega kreativnog dela. Da sam malo nevaspitaniji, nazvao bih vas fašistima, ali neću. Nek vam je na čast svaka vaša akcija, a i njutnovska reakcija!

Vi! Vi, nejači što sisate mleko iz dugmeta za brisanje definicija, pa nek vas je stid do centra glaksije i nazad! Nek vas je stid što navlačite pod čaršavom skrivenih namera gnev nas prostih i smrtnih na se! Ni suzom da nas udostojite kad pokopate i groblju na vlast prepustite kucanu reč. Jezgrovitu reč, koncentrisani vrhunac jedne internet-sesije. Setite se Van Goga i njegovog, za života nepriznatog, doprinosa. Zar neće duh neke, od lanaca moderacije otrgnute defke zaživeti kroz par godina, par decenija, par milenijuma? Pomislite li ponekad da, eto, niste dovoljno kulturno, kritički i stručno uzdignuti i opskrbljeni dovoljno jakim leksičkim aparatom da baratate izlivima naše proste, ali i čedne proze?

Pored svega, pozdravljam vas ja. Bez zlih namera, hejtova i vređanja, bez afektivno stisnutih dugmića i klevetničkih sastava. Doći će vreme loših autora, a do tada uživajte u svojoj strahovladi, ali se osvrnite oko sebe ponekad. Možda loš autor vreba iz čamotinje neelokvencije, i spreman je da vas strgne sa rotirajućeg prestola s koga se logujete na grandioznu objedinjenu mrežu.

220 : 18
16-em-plus     16-em-minus
221 : 18
220 : 19

Kol'ko ima nadoknade?

Pitanje upućeno konobarici od strane pijane ekipe za šankom, pred fajront. Razlog pitanja leži u tome da li se može stići popiti još po jedna tura klipara.

Konobarica: 'Ajmo momci, fajront.
Ekipa: 'Aj Mažiću produži 7 minuta, i daj nam još po jednu, bilo je prekida.

433 : 67
16-em-plus     16-em-minus
434 : 67
433 : 68

Sipati so na ranu

Posoliti hranu

194 : 12
16-em-plus     16-em-minus
195 : 12
194 : 13

Pasji život

U našem narodu sinonim za nekvalitetan život. Zašto je to tako nije mi jasno. Gledajući par džukaca koji se vrzmaju glavnom ulicom mog malog grada, došao sam do zaključka da je istina posve drugačija. Naime, pas (zvaćemo ga Mišo) crne boje, živi život kao lutalica. Iako mu status u našim očima nije zavidan, i nadležni ne čine ništa u cilju njegovog situiranja, čini se da to njemu ne predstavlja nikakav problem. Još ni jednom nisam prošao glavnom ulicom a da Mišo nije taslačio neku pohotnu kučku. Možda one nisu uglađene i fensi kao francuske pudle, možda se farbaju jeftinim bojama, ali poenta je da Mišo nikad nije suva kurca. Takođe, on nije ni mršav iako bi se to moglo očekivati od lutalice. Mišo nije gadljiv, strpljivo te sačeka da dovršiš burek na zidu ispred pekare, i zatim u slast pomaže onaj okrajak koji si bacio jer u njemu nije bilo mesa. Mišo nema problema ni sa kupanjem. Dok većina onih, koji svoj život ne kvalifikuju kao pasji, preko volje obave svoju nedeljnu dužnost, Šomi kupanje ne jebe i iz principa odbija pranje čak i vikendom. Mišo prezire njujorker fensere i iz tog razloga odbija da nosi odjeću. Mišo nema komplekse, i kod njega ona rabota slobodno landara i svima je na izvolte. Mišo je car i ja mu zavidim.

-Kako živiš brale?
-Pasji život, šta da ti kažem.
-A boli te kurac, može ti se.

298 : 40
16-em-plus     16-em-minus
299 : 40
298 : 41

Striptiz klub

Оно што у филмовима приликом сваке полицијске истраге мора да се посети барем једанпут.

Човек пронађен мртав испод моста.
У СТРИПТИЗ КЛУБ!

Отац силовао ћерку.
У СТРИПТИЗ КЛУБ!

Испитивање регуларности Јелен Суперлиге.
У СТРИПТИЗ КЛУБ!

218 : 15
16-em-plus     16-em-minus
219 : 15
218 : 16

Hvata bidermajere po svadbama

Večita usedelica koja ne gubi nadu. Ne želi da bude jedna od onih žena koje žive sa mačkama, iako joj je ta slika stalno u glavi. Ona je prva u redovima kada se baca bidermajer, uvežbana i spremna za svoj zadatak, međutim nema sreće i uvek se nađe neka spretnija udavača.
U glavi joj neprestano otkucava biološki sat koji joj ponovo nameće sliku žene sa gomilom mačaka u svom stanu.

- Vidiš, ona tamo nije loša uopšte, samo ne znam da li imam prođu kod nje.
- Ma to ti je Mica, kako nemaš, beži joj voz pa samo čeka nekog da se uda.

258 : 24
16-em-plus     16-em-minus
259 : 24
258 : 25

Zna koji je najbolji omekšivač

Prototip muškarca koji će se maziti posle seksa sa draganom (ne Mirković). Kastriran unapred, već kupio povodac za maltezera, đavoli ga šetali.
Đedo mu pepelom spirao Austrijsku krv sa uniforme, a on zna da li je bolja lavanda ili miris proleća, jeb'o ga ćaćin ćaća.

-Bože moj... kume, pa da li si ti normalan? Spalićeš to... daj to meni... jaoooj, svašta! Pamuk pere na devedeset stepeni? Ccc...
-Šta's to rek'o?!
-Pa, ne pere se pamuk na devedeset... a i taj omekšivač je namenjen za pranje u hladnoj vodi. Za toplu stavljaš ovaj sa mirisom Dinarskih ribizli...
-Jaoooj, nanu li ti jebem... a kad si trebao da mi uključiš aparat za varenje nisi znao? ...ćuška...

134 : 11
16-em-plus     16-em-minus
135 : 11
134 : 12

Jeste li sigurni?

Мајндфак намењен конформистичним љуштурама од људи. Трик-питање које наречену љуштуру наводи да и најмањег црва сумње у рендом сопствену одлуку/мишљење претвори у јебеног Осмог Путника који ће изјести евентуално преостало месо изнутра и на тај начин још додатно проширити љуштерашки капацитет љуштурин. Коначно - реторика којом се највише (о)користе пружаоци насумичних услуга, мада се неретко уме рабити и у нефинансијској интеракцији са случајним саговорницима.

Јер човек је, генерално, глуп к'о курац а још генералније основни и једини представник потрошачког друштва, те као такав изузетно подложан утицају минијатурног процента оних који су ова два податка повезали у круцијалну филозофију савременог комерцијализма - "Ували и кад им не треба". Једино не пали код Јеховиних Сведока, јебига, 'начи мнооого су секта ликови...

- ...2 киле крилаца и то би било то.
- Имам и лепе чварке, комшинице, јутрос нам стигли...
- Ух, па овај, не, држим неку дијету па...
- Јесте ли сигурни? Чварци су вам, госпођо...ма прсте да полижете!
- Добро, 'ајде, узећу пола киле, нек' иде живот, хихи...

...

- 'Бар дан, господине, ми смо из фирме за дератизацију и нудимо вам врхунско истребљивање пацова, буба и остале гамади из параметра вашег дома...
- Ех, оно што требате да истребите одавде је једна змија, хехе, тако да...
- Јесте ли сигурни, господине? Данас, и САМО ДАНАС, вам нудимо попуст од 20% на све врсте наших услуга, укључујући и змије, хехе...
- Уствари...'ајдете са мном до подрума, ваљда ће ту бити неког посла за вас...

...

- Да ли сте сигурни, насумична глупа особо? Знате, својом несебичном донацијом бисте учинили хумано дело без премца...да не помињемо ануалне банкете у хотелу "Праг" уз богат шведски сто и једно домаће пиво!
- Па, и то што кажете, к'о и да ћу баш сутра да доживим фаталну саобраћајку, хехехе...

ЈЕСТЕ ЛИ СИГУРНИ???

208 : 11
16-em-plus     16-em-minus
209 : 11
208 : 12

Obožavateljke mogu da odahnu

Retardirana izreka novinara kada neki poznati muškarac raskine sa devojkom. Novinari daju nadu svakoj obožavateljki da će se ipak možda u životu karati sa njim iako je razdvajaju od njega 3 okeana, 11 vremenskih razlika i 2 svetlosne godine.

Bravo Girl
Đasmin Biber raskino sa Selenom Gomez, obožavateljke mogu da odahnu..

Svet
Obožavateljke mogu da odahnu jer Kristijano Ronaldo nije više u vezi sa trbušnom plesačicom iz Bahreina.

Skandal
Boro Drljača ipak prekinuo romansu sa bugarskom atletičarkom, obožavateljke će konačno moći da odahnu.

179 : 38
16-em-plus     16-em-minus
180 : 38
179 : 39

Šušumiga

Pomalo arhaičan izraz za čoveka koji nije baš sasvim svoj.

- A bre, Bobane, što mi ofarba Šarulju u roze, bog te ne ubio?!
- Pa da bude lepša...
- E, šušumigo jedna!
- Šta si reko da sam ja?
- Šušumiga!
- Ma, puši mi ga!