Prijava · Registracija
141 : 37
16-em-plus     16-em-minus
142 : 37
141 : 38

Volim i ja vas*

Прост и једноставан одговор, који има циљ да утиша смараче и њихово непрестано звоцање и кукање.
Класичан одјеб, након попиздитиса.
Као Слоба ономад, човек кратко али јебитачно, од муке, утишао масу.

(*По потреби може да се мења по лицима)

ДВ: "Звезда се превише гура ове године, нама се на дају средства, грок, грок, грок, грок, сквиииии, сквиииии, сарма, сарма, кило печења, сквиии, сквииии, паризер, сквиииии, грок, грок, печење, грок, грок, висок притисак, грок, висок шећер, грок, сквииииии, Човић покрао па тим парама купио, сквиии, грок, грок!"
А: "Ма све ми то капирамо, волимо и ми тебе, иди сад и замени портиклу, превише је флекава та, ајд полако...."

119 : 17
16-em-plus     16-em-minus
120 : 17
119 : 18

Tradicionalne vrednosti

Izraz koji se poteže kada više nema valjanih argumenata u raspravi, u stilu zato što ja tako kažem. Još je gore što su tradicionalne vredosti najpromenljivija stvar na planeti, tako da niko ne zna šta su one u stvari i niko pri zdravoj pameti ne bi pristao da živi po uzoru na njih.

-Deco, ne možete bre, tako na divlje da živite. Vreme je da se venčate i da živite u duhu tradicionalnih vrednosti, kao naši stari.
- Dakle, mama, preporučuješ mi koju od varijanti brakova mojih predaka? Komunistički, brza registracija kod matičara, ili crkveni kao kod babe Draginje pa da posle ti i tvoje sestre sa 18 menjate prezime iz njenog devojačkog u dedino, ili možda brak iz vremena Avrama praoca, da ovaj oženi i mene i moje sestre, pa da svi živimo u jednoj divnoj plemenskoj zajednici?

203 : 14
16-em-plus     16-em-minus
204 : 14
203 : 15

Seksualno uznemiravanje pesama

Радња коју најчешће врше деца и кафански певачи. Састоји се у томе да се неки стихови песме мењају убацујући вулгаризме, а прозвод је најчешће на естетском нивоу песама из "Црвеног бана". Циљ је да се постигне духовит ефекат код остале деце или пијаних гостију неког еминентног угоститељског објекта.

1.
- Нисмо више тако млади, шта је живот сада знааамооо, дигни ноге на рамена да још једном покушааамооо!

2.
Кад сам био клинац, следећа варијанта дечије песмице била је апсолутни хит:
- Разболе се лисица, суши се ко грана, добила је сиду од неког јарана.
Хард кор верзија гласила је овако:
- Разболе се лисица, добила је сиду, јер је курац пушила вуку инвалиду.

347 : 39
16-em-plus     16-em-minus
348 : 39
347 : 40

Pornić

Svaki film koji gledamo u društvu devojke.

:trinest minuta nakon početka filma:

- Mmm, maco...
- Ok kad gledamo neku romansu pa me napadneš pre nego što ispišu naziv glavnog glumca, ne znam samo kako je uspeo da ti se digne na Ramba!

3872 : 405
16-em-plus     16-em-minus
3873 : 405
3872 : 406

Detinjstvo u periodu 1995-1999

Устанеш у 7 сати како би одгледао Витеза Коју. Боли те паче за све, знаш да кад упалиш Тв нећеш гледати Тадића како сере, педере како се балаве и Ивана Ивановића како једе говна. Баба ти испржи кајгану..уфф како је тад кајгана добра била. Одеш до продавнице и за 5 динара купиш десетак турбо жваки, са којима правиш ненормално велике балоне. Ако је субота, у 10 сати укључиш Пинк и гледаш Бадија, пса кошаркаша. Заврши се Бади, а ти одеш код ортака да се играш кликерима, узмеш му два стакленца, ал изгубиш мермерца, ал нема везе, прошле недеље си му узео нафталинца. Онда одете код комшије и крадете му трешње, умажеш се као свиња, одеш кући, кева ти опали два три шамара јер ниси био кући кад је долазила тетка коју ниси видео две године. Укључиш РТС 1, одгледаш Срлета и Пајчета или Штрумфове, зависно од тога који је дан био. У пола 8 одгледаш Лаку ноћ децо, истушираш се и легнеш да спаваш.

Јебала вас Европа и геј параде, оћу своје детињство !

278 : 18
16-em-plus     16-em-minus
279 : 18
278 : 19

Pičkin dim

Trivijalno dostignuće. Zadatak ili prepreka koju je vrlo lako savladati.
Nasuprot brojnim nagađanjima, pravi pičkin dim ne postoji, a poreklo reči najverovatnije predstavlja vezivanje prvog dela složenice, pička, koji označava slabića, i dima, koji i inače ne predstavlja nikakvu prepreku.

Trebalo je da izađeš na kolokvijum, bio je pičkin dim.

220 : 32
16-em-plus     16-em-minus
221 : 32
220 : 33

Periferni vid

Uz pomoć ove vrste vida možemo pomerati oko u stranu bez pomeranja glave. Neuporedivo brže se razvija kod muške dece. Već do svoje dvanaeste godine dovode ga do savršenstva.
Da bi ostali neprimećeni, napaljene pubertetlije razvijaju svoje mišiće oka kako bi mogli da vide sve te silne ženske dekoltee, a da ne popiju šamarčinu gledajući ih pravo k'o tele šarena vrata.
Ekstremni testosteronski manijaci mogu da vide nabujale grudi i kada se riba koju gledaju nalazi iza njih.

Svi smo mi manijaci.

194 : 13
16-em-plus     16-em-minus
195 : 13
194 : 14

Žalim slučaj

Izraz koji znači da nešto što neko traži od vas nema ni teoretske šanse da se sredi. Takođe, i da slučaj u stvari uopšte preterano ni ne žalite.

a: Dolazim već šesti put na šalter i vi mi kažete da moram ponovo u MUP?
b: Morate, žalim slučaj...

a: Fali mi 3 dinara, jel' mogu da vam ostanem dužan?
b: Ne možeš, žalim slučaj...

1488 : 135
16-em-plus     16-em-minus
1489 : 135
1488 : 136

Teletekst

Internetov retardirani stariji brat.

Ne zna mnogo, ali zna sve rezultate i raspored tv programa.

206 : 23
16-em-plus     16-em-minus
207 : 23
206 : 24

Raditi u Žabcu

Posao iz snova za prosečnu glavu koja se vodi logikom ''Daj da ništa ne radim a mlatim pare'' i to ni manje ni više nego u video klubu Žabac koji predstavlja najveću misteriju pored Avalskog tornja i HAARP-ove opreme koja je instalirana u njemu.

Legenda kaže da su jednom ušla dva lika u pomenuti video klub ali da su to bili Radovan Karadžić i Gadafi koji su nosili palačinke iz Pinokija jer im je pao šećer a inače se tu krili. Ubedljivo najjači štek jer tamo niko ne ulazi i otuda je samo zaposlenje u Žabcu postao sinonim za veliku bleju na poslu.

-Dao sam otkaz ćale.
-Molim?
-Da dobro si čuo, dao sam otkaz. Moje mukotrpno trogodišnje školovanje na Junion univerzitetu i titula intelidžent fjužn menadžer nije vredno sedenja u kožnoj fotelji za bednih par soma jura. Znam da si potegao sve moguće veze ali, UBIJA ME TOLIKI RAD!
-Ženo daj pušku.
-Vidi ako možeš da me ubaciš da radim u Žabcu, tamo se nešto manje radi ali izdržaću bar toliko a i čuo sam da su sad dobili cedeove sa Matriksom. Haha najjače kad onaj agent puca Nea a ovaj izbegava metke tako što se savija. Kako to misliš ajde da vidimo kako ih ja izbegavam?