Prijava · Registracija
113 : 8
16 em plus     16 em minus
114 : 8
113 : 9

Tri puta odgledao crtaće

Пензионисан. Завршио свој животни пут, срећно, ако мене питаш.

Први пут гледаш цртаће кад си дете.
Други пут гледаш цртаће када добијеш дете.
Трећи и последњи пут гледаш цртаће када твоје дете добије дете.

That`s all, folks!!!

75 : 8
16 em plus     16 em minus
76 : 8
75 : 9

Poveslati

Brzinski pojesti has pretežno likvidnog sastava koji spada u kategoriju, daj nešto na kašiku.

-Alo Lalo, daj poveslaj tu supu da iznosimo pečenje!

78 : 9
16 em plus     16 em minus
79 : 9
78 : 10

Šta hoće ovi...

Početak žalopojke koju izgovara rajetin, često mada ne i obavezno simpatizer u tom trenutku aktuelnog šefa i njegovih genijalnih ideja. Rečenica se izgovara upravo kada se neka grupa odmetne protiv tih zamisli.

Šta hoće ovi prosvetari, ionako rade samo pet dana u nedelji, i to jednu smenu, a hteli bi da budu izuzeti od smanjenja plata. Cvrc Milojka, neće da može!

Šta hoće ovi lekari! Zbog njihove pohlepe ovaj narod treba da pocrka od raznih boleština, ko da im ona lova što im od usta odvajamo za mito nije dovoljna. More, naterao bih ja tu bagru da radi za socijalnu pomoć!

Šta hoće ovi penzioneri, stoka matora! Sede kući po ceo dan i ništa ne rade, a mi treba da ih plaćamo, pa bi još i lepca preko pogače. More, ja bih sve to terao u lapot...

Šta hoće ovi Hrvati, sunce im jebem kockasto! Pa Šešelj je odležao to za šta je optužen, i to bez dokaza i presude, a pritom je pobedio hašku nepravdu! Sikter more, Vukovar je Šumadija!

86 : 13
16 em plus     16 em minus
87 : 13
86 : 14

Radioaktivni asistent

Статистика каже да 100% (словима: стотину посто) асистената на државним факултетима чита Тарзанију и гледа културно- уметнички забавни програм Дневњак. То им је својеврстан прозор у свет одраслих, свет шале, сатире и живота генерално говорећи. Коначно могу једнога дана дјеци причати како су јебали, коцкали се, били пјани по десет дана у континуитету и пуцали нереалне паруштине на тикете. Ишли у Ноћни Бар код Грбавог и пенетрирали у проститутке за 80 марака. Како им је кафана 'Монако' била дом, не други, него први. Како је Маја била јако талентована али су је шутнули јер је превише промискуитетна етц. И поврх свега наведеног и још много чега другог- 10 просек наследниче мој ! Твој отац је Супермен. Ма шали се тајо, који црни Супрамен, само добра организација времена !

- Сине, имаш тридесетак година, јак си ко бикче приплодно а још си код маме и тате на дојци коју исисаваш као Амери бушотине на Блиском истоку.
- А тат...
- Завежи олошу ! Кабадахијо. Усташо !
Види бре мене. У твојим сам годинама већ доцент био. И даље радиоактиван. Дакле- Радио сам и био сексуално активан. А стотину пута сам ти причао који сам тек хаос правио у ранијој младости. А види тебе.. пи ! Све је то на ујчевину.
- Тајо, ти сад имаш 63 године.. и даље си доцент. И у напредно- напредној странци си...
- Ајде сад сине лепо покупи прње и на улицу. Шта ме гледаш слинави ? БРЖЕ !

96 : 7
16 em plus     16 em minus
97 : 7
96 : 8

Lečiti živce

Prihvatiti se neke, u tom trenutku, nepotrebne radnje i posvetiti se istoj kao blesav. Desi se svakom da ga nešto nekad istera iz takta i da mu se učini da će, ako u tom trenutku ne olakša sebi na neki način, ubiti nekog. Onda jedino ostaje da se dotični dohvati usisivača i prione na sređivanje već čiste sobe ili uzme sekiru i ode da iscepa neki metar drva iako se već dve godine greje na gas. Jebi ga, mora da otpusti neki "ventil na duši" ako ne želi da dođe do pucanja sistema.

- Gde je ćale? Treba da mi da neku kintu za grad...
- Otiš'o da okopava kukuruz.
- On u kukuruz? Šta to treba da znači?
- Nemam pojma... Gledao neku utakmicu i samo odjednom poče da psuje, spominjao neki Brombi, neki tiket, meni majku, pa uze motiku i ode da leči živce.
- Ccc... I znači nema ništa od para? Je l' imamo još jednu motiku?

93 : 11
16 em plus     16 em minus
94 : 11
93 : 12

Bratislava

Тебрекс. Братела.
Типично за шабанерију и зелдије вишег степена.

- Деe си братиславaа, каква је то нова зурка, па маја, јаша дел лакосте, аристократе не посте, а, а?
- Који ти је!? Не прилази ми. Иш!

71 : 11
16 em plus     16 em minus
72 : 11
71 : 12

Giljermo

Gilje, tikepa.
Šunjalice za zezanje po kraju i bežanje od murije.

- Tebra, olupali smo Mek i Najk, zab'o sam neke giljermo, maksice, 16 somića!
- Svaka čast, care!

88 : 16
16 em plus     16 em minus
89 : 16
88 : 17

Sunca nije video

Osoba koja ne izlazi iz kuće.

- Gde je Marko, nisam ga video od mature?
- Taj sunca nije video dve godine. Šutnula ga riba i pao u depru. Sad cepa lol po ceo dan.
- Jebi ga.

101 : 9
16 em plus     16 em minus
102 : 9
101 : 10

Dala ruku

Udala se. Kulturica izraz poreklom sa srednjevekovnih dvora kojim se ozvaničavalo davanje.

O vi, mlađana Žozefina,
Da li biste mene, svojim dragim zvali?
Da li biste, vašu ruku dali?

O Vilijame, konjušaru stari,
ajd' sad stani, više ne budali...
I sam znadeš nemoguće to je,
jer sam kći gazdarice tvoje.
Znam da shvataš, nisi više mali,
eto mogli bismo... ponekad u štali.

112 : 9
16 em plus     16 em minus
113 : 9
112 : 10

Podati se

U slobodnom prevodu dati pičke.

Iako se i muškarci mogu podati, prevod dati kurca ne odgovara ovom terminu. Dati kurca zvuči previše alfamužjački za ovu krilaticu, jer onaj ko se podaje nalazi se u podredjenom položaju i iako je Jemen on automaCki postaje Oman.
Najćešće se ovaj izraz koristi za opis naivnih mladih dama koje su svoje južne regije podale mudrim osvajačima sličnom metodom kao što je Srbija p(r)odala Kosovo.

A: ...i da u zapisnik udje da se ovdeprisutna Irena u trenutku slabosti podala ovdeprisutnom Stojanu, te nakon toga ostala u blaženom stanju. Stoga mi preko suda trazimo da tuženi Stojan koji je obljubio ovo takoreći djete, prizna bebu i prihvati da izvršava svoje obaveze kao oca u vidu skromne alimentacije...
S: Čekaj, imam i ja nešto da izjavim za Dnev..., ovaj sud...Kao prvo da citiram Gruča, istina je da sam na nju objebo, ali ne u tom smislu da mi se ovde pripisuje. A svi znaju da je ta, sveprisutna kako joj tepate, sama trljala pičku o moju butinu...
A: Prigovor...
S: AMA, ne prekidaj me kad teferičim, ...dakle vidjela je da sam već mortus pijan pa je htjela da, metodom uvali bebu, dodje do lake love, a svi znaju da se, kako vi rekoste podala u trenutku slabosti bar još trojici te iste večeri. Stoga nećete vi od Stojana ovde budalu praviti, podajte vi nekom drugom tu priču...