Prijava
   

Anatemnjak

Prokleti čovek sa konstantnim mrkim pogledom, sumornim licem i usporenim pokeretima. Nadasve misteriozno biće, sa pritajenim zlom u sebi. Uvek spreman da načini neku pakost, i zloba mu prosto viri iz očiju. Smatran čudakom od svoje okoline.

- Nestala mi mačka, sumnjam na onog anatemnjaka sa drugog sprata, mislim i da sam čak čuo neko mjaukanje, ali ne smem da mu odem na vrata, šta da radim.
- Idi mu na vrata, pitaj da li je video, valjda ti neće ništa.
- Ma jesi li ti normalan, već zamišljam kako me ona grdosija uvlači u svoj stan, i vrelim voskom crta pentagrame po meni, spreman da me žrtvuje svojim bogovima.
- Au čoveče, pa ni ti se ne razlikuješ mnogo od njega.
______________________________________________

- Dobro veče čudna starino. Dođoh da sa sebe skinem anatemu, što vekovima beše prokleta porodica moja. Išao sam raznim travarima, i kvazi čarobnjacima, ali nije pomoglo, jedino čuh za tebe kao jedinu preostalu pomoć.
- Skunuh mnoga prokletstva, ali tvoje je vrlo jako, trebaće mi dosta truda, a boga mi i dosta novaca. To ti dođe 5000 evra.
- Puši bre kurac, nek sam proklet još toliko, nemam para ja za bacanje.

Komentari

Trošarinac uleće s klupe i postiže pogodak lolo
Odličan drugi primer +++

Bukvalo sam iskenjao za 15 minuta prvo što mi je palo na pamet lolo

uporenim pokeretima.

Ispravi samo ovo.
++++

Odličan primer. +++

Свака част, требало је овај израз дефинисати за овако кратко време. +

Garant se ovi manje iskusni vukajlijaši čude zašto ima odjednom po 3 definicije na jedan pojam... Sve u svemu, + od direktnog konkurenta za plasman u dalji tok turnira.

Garant se ovi manje iskusni vukajlijaši čude zašto ima odjednom po 3 definicije na jedan pojam

Sumnjam. Oni samo gledaju slike :)

Dobro si uradio primere, a i celu defku, posebno što si uleteo sa klupe, mada i ja sam odmah juče izbacio defku. Bravo +

OPA! Kakav poen iz zone 6. Zakuvava se i ovde. +