Prijava
   

Australijski fudbal

Neki kao sport koji liči na onu foru kad deca iz prvog razreda izađu na fizičko.
Nit se zna ko koga juri, ni ko od koga bega. Većina su oko lopte, dok se sa strane manjina sapliće sama od sebe.

Učitelj i profesor fizičkog drve pivo na tribinama dok posmatraju zbunjene mališane koji imaju ideja šta će s loptom, koliko i prosečan scenarista američke serije posle četvrte sezone.
Profa: "Mogli bi bre, da podelimo ti i ja ovu decu, ovako trče ko šumoglave ovce, ima pre od njih da se napijem nego od piva!"
Učitelj: "Ma šta ću da ih delim, nije mi ih ćale pravio, nek trče tu, a ako dođe neka inspekcija rećićemo da igraju australijski fudbal!"

Komentari

Imamo isto misljenje,o veliki riznicaru :)

idi na drugu defku za ovaj termin...defka ubija, al morao sam i ja da postavim svoje viđenje :)

Uh,sjajno,i nama su to radili.Mi smo igrali i kilje.+++

Video sa nju,ocenio,nisam davao komentar,ali svakako se lik usrao u Lacrosse onom poslednjom recenicom,hahahaha

Nista-Zasto ne bi definisala te "kilje",ili kako vec?Od mene imas plus za tako nesto :)

nista...kad se setim :)

duncan...ma cela defka ubija, pogotovo to sa taj lacross... :)

Ma,odlicna je skroz,samo me to poslednje odusevilo :).Idem da vas malo citam iz kreveta,ne mogu vise da piskaram,tri defke od mene,dosta jebemu misa :)

Gomila dece se juri i cilj je da nekog stignes,dodirnes i tad kazes kilje.Ja sam se sad ispucala sa defkama,ali ako je nekog inspirisalo,samo napred:)

defka je dobra, plus od mene - ali australijski fudbal je u stvari super sport, kad konacno saznas o cemu se radi (meni je trebala cela sezona)

cash...za divno čudo mogu da ga gledam...jednostavna pravila...samo dok navikneš oči na taj haos...iako sam ja prvi ut iamo dobar trip kad sam video taj sport, nisam baš bio nešto s glavom kako treba, okrenem kanal kad ajde...šta je bre ovo? :) već kad sam se opasuljio...

ja gledam Sydney Swans-e, kad su kod kuce, jer je drugacije od fudbala. Jeftine karte, jeftino pivo na tribinama (pivo na stadionu je australijska tradicija), i kad god sudija svira nesto samo se deres i psujes, jer na stadionu ne cujes sudiju, tako da ne znas sta je svirao dok se ne nastavi utakmica, pa za svaki slucaj psujes uvek. tako da i nije tol'ko lose

a pa gde ima psovanja, to nikako ne može da bude loše :)