Prijava
   

Bari 91'

Izraz kojim se zavrshava svaka rasprava zvezdasha i partizanovca u korist ovog prvog

- Brate, partizan ovo...bolji zbog onoga, bla bla... (iznosenje svih mogucih argumenata da je partizan bolji)
- Brate, Bari 91'

Komentari

+, za sve matorce koji prenesoše ovu lepu defku sa kolena na koleno;)

Jos je bolje kad mozes da se hvalis da si bio na licu mesta ;) + normalno :)

da to mozda za glupake koji samo gledaju fudbal. Trofejnije smo drustvo znatno, trofejniji smo u najpopularnijem sportu u Srbiji - kosarci. A vi zivite u Bariju, to pozauje koliko ste iskompleksirani, jer kad neko nema nista, onda samo govori o tome kako je nekad bilo. to mu je jedini argument, dok se komsije slade.

Комплекси су неизлечиви...

рећићу само...
НЕКО ПАМТИ ТОКИО И БАРИ-НЕКО ПЕТАХ ТИКВУ И ФЉАМУФТАРИ...ДОК СЕ НЕКИ ХВАЛЕ МУШЕМОМ,ДРУГИ СЕ ХВАЛЕ СА ТРОФЕЈОМ...и довољно ;)...

Јебо вас фудбал.

- ko vrata. uspeh znaci trajati, ne bljesnuti. partizan, real madrid i cska su najtrofejnija sportska drustva u evropi, tu se zavrsava svaka rasprava. samo, u korist partizanovaca.

naravno da je partizan najtrofejniji klub, a u trofeje ima i pljuvanje u dalj,5445625 vrsta borilackih vestina...to odprilike popunjava vitrinu sa trofejima. sve neki sporedni trofeji kojih se ni sami ne secate odakle vam

...zato sto su bili mnoogo vazni, verovatno

u fudbalu se se sveli na 4 ili 5 trofeja nacionalnih prvenstava. u kosarci necete moci da nas stignete ni za 40 godina. to sto imamo toliko trofeja govori vise o tome kolko je zvezda slaba nego kolko je partizan slab. ok, imate jednu sezonu koja nesto znaci. to je to, nista vise. sto se tice ovog glupog prepucavanja izmedju grobara i delija, dosao mu je kraj. mi odsad za rivale mozemo da smatramo samo velike evropske klubove(u kosarci a mozda uskoro i u fudbalu) dok sa druge strane vama ostavljamo sevojno. samo budite uporni, sigurno cete jednog dana uspeti da pobedite javor.

**imam par gresaka:
u fudbalu sTe se...
...nego kolko je partizan jak...

Duke Nukem

**imam par gresaka:

Glavna ti je što navijaš za Partizan ;-)))))

Jebala vas Zvezda - - -