Prijava
   

Bije te, pa ne da ni da plačeš!

Termin kojim se opisuje jako neugodna pozicija, kada je splet okolnosti takav da se eventualnim otporom može očekivati samo kontraefekat, te ne preostaje ništa drugo nego trpeti i ćutati.

- Strašno brate, jedva sam namolio šefa za slobodan dan, pozajmio pare od Vlade, rezervisao sto, sve ful... a ona me zove i kaže da mora povesti i svoju sestru, raskinula sa dečkom pa je kao sada jako osetljiva.
- Dizastr!
- Šta ću, progutam knedlu... kažem kao ajde, kapiram biće malo tu pa će da zapali. Kad ono likuša celo veče ne staje, prepričava svoje ljubavne jade i plače. Uf! Ključam od besa! Posle pa krenula da smara o faksu...
- Al' si ti najebo burazeru!
- Nije to sve! Sutradan napomenem Maji da to nije u redu ipak je to veče bilo za nas i tek tada najebem. :Bezosećajno govedo, egoisto... svi ste vi isti!: Strašno!
- Bogami, bije Maja pa ne da ni da plačeš!
- Vala baš!

Komentari

Il' te bije pa kad zaplačeš: ,,Št'?! Šta? Još i plačeš! Saću ti dati razlog da plačeš'' pa kad krene da teslači, a ti trpi, i još ti se kenja ++

Dobar izraz. Možda u telu definicije fali terminologije koja bi gađala srž izraza (makar onako kako ga ja doživljavam, tako da je moguće i da nisam u pravu), ali sve ostalo prfikt.

Dizastr hahahahahaha

I meni je ovaj dizastr momenat baš hajlajt definicije :)

Pročitala sve tri, ova omiljena, valjda zbog naslova

Hvala ljudi!

Možda u telu definicije fali terminologije koja bi gađala srž izraza

Fali, šturo je telo realno. Imao sam skroz drugačiji koncept tela, tipa opis osobe i onda naprasno okrenem ovako, pomislih to prvo ne može nikako da prođe.

Dizastr

Ne znam kako i zašto, al' ovo ortak ubacio u svoj rečnik i stalno koristi, ja pokupio :) Ljudi se većma čude: Aaaaa?

Pročitala sve tri, ova omiljena, valjda zbog naslova

Moguće! Čak na ovoj tri omiljenovanja, ni na odabranim toliko. kul :D