Prijava
   

Biti osemenjen

Situacija u kojoj vam nakon što vas uslikaju, pripadnici saobraćajne policije, upriliče žestok seks, koga ćete se, narednih par meseci, nerado prisećati, svaki put kad se mašite za novčanik.

Cajac: Dobro veče, saobraćajnu i vozačku.
Vozač: Izvolite.
Cajac: Jel znate koliko ste išli?
Vozač: Pa možda sam vozio malo brže nego što je ograničenje...
Cajac: Nisi ti vozio, ti si leteo prijatelju, a sad će dozvola da ti odleti, al' prvo da platiš kaznu. Da vidimo, naseljeno mesto, pa škola, pa pešački prelaz, to ti je minimum 15000.
Vozač: Nemoj brate, molim te, jel možemo da se dogovorimo nešto, evo da častim da ti i kolega popijete i pojedete nešto, noć je duga, a ljudi smo...
Cajac: Ma ja bih te pustio, vidim da si dobar čovek, al' kolega mi zajeban pa ne smem, jedino da vidiš sa njim, samo sarađuj i možda se smiluje.
Vozač: Važi, ajde samo kaži neku dobru reč da ga malo smekšamo.
Caja 2: Dobro veče, kaže kolega da ste me tražili, kako mogu da vam pomognem.
Vozač: Naši smo pa ko velim ako možemo da se dogovorimo nešto pa da prepolovimo, dobro da bude i meni i vama.
Cajac 2: Vidim da si dobar čovek pa ajde da ne budem đubre. Da vidimo, prekoračenje brzine 15000, niste vezali pojas to je još 5000, ne radi vam pozicija, još 5000, a verujem i da vam je komplet prve pomoći s kraja prošlog veka, što mu dođe još 5000, gume su toliko ćelave da nisu ni za saksiju što je još 10000, oćeš da duvaš ili da pišemo đuture još 10?
Vozač: Piši. Izduvao sam ga ja samo tako.

Komentari

gume su toliko ćelave da nisu ni za saksiju

Ovo samo po sebi traži + i *

I meni je ovaj citirani detalj dobar. Ostalo 'nako. Plus i ovde.

Dobra je definicija, primer takođe, ali si preterao sa zarezima samo tako. Zamislio sam da slušam nekoga ko govori sa takvim pauzama i odmah sam se iznervirao.