Prijava
   

Boli me penis

U odredjenim situacijama, zbog njegove vulgarnosti, nije primereno koristiti izraz "boli me kurac" kada hoćete da kažete da Vas nije briga ili da Vam je svejedno, pa tada možete da upotrebite mnogo kulturniju, akademsku varijantu istog izraza: "boli me penis".

situacija I:
Pozoriste, gospođa sa sedišta iza Vašeg, Vam se prijatnim tonom obraća:
- Izvinjavam se, gospodine, da li biste bili ljubazni da se samo malo pomerite u stranu, nista ne vidim od Vas?
- Gospođo, mene zaista boli penis da se pomeram!

situacija II:
Nakon polaganja usmenog dela ispita, profesor Vam iznosi svoje misljenje o Vašem znanju:
- Kolega, pismeni deo Vam nije bio loš, ali usmeni je bio katastrofalan, čak i neke najosnovnije stvari niste znali. Najviše sto mogu da Vam dam je 6, ali je šteta da pisemo sesticu kad iz Vašeg pismenog vidim da možete to da naučite i za bolju ocenu.
- Dobro, profesore, ali mene zaista boli penis koju ću ocenu da dobijem. Pišite 6!

situacija III:
Nedeljni ručak kod tašte:
- Zete, ne možeš tako da se ponašaš. Da se smucaš svaku noć ko zna gde i ko zna s' kim! Da dolazis kući pred zoru u alkoholisanom stanju. Jel si zaboravio da imaš ženu i dvoje male dece?! Mislim da tvoje ponašanje nije primereno jednom oženjenom čoveku.
- Draga gospođo tašta, mene zaista boli penis šta Vi mislite o tome!

Komentari

+, ali razmisli da zamenis to MENE ZAISTA BOLI PENIS sa... necijim finijim, tipa MOZETE BITI POTPUNO UVERENI DA MENE APSOLUTNO BOLI PENIS ili tako nesto.

burgija aj ne seri majke ti ! defka je kvalitetna i nas boli penis za tvoje mišljenje... :)

Ја се у овом примеру слажем са својом таштом али из принципа сматрам да је увек и у свакој прилици ипак треба преветнивно одјебати а ћерку јој пој...

У сваком случају +