Prijava
   

Borac protiv zavera

Samo se ti smej. To oni i hoće, da pomisliš da je sve glupost, da sam ja lud što ti ovo pričam. A pričam ti jer mi je stalo do tebe, oću da te zaštitim.

Probudi se bre, čoveče! Zaprašuju te svaki dan iz vazduha, gađaju te zracima iz HAARP sistema, ubacuju ti svakakve stvari u mozak, a ti ništa!

Jesi primetio kako su počele da se dešavaju čudne stvari svud po svetu otkako je ovaj zadnji papa seo na presto? Nema tu ništa čudno. On je iluminat.

A? Odakle znam? Pa pratim, moram da budem u toku. Ja kad odem na Internet, ne gledam porniće ko ti, nego pratim vesti, ali iz pravih izvora, od ljudi koji odmah znaju šta se dešava i objasne sve. Dobro, ajd sad, pogledam i pornjavu, al uglavnom gledam šta kažu oni koji znaju.

E moj ti! Kad bih ti samo pričao šta su sve planirali na zadnjem sastanku Bilderberg grupe, ti bi se onesvestio! Pa jel znaš ti, nesrećo jedna, da nas oni mrze jer bi da zatru pravoslavlje? Oni su uvek mrzeli Srbe jer su Srbi ponosni i neće nikad da pristanu na njihove satanističke planove!

A ne znam kako sam počeo to da pratim. Valjda sam shvatio da ne možemo mi sami da budemo krivi za ovoliko zlo što nas je snašlo. I onda sam počeo da istražujem i da gledam razne dokumentarce. Zajtgajst, Digitalni Anđeo, dokumentarce o vanzemaljcima... Kad pričam ljudima sve ovo, oni misle da pričam gluposti. Ne znaju oni da žive u Matriksu, tako sam i ja gledao dok se nisam probudio.

Jel ti bre znaš da mi i Hrvati i dalje ratujemo? Ne znaš, dabome da ne znaš. A jel znaš da su već počeli da čipuju ljude, i da već sledeće godine zbog toga ima da izbije treći svecki rat?

Jeste, trebalo je dve iljade dvaneste da bude, pričao sam ti to, al su ih provalili, pa su odložili da se ne provali. Jeste, pričao sam ti i da će u januaru da priznaju Kosovo jer su Vučić i Dačić dali zakletvu Trilaterali, ali nisu ni oni svemogući, za sad ih moćniji od njih sprečavaju, samo je pitanje dokle će. To za Severnu Koreju je već bilo, samo što još nisu objavili, da ne plaše narod.

Nemoj ti meni te fore kad sam zadnji put jebo... Imo sam ja devojku, ali su je zatrovali! Znaš ti dobro kako su okrenuli Silviju protiv mene, da pomisli da sam lud, nemoj to više da mi pričaš. Šta je pričala? Da sam opterećen pornjavom i da sam je terao na svakakve gadosti? Eto kako laže! Pa jel ti ja delujem kao takav? Ko zna šta su joj obećali da tako laže!

Nego da ti kažem ja za Obamu...

De ćeš? Pa stani, čoveče! Ajde, evo prestaću, plati mi još jedno, ćutaću!

Komentari

Lepo ti pišeš, Aleksandre... +++

Плус, јер стварно, само причају... Ајд убили су Кенедија и покушали атентат на титу... али то је слабо. Треба да се ману приче и да крену да требе гамад, кад већ знају ко су.

Bulgakov
Lepo ti pišeš, Aleksandre... +++

Чекај мало, откуд ти... Знао сам да си ЊИХОВ! Посумњао сам откад сам сазнао да ме ПРАТИШ!

Samo se ti opusti, Veliki brat brine o tebi...

sve te razumem, brate...i meni kažu da sam luda.++++

Da ti nisi neki drevni astronaut, decxko?
Odlična defka. +++

a kako objasnjavas crvenu kisu od prekjuce, aaaaaaaa?

MileBubreg
a kako objasnjavas crvenu kisu od prekjuce, aaaaaaaa?

Миле, не на каналу који ОНИ надгледају! Али све се зна...