Prijava
   

Brazilka- glorious stil of the pedu

Brazil - asocijacija za predivne plaže, fudbal i nežne, fine, negovane i do savršenstva izvajane ženske guze koje su lagano kvarcovane na blagom suncu Južne Amerike. Kada su konkvistadori iskrcali na obale Južne Amerike, nisu ni slutili gde se krije neprijatelj. Predivne domorotke, razgolićenih zadnjica, totalno su demoralisale španske osvajače i uništili im svaku želju za povratkom nazad.
Raspamećeni vojnici mislili su da je to kraj sveta. Prema mornarskoj legendi, na kraju sveta žive prelepe sirene koje svojim savršenim oblinama omađijaju mornare i oni više nikada ne dođu pameti. Racionalnijeg objašnjenja za njih nije bilo. Latinoamerikanke nisu žene sa ovog sveta, a Brazilke pogotovu.
O Brazilskoj zadnjici napisano je bezbroj pesama, snimljeni kilometri filma, skicirane gomile blokova modnih kreatora. Rokeri su pokušavali da ritam dvanaestice usklade sa njenim kretanjem, režiseri su je u radnju uvodili sa dugačkim kadrom krupnog plana...
Njihove guze postale su nacionalni simbol. Festival u Rio de Žaneiru, koji je smišljen da slavi žensku lepotu, digao je žensku guzu na nivo legende. Da opiše savršenstvo, čoveku uvek nedostaju reči, a Brazilci imaju i tu reč, a to je - Samba!

- Vidi je...
- Eee, Brazilka...

Komentari