Prijava
   

Budjenje bez sata

Jutro je najlepsi deo dana u letnjem periodu,koji je steta upropastiti spavanjem do podne.Najlepse je kada ustanes oko 6 ujutru,odes na terasu,zapalis cigaretu i posmatras sa terase ili prozora(ko nema terasu),kako se grad budi i odjednom ti nista nije tesko.Pomisao da za sat vremena i ti kreces na posao,vise nije tako odvratna,pomisao na guzvu u saobracaju i sve ono sto ce vas iznervirati u toku dana,jednostavno nestane.

Nazalost,mnogi sebi uskracuju ovo zadovoljstvo i misle da je spavanje do podne,nesto sto je dobro,iako prespavaju najlepsi deo dana.

Komentari

Bolju definiciju nisam dugo video! +! (doduše ja nisam ustao rano, već nisam uopšte spavao :D)

Vidiš li ti kad ti mašem?
Svemu navedenom dodam i tibetanske vežbe; oduzmem cigaru.

Kada bih bacio i te otrove,verujem da bih postao kandidat za raj.Bez cigara ne bih mogao da pijem,zene ne jurim od kako sam se ozenio,ne idem u kladionice.....

Da si izbacio ovo odlazenje na posao pa da izadjes u blicu za savet dana. Imam prednost da nikad ne radim ujutro pa mogu da ustanem ako mi je cef. Nekad tako zapocne prelep dan..

Pa ne bih bas rekao da si talentovano glup. Plus. :)

Ako ustaneš u 6,do podne si već ljut na samog sebe,a u tri popodne sledi povratak kroz gužvu.Šta je tu dobro?

A zasto bi bio ljut na sebe?

Зеваш ко ненормалан а цимер ти се дере да затвараш врата, промаја ће га убије. Али шта те боли дупе, медитирај.

Najlepsi osecaj ( osim onoga kad se probudis pored voljene osobe ) jeste kad ustanes u 6, izadjes napolje oslusnes pticiju pesmu, pogledas rascvetale breskve i kajsije rastrkane okolo po brdima i duuuubookooo udahnes vazduh pun svezine i nadolazeceg proleca.

Popijes kaficu( ko pije ) ili uzmes kasiku slatkog ( moj slucaj ) pa u cizme, makaze na rame i put vocnjaka. Režeš i sve orežeš, a ono tek pola pet :)))) Dobro, ovo vec i nije najlepsi osecaj, ali svakako je medju boljima.

+ odlična definicija, meni je mnogo lepo kad tako ustanem ujutru oko 6 i odem da kupim vruć lebac, nekako mnogo dobar osećaj

Svaka cast na ovoj def. + omiljena i da je do mene bila bi def. dana!!!

Jedan jedini put kad sam gledala kako se grad budi bilo je na ekskurziji...Bio je to divan osećaj...+

Jes', ustanem u ovo govno od vremena, da gledam kako pada kiša i udaraju munje po antenama preko puta mog balkona...

Vidiš, odličan ti savjet!

Минус због цигаре ;) Боље да си остао у кревету до поднева...

+
mozda bi i mogla jednom da probam ovo budjenje, mada msm da jos uvek uzivam u dugom spavanju, pa ce budjenje ujutru morati da saceka... :)

cigaru iz price bih odmah izbacila -.-

Sve je to tako istinito... ali brate; nema šanse. Baš tada mi je najslađe da se okrenem i nastavim do dvanaest... Kad vidim da imam još 6 sati da spavam.
Šta ću, kad sam karakterna mrva... :)
+

Zahvaljujem autoru na ukazanoj gresci +

Usao u svoje omiljene da se podsetim nekih starih dobrih definicija, i kada sam procitao ovu mahinalno sam se zaleteo na zvezdicu. Ponovo... :)