Prijava
   

Čas seksualne edukacije sa aktivistima JAZAS-a

Jedinstvena prilika da klinci i klinke u osnovnim školama, odnosno momci i devojke u srednjim, vide, čuju i eventualno pitaju sve ono što ih interesuje u vezi sa famoznom imenicom zvanom SEKS®...i to od likova&likuša koji su isti poslednji put praktikovali o velikoj maturi...ako i tada. Tih neponovljivih 45 minuta u sklopu, maltene, 20-ogodišnjeg školovanja jednog pripadnika naroda nebeskog ispostaviće se pedagoški efikasnim poput pokušaja negovih roditelja da mu objasne da su cigare zlo, alkohol otrov a da je UČENJE ŠKOLE jedini način da uspe u životu. Gle'te kurca.

I kao što će jednom pljuge, oblokavanje i padanje godina na faksu doći na red (ako već nije), tako je i eventualnost seksa sve bliža mlađahnom i veoma radoznalom učeničkom telu u osmoljetkama i gimnazijama, što nekako i korelira sa dolaskom ljigavih članova nevladine asocijacije za borbu protiv side, spremnih da odgovore na svako škakljivo pitanje, demistifikuju svaki tabu o jebačini, prevrnu svaki kamen spoticanja neobaveštenog tinejdžera...a u tu svrhu opremljenih čitavom paletom korisnih info-letaka (koji će kasnije leteti hodnicima obrazovne ustanove u kojoj su deljeni), tabela sa tipovima polno-prenosivih bolesti i njihovim simptomima...a tu su, naravno, i neizbežni profilaktici (koji će kasnije takođe leteti hodnicima obrazovne ustanove u koju su doneti), inače tradicionalan poklon od sekte iz naslova ukoliko se 1.decembra zateknete pri glavnim ulicama grada u kojem živite.

Elem, gubiš fiziku, do jaja ti je...pa mogao bi onda i nešto da pitaš, zar ne?

Nasumični Jazasovac: ...i zato za to kažemo da je "spiralna metoda"...
Školska Dileja: E, izvini, e, ti debela! E, iam ja jedno pitanje...
NJ: Izvoli, ovaj, mladiću...
ŠD: Pa ovako - el može da zatrudni ako joj svršim u usta, hnjohnjo?
SVI: HAHAHAHAHAHAHAHA!!!
NJ: Hm, pa vidiš, dečko, da si malo više obratio pažnju na ono što smo govorili danas, onda bi znao da je to nemoguće, jer sperma mora da dospe u cerviks da bi oplodila žensku jajn...
Razredna Štreberka: Hm, ja mislim da to nije cerviks, profesore, sperma mora da dospe do materice tj. "uterusa" na latinskom, učili smo to na Biologiji!
ŠD: E, Milice, kako se kaže "uteram ti" na latinskom, hnjohnjo?
SVI: HAHAHAHAHAHAHAHA!!!
HJ: Dobro, dobro, smirite se sad svi, 'ajd ako još neko ima neko pametno pitanje...pa didemo polako, uh...
Magareća Klupa: 'El može da me zarazi ako mi puši prehlađena?
HJ: Hm, pa vidite, deco...
Razredni Lepotan: Dobro je, Kosta, ae iskuliraj malo, ima i nas ozbiljnih koji bismo nešto da saznamo, ok? Nego, ja sam 'teo da pitam - a pošto sam odskora počeo sa devojkom da upražnjavam analni seks - je l' ok ako ne koristimo kondom tokom prcanja, a onda ga ja samo oplaknem za završnicu? Ozbiljno pitam, trol stop.
Razredna Radodajka: E znaš kad ćemo sad analni kad si ovako pred svima morao da pitaš?!?! Pa, ovaj, HE uskoro...STOKO JEDNA!!!
SVI: HAHAHAHAHAHAHA!!! MARKO I KSENIJA TO SU SRCA DVA, U DUPE SE JEBALI SVE DO POLA DVA!!!
HJ: Jebote, de smo mi došli...Miljane, pakuj ta govna i bež'mo odavde, ovi klinci se više jebu nego cela naša generacija zajedno!

Idem u školu i dobar sam đak II

Komentari

pozdrav iz magarece klupe brt, dobra ova

Јеботе, де смо ми дошли...Миљане, пакуј та говна и беж'мо одавде, ови клинци се више јебу него цела наша генерација заједно!

Tužna istina je da se svaki klinci jebu više nego cela naša generacija zajedno. Mislim ne za njih, žao mi nas lol

Ćao, kolega, lepa ti profilna, Luxana:)