Prijava
   

Crni pravougaonik

Jedan od najranijih medijskih izuma za cenzurisanje ličnosti.
Naime, ova tamna geometrijska figura je služila da pokrije oči ugroženoj osobi i na taj način joj zaštiti identitet.

- Priča se da je klaadioničarska u sve većoj ekspanziji i samim tim postaje sve opasnija. Jedan poznati sportista je imao smelosti da nam ispriča svoje iskustvo, ali nećemo ga imeovati radi njegove bezbednosti.
Šta imate da nam kažete u vezi kladioničarske mafije?
- Oni drže sve konce u njihovim rukama, unapred znaju sve ishode, pa čak i veći deo tačnih rezultata. Njihovo je gotovo sve i niko im se ne sme suprotstaviti.
- Da li bi nam ispričali neko Vaše iskustvo?
- Da, nedavno sam ga imao. Morali smo da izgubimo u jednom evropskom takmičenju i rečeno mi je da mi ni slučajno ne padne na pamet da dam gol iz penala ukoliko do njega dođe, a doći će zato što je protivnicima naređeno da ga naprave. Bilo mi je zaprećeno da će mi biti odsečena noga kojom budem šutirao. Slična iskustva su doživljavali i moji saigrači.
- Hvala Vam što ste ovako nešto podelili sa našim gledaocima i želim Vam uspešan ostatak karijere.

Nakon emisije
- Jesmo li ti mi rekli da držiš jezik za zubima?
- Ne razumem o čemu pričate.
- Ne razumeš? Slušaj dobro, kako bi ti noga ostala čitava, davaćeš nam pedeset posto tvoje zarade do kraja iduće godine.
- Ja stvarno ne znam o čemu se radi.
- Neuspešna cenzura, Mesute.

Komentari

Ja njega samo po očima i prepoznajem. Da si stavio nekoga ko je prepoznatljiv po nečemu na licu, poput Riberija... Ili Kalinića lolololo mada on nema veze sa fudbalom...
Kul defka inače + i ispravi par slovnih grešaka.

Kvebek, koliko sam skapirao autor je namerno stavio Ozila jer je toliko buljav da mu oči izlaze iz okvira pravougaonika, pa su ga zato prepoznali...

Odlično, +

Ah, jbg, ne vidim ga kao toliko buljavog, al ajde...

Baš sam iz tog razloga njega stavio. Prepravio slova, hvala. :)