Prijava
   

Da li ste i vi blago retardirani?

Prenesena poruka tv šop emisija koja se sama nameće potencijalnim kupcima.

Jer ljudi u reklamama pojedinih proizvoda imaju toliko poteškoća sa svakodnevnim situacijama (sečenje hleba, prženje u tiganju, usisavanje kuće...) da izgledaju kao da pate od blažeg oblika retardacije.

Normalan čovek bi se zapitao šta nije u redu sa tim ljudima, dok je ciljna grupa prezadovoljna što je shvatila da ima braće i sestara sa istim problemima.

Primer1: Ešli Pusington otvara plakar da izvuče najobičniji tiganj, međutim nekako uspeva da iz njega preturi sve šerpe i vangle i umalo usmrti kera koji se tu motao jer je hteo da onjuši Ešlino međunožje. Međutim uz pomoć 2069 Turboeksprespana, Ešli sad može da ga spakuje iz dva dela i time učini svoju kuhinju bezbednijim mestom. :ker sa strane srećno zapišava fikus:

Primer2: Majk Dikson je kao i svakog vikenda prao svoja kola crevom, međutim kada je ovo zapelo kod točkova on više nije bio u stanju da nastavi sa pranjem, te je pao na kolena uhvativši se za glavu kao da je saznao da mu je sin janjičar. Majk više nije bio isti... Ali sa otkrićem Megahou creva, Majk sada može da ga i prebaci preko kola kada pere drugu stranu. Njegove kolege na poslu ga više neće ismevati što mu je auto napola opran.

Komentari

Juče ujutru na B92 prikazali hit sa sajma poljoprivrede, električne makaze za orezivanje voća, ej, električne makaze za orezivanje voća...

Електричне маказе- да никада више не морате да покрећете мишиће шаке.....ццц.

Dobra, hejt u pravu metu.

Ovakve pojave su nepresušni izvor hejta.

Jevđa šije ovih dana +

Esli Pusington, WTF:DDD +

Покрећеш мишиће шаке, маказе изгледају потпуно исто као обичне механичке, само што не примењују маханички него зашто просто кад може компликовано систем.