Prijava
   

Devojke koje imaju veliki nos

Izabranice lepšeg pola koji na prvi pogled imaju hendikep. Pušku, dvocevku na sred glave. Tokom godina one su evoluirale zbog ovog nedostatka tj viška, okrenule sve to u svoju korist i postale jedne od poželjnijih žena na planeti. Legenda kaže da su te devojke u krevetu živa vatra. Da li da bi nadoknadile svoj pinokijasti izgled koji imaju i kad govore istinu ili što istinski vole Džordana to se ne zna. Ali nije ni bitno. Šta mladom pastuvu još treba u životu osim devojke sa ćivilikom na glavi?

- Brate trebaš mi ko 'leba večeras?
- Gde gori angele?
- Moraš samnom na književno veče u osam!
- Šta bre? Trika nema!
- Moraš brate! Znaš ko će da bude tamo? Isidora Bjelica!
- Uuu što ne kažeš, idemo!

Komentari

Обично оне имају фест гузе :)+

U i to bravo, al ne mogu sad da spajam nema veze.

Idealne za šesetdevetku, drugačije ne mogu...

Brate one ti u 69 guraju nos u dupe dal si realan lolo

Hoćeš, Bohore, da kažeš kako nikad nisi doživeo to vrhunsko zadovljstvo pod imenom stimulacija prostate? Probaj bolan, dopašće ti se.

Kaki to. Imao sam problem kad sam bio sasvim malo dete pa imam zatvor koji se resava guranjem malenog parčeta sapuna u čmar. Pakao brt

Zato što su ti gurali na malo, da su gurnuli malo veće parče ne bi se bunio :)

Isidora je hardkor grob +

Nije naivno, eto komšijina ćerkica fasovala zatvor ko u reklami za probavitu (dugotrajan plus nadimanje u stomaku), dijagnostifikovali joj onda neki 'strah od kakanja' ili bemligašta pa su morali mehanički da je otpuše par puta. Verovatno tom tvojom metodom, čitava zgrada je slušala dramu, a moguće i još dve tri na svaku stranu. Dolazili neki socijalci da vide ima li tu kakvog nasilja u porodici boktejebo.

idi bre grujane u peršun, ovakvu priču ni ja ne bi mogao da iščeprkam iz kaljuge koja je moj um :)

nosata isidora
pobeti mora

Ja mrtav ozbiljan, da znaš da sam se pomalo zabrinuo iako je kod njih stalno neka dreka, neko valjda prijavio. Posle priča komša šta je bilo i umire čovek, mal se ne udavi pivom.

dešava se problem sa anusnim sfinkterom, podmazivanje lubrikantom i plastični dilatatori su terapija, znam čoveka koji zna čoveka...

Па добро и Сандра Булок има мало већи нос, али би је многи са задовољством кајмачили.

rehabilitacija anusa se zove.

Bemliga, bruća, nisam upućen u problematiku metodologije al pretpostavljam da je bilo brutalno. Još babu pozvali da rukovodi operacijom jer ima debelo iskustvo s dečjim bolestima a još tešku i čvrstu ruku. Baba grdi nešto na bosanskom da se sve ori, dete vrišti, druga deca plaču, komša povremeno uspeva da nadglasa babu... ma haos.

Dobra, ta devojka treba polako da se navikava, trebaće joj kasnije. Ja se drao ko da me deru za džabe otad ništa u prkno nisam metuo. I ne planiram da se razumemo.

ko da me deru za džabe

Ako ćemu pravo i drali su te za džabe :)

Ma ima vremena kolko oćeš, navodno navukla taj strah dok su je navikavali na nošu. A kod nas ti je navikavanje na nošu spektakl za čitavu porodicu... alal vera sine što si izvalio balvan ko veliki... bravo popišuljo tatina, ajmo sad svi jedan aplauz...

Eto ti Bruse materijala za definiciju, ti bi to kao oženjen i opotomljen domaćin dobro odradio.

Evo ga brate, vido sam pvt.

Sori što kasnim, evo ga +

Kosmo poljubac. Zaboravih :-*