Prijava
   

Devojke koje šetaju džukele

U roze plišanu trenerku utegnuta ljupka guzičasta bića koja redovno trčkaraju gradom vezana povocem za živahnog kera, promenljivih gabarita. Viđaju se gotovo isključivo u društvu datog lajavog krznenog stvora, te ostavljaju malo prostora za ulaz jedan-na-jedan.
"Tja, ljudi koji ne vole životinje, ne vole ni ljude, te ova simpatična kerovoditeljka mora biti da je raspoložena za druženje", mogao bi neiskusno pomisliti i krenuti put početka uzice, srljajući u žitki zajeb.
Jer, pas je najbolji čovekov prijatelj, ali ti nisi taj čovek. Džukela je konstantno tu, spremna da ti zaskoči nogu i, zavisno od rase i tipa ishrane: zapiša je, pojede ili pojebe, čim se približiš. Ako te nekim slučajem izignoriše i uspeš da pristupiš, na vidiku je šizoidni dijalog, isprekidan pauzama za razdvajanje od drugih ratobornih džukela, odvlačenje od mesara i sakupljanje psećeg fecesa, tzv. dogomna™.

- Zdravo, ja sam Pavle. Živiš ovde?
- Ja, aha... Rasni, stani! Marinela Stragarski, drago mi je. Tu sam, u broju 11.
- Ovaj, imamo neku žurkicu u pet...
- Rasni! Ne! E, dođi ovamo, prestani da naskačeš na tog boksera, jesi čuo! Izvini?
- U petak. Pa, reko’ ako hoćeš da svratiš, biće neki fank-program, dolazi...
- Rasni! E, pa stvarno ću te kazniti po dupetu kudravom malenom, pa ne, pa ne, pa joj, pa dođi ljubim, hehehe, ludice malaaa.
- Izvini, vidim da si zauzeta.
- Ma ne, kaži samo. ’Ajmo ljuuuu-bim!
:vuuuf-mljac-šljis-ham:
- Idukurac!

Komentari

Najbolja od svih devojaka. +++

Slazem se. Stvarno najbolja.

Nemoj po glooovi samo :((

Šta ti je dobar marketing e, naložio rasnog na temi i dobio buljuk otzena.

Taj. :3 Inače ne volim čupave pse, ali ovaj mi je strašno simpatičan!

Bakćem se sad sa nekim kompijuterskim munjama, moraju malo zavese da se dotegnu, da ne idu neopeglane na garnišnu. Kad stuinem, eto ih :)

zapiša, pojede ili pojebe...ahahaha. Bravo!

Dobri čoveče, tačnije seizmološe, hvala na lepim rečima i ovom čitanju, za koje se nadam da je doprinelo ugodnosti tvoga internog čuvstva.

Realn. Mada sam ja dao plus kod guzičasta, jbt koji izraz