Prijava
   

Dežurna Bolnica

Igra pogađanja koja je godinama omiljena u Srbiji. Počinje tako što se povrediš ili razboliš uveče i onda moraš da pogodiš koja je bolnica dežurna. Ako pogodiš, nagrada je brufen 3x dnevno. On leči sve.

- Čovek sa nožem u ledjima uleće u Bežanijsku Bolnicu: "Upomooooooć nož mi je u ledjima"
- Medicinska sestra: "Ali gospodine lakše malo, pa što se derete, nije to ništa strašno, nego nismo mi dežurni, mislim da je Zemunska večeras, pa aj lagano tamo i ne dirajte taj nož, evo vam brufen pa ako...pardon, kada stignete do Zemunske oni će vam pomoći"

Komentari

Fenomenalno!
Pljus i omiljeno!

Odlično, al ja imam problem sa apotekama noću , poljubim vrata od jedne pa od druge pa tako dok ne dođem do dežurne.

To je već viši nivo ove igre. Bolnica je malo pa je lakše ali pogadjanje dežurne apoteke je samo za pro igrače :)

Bilo je to davno, još dok se Koca prodavala u staklenoj ambalaži. Leto, blejimo po celu noć na praznoj gajbi i igramo sony mega drajv 2. Uzme ortak da otvori kolu od jednog litra i pukne mu grlić u šaci.
Iseče se najstrašnije, krv lipti na sve strane. Odveze ga ortak na jednu od klinika, dođu oni tamo, pogleda ga dežurna sestra i kaže „što si došo vode? Nisi ti za nas. Idi na neurologiju“. Tako oni opet u kola i na neurologiju, tamo ga zakrpe, ali neće da ga puste kući jer kažu da nikad nisu čuli da pukne šlaša tako sama od sebe, a i ne liči im na povredu od stakla, to je on u nekoj tuči bio i sad krije šta se desilo, pa zvali muriju i tako...

Moje putešestvije je baš ovako izgledalo, od B. kose do Zemuna. Bez noža, doduše, samo sam jednu ruku nosio u drugoj.

Moje putešestvije je baš ovako izgledalo, od B. kose do Zemuna. Bez noža, doduše, samo sam jednu ruku nosio u drugoj.

Hahahahahaaaa, vi ni ne znate, ja vas stalkujem i kopi pejstujem ovak'e genijalnosti u Word.