Prijava
   

Đak generacije

Zvanično najbolji đak školske godine koga smo svi podjednako i voleli i mrzeli.

Voleli smo ga uvek kada je trebao da se javi kao dobrovoljac da odgovara, mrzeli kada su nam roditelji kenjali kako on može, a mi ne možemo.
Koristio se i kao parametar prilikom težine kontrolnih: "Mama, mama baš je bio težak kontrolni i i Jelena je dobila četvorku!

Njihove slike i dan danas verovatno vise po hodnicima ispred zbornica pojedinih škola.

Komentari

Njihove slike, možda i dan danas vise, ali velika većina njih (ne svi!), nikad nisu iskusili bleju pred diskontima, cirku u parku, i gomilu vikenada (o da - vikedni su se, mnooogooo retko, koristili za učenje, a više za trežnjenje! :))...ja sam, međutim, uvek bio u zlatnoj sredini - odličan/vrlo dobar, i nezaobilazne vikend varijante cirke, i bleje sa ekipom....i ne bih to ni dan-danas promenio! Ko je sa mnom? :)

Velikim propustom psihologa koji su prevideli da četiri ortaka i ja koji smo zajedno išli u predskolsko i stanujemo u krugu od 100 metara zavrsimo u istom odeljenju. Kada su shvatili sta su uradili bilo im je kasno da nas rastave:) Inače bio sam samo jednom odličan i to u četvrtom razredu naravno, ostale sam vrlo dobro prošo:)

bravo bankar evo ja ti dajem podrsku! +

zli, jos jedna u krdu :-) +

Мотика написао зиљаву дефиницију ахахахаха