Prijava
   

Dnevne novine: mera jednog bolesnika

Naizgled samo papir. Sa utisnutim slovima i fotografijama. Informacija, edukacija, razonoda. Nakon što je električna kutija završila na tavanu iz afekta prema nepodnošljivim hindo - turskim, domaće - neprikosnovenim govnima, red je bio zavaliti se u fotelju i prepustiti se čarima štampe. Ta slika čoveka koji u toplini svojeg doma prelistava stranice, sa naočarima i ozbiljnim pogledom oduvek je bila uzvišena, a sada je samo isto ono što i izmet nasumične lutalice na ulici.
Sve otpada, a u prvi plan dolaze nekada sporedne namene ovog sredstva javnog informisanja. Potpala, pakovanje, čišćenje prozora, brisanje guzice...

-Sine, dodaj mi novine.
-KURAC!
-Molim?
-Pa, piše, tata, kurac na njima. Velikim slovima. Neko se napušava njega.
-Daj da vidim.
-Ne mogu, kod brata su, u vc- u je, onaniše na erotske oglase.
-Jebote, dva dana nisam kući, i gledaj šta zatičem. Gde ti je majka?
-Eno je na spratu, brije stidnicu po receptu Viktorije Bekam iz deset koraka, pravi salatu od špargli i sprema tebi pire od badema, kaže da te poboljša.
-Jebote, a ja baš hteo da vidim ko je zavrnuo mošnice Drogbi. Mogu da se kladim da je Teri. Taj ih zavrće svima. I sisu one debele u Parovima...
-Vid'o ja, dobra dojka ćale.
-Ih, biće od tebe čovek!

Komentari

Допада ми се ова. Браво +

Хвала Изи. Вратила си се . =)

Јесам кумаро, било је време. :)

Umeš da izabereš i rasporediš idealne reči tako da one postignu najjači mogući efekat. Po meni, to je kvalitet sa kojim se piše knjiga. Ova defka je za jebenu naslovnu stranu. Toliko.

Što reče Profesor, a opet da sažmem u jednu reč JEBEŠ
+++

Хвала Профе на лепим речима, и теби Џони.

Ništa ne briše prozore kao Blic. :)
+++

Тужно, али истинито. И профи написано.
+++