Prijava
   

Društvo za zaštitu miokarda

Kovitlac vetra nosi prašinu gde je nekada lagana košava talasala zlatno klasje. Potpuno odsutvo umirujućeg cvrkuta ptica uz blaženu škripu okrtanja čeličnog ražnja opterećenog prasetom. Poznati takt tamburaša i komad hleba u pretopu. Deronje. Mesto odmora od tmurne svakodnevnice i mesto gde valja dobro podložiti pre nego što se okusi kvalitetno vino sa peska.

Idila?

Ne bih rekao. Oni su svida. Tu su u liku žene, devojke, tašte, ortaka koji gricka viskas. Tu su da pokvare svako zadovoljstvo. Oni se kote, ima ih sve više svakoga dana. Postoji i profesija, nutricionisti, klasična sekta. Dolaze na gajbu, presreću te na ulici, prodaju ti herbalajf i preporučuju sjajan tretman smanjenja želuca. Mažu se sjajnim i nadasve imaju potrebu da ti skrenu pažnju na tvoj srčani mišić.

Imam ja i drugih mišića kojima je potrebna pažnja, manite se moga miokarda, evo vam moj Miodrag pa se brinite o njemu. Šta ne smem da radim? Da jedem? A smem, ali ne ono šta volim, je l' tako? Znači malo artičoke s mošnicama andaluzijskog pacova? Murš bagro! Šećer! So! Brašno! Slanina!

Propovedate pogrešnu veru odma' da vam kažem. Pogrešno ste obavešteni, da ako pokucate na ova vrata ima zainteresovanih, u mene je srce k'o u junaka i ne treba mi ta vaša preventiva. Ne treba mi taj vaš džoging i merač pritiska. Meni je potrebno da skrljam ovu skrajku sa pretopom. Posle malo od paufleka i dve litre dobrog crnog. To!

Smeta vam dim? Pa dobro majka mu stara da li ste normalni?! Evo, ovako, prestanite da dišete jedno pet minuta dok ja završim cigaretu. Veliku ćete uslugu učiniti svetu. Kako da ne pušim kad me nervirate, de makte se sotonjare.

Stres? Pa kako da se ne stresem kad vidim kako oni igraju. Jeste li gledali sinoć utakmicu? Plač majke božije. Tri pakle sam stukao, htelo srce da mi stane. Aha! Tu sam vas čekao! Pogrešan način života vodim pa će čuka da mi rikne? E oće kurac! Tri rata sam pregurao i jedan brak. Alo bre ja sam zemlju izgubio zabole me kurac za taj vaš miokard.

- Nego snajka, reci ti meni da li bi ti kušala vina rujnog. Malo taj kolac u leđima da ti razmrdamo a?
- Gospodine, dozvolite da završim. Dakle, da bi se društvo moglo organizovano suprostavljati ovoj tako čestoj i opasnoj bolesti, danas se u razvijenim sredinama organizuju široke akcije za mere preventive i zdravstvenog prosvećivanja širokih narodnih masa. Ovo se čini iz toga razloga, jer ako pogledamo uzroke nastajanja obolje...
- Skidaju prase, odoh. Aj u zdravlje hehe

Definicija je napisana za Mizantrophy.

Komentari

Hehe hvala cure :*

ja nisam cura al sam zato pička. svaka čast deki, za sada si mi favorit uz još dve.

Prva recenica profesor da je vidi BUM odma pet, ni ne bi citao dalje dalje. Ruka refleksno krece pisati pet, a kod mene, ruka pravac na plus.

dizna ne nije to najjače, već ovo:

Imam ja i drugih mišića kojima je potrebna pažnja, mani te se moga miokarda, evo vam moj Miodrag pa se brinite o njemu. Šta ne smem da radim? Da jedem? A smem, ali ne ono šta volim, je l' tako? Znači malo artičoke s mošnicama andaluzijskog pacova? Murš bagro! Šećer! So! Brašno! Slanina!

Ovo je najbolji pasus, definitivno! *manite samo stavi.

Skidaju prase

Skidaju prase

Skidaju prase

Kako mi odzvanja u glavi...odlično si odradio! Biće bodovaaa!!!

bravo deki, meni ovo deluje odlično +

Dobroe, u tvom stilu.

Zbunjen sam skorom u odnosu na vreme postavljanja, ali dobro ...

plus i omiljena.

Od ĉetiri bele smrti mi je nekako crnja jedna crna! Možda se ne razumem u boje. Farmaceutska mafija ne miruje! Meni ništa ne skače dok holesterol ne skoči na 5.5!

Pravi, dobar, rasan hejt pojave koju podjednako i sam hejtujem. Napisano odlično.
+++

Kako niko nije primetio da su mi ove dve rekle da sam lep? lolo

Pravi, dobar, rasan hejt pojave koju podjednako i sam hejtujem

Ma, prežvakano, ovu sam otaljao, a imam spremne još dve defke sa netaknutom tematikom, suvo zlato. DECU VAM NEĆU OPROSTITI!!1one