Prijava
   

Džedaj

Ratnik koji ima muda da Njegoševe riječi učini neistinitim i ozbiljno uzdrma ustaljen izraz u Crnoj Gori - "svaka ti je ka Njegoševa".

Boj ne bije svijetlo oružje...

Komentari

A ne! Vidiš kako si neobavešten. I Njegoš je bio Džedaj, i to najveći, veći i od Jode(teško biti veći od Jode :DDD), a bio je toliko moćan da njemu svetlosna sablja nije ni trebala.
Pa ti vidi!;=)

Njegoš je bio glupi smarač i sifiličar.

гахахахахахахахахахахах+++++
а:

Njegoš je bio glupi smarač i sifiličar.

Надам се да је ово била спрдња. Не хули.

Надам се да је ово била спрдња. Не хули.

Njegoš je sprdnja. A inače je stvarno bio sifiličar.

Ih, bre, što tako za Njegoša, jedan od najvećih srpskih umova, mada, ova definicija to pomalo dovodi u pitanje:)

Žalim te umove kada je Njegoš među njima najveći.

@bukajlija

Njegoš nije jedan od najvećih SRPSKIH umova, već CRNOGORSKIH. Ali slažem se sa Valsinarb90.

+

A zašto se slažeš?

Ma Njegoš nije znao ni da čita. Natuco je prvih nekoliko slova imena, a trebao mu je poseban učitelj da nauči da se potpisuje ( x ) .. A osim sifilisa, bolovao je još i od svinjskog gripa. Turci su stvorili to opako oboljenje, jer su znali da će njihov narod bit siguran zbog nekonzumiranja prasetine. Osmislili su atentat bolje nego CIA sve napade na Kastra. Ali je preležao i to koristeći menstrualnu krv djevica pomiješanu sa kravljim izmetom. I to samo jer je volio miris kravljih govana, a ne jer je bilo potrebno za lijek. Nula od čo'eka, bre! Uaaaa Njegoš!!
Sigurno je to. Evo neka potvrde ovi što ' znaju sigurno' ostale pikanterije.

Defka je sjajna kao svetlosna sablja!
I da Njegoš jeste jedan od najvećih SRPSKIH umova, a svi koji tvrde drugačije, samo dokaziju koliko smo kao nacija neobrazovani, jer ni vlastitu istoriju ne znamo.
Valsinarb90, ko si ti da sudis o NJegošu? Šta si ti to u svom životu stvorio što bi ti moglo dati za pravo da tako govoriš o nekom piscu, pa makar to bio i Njegoš?

Njegoš je izdrkana šovinistička svinja koja se previše ložila na Srbe. I imao je sifilis... Šta ćeš, kad nisu znali za kondom tada, a i higijena im je bila jača strana... Nije znao ni za sapun, eto.
Ponoviću, jadni ti umovi kad jer Njegoš najveći među njima. Valjda smo zbog takve skupine UMOVA danas ovako razvijena i napredna zemlja, visoko cenjena u svetu.

@Šta_htjedoh_reći: WIN

inace, ima li ovde moderatora da obrisu ove gluposti?

Prvo procitajte istoriju knjizevnosti 19-og veka (2. raz. gimn.) pa onda kenjajte koliko hocete... Ali PROCITAJTE a ne ja sam prosao 2. godinu znam to ( jer je prof. srpskog dobra majcina prijateljica ili ocev kafanski drug, ili je isto toliko neobrazovan/a da ne zna nista o Njegosu) -.-'

Njegoš nije jedan od najvećih SRPSKIH umova, već CRNOGORSKIH. Ali slažem se sa Valsinarb90.

А шта су Црногорци, ако не Срби?
Ако си читао Горски Вијенац, онда сигурно знаш Његошеву посвету на почетку књиге: Праху оца Србије-Карађорђу....

Nije mi jasno kako uspete da napravite raspravu oko svega?

Kad nam je to fetiš.

A onda opušteno, možda se i ja priključim. samo da pročitam sve prethodne komentare da totalno uđem u raspravu i da pritom ne ponavljam nešto što je već neko napisao.

valsinarb90, jesi ti mozda iz Nove Pazove? zvucis jako, ali bas jako kao jedan branislav sa kojim sam isao u odeljenje :) sorry za offtopic