Prijava
   

Etno selo

Luna park za urbane face koji tamo vode svoje cice na jednodnevne izlete i osećaju se ful patriotski, jer oni, budući urbani, inače ne idu na selo. U etno selu se jede tradicionalna srpska hrana, poput sarme, kobasica, jagnjetine i prasetine. U etno selu nema autodroma i drugih sranja iz običnih luna parkova, nego gledamo kako su naši preci živeli u malim, drvenim kućicama i za slavu išli u male, drvene crkvice, sve to sa besprekorno zelenom travom, mostićima, potočićima i veselim živuljkama kao iz Diznijevih crtaća, koje radosno trčkaraju okolo i pozdravljaju putnike-namernike, pozivajući ih da uđu u obližnju etno kafanu i okrepe umornu dušu uz zvuke tradicionalne etno muzike. I tako na kraju dana, iz etno sela se ide kući ispunjenog srca, jer smo se vratili svojim korenima, jer smo pravi Srbi, i jer je Kosovo Srbija.

U međuvremenu, vlasnici etno sela češkaju tarzančiće, broje pare i razmišljaju koliko im je potrebno montažnih kućica, loših glumaca i veštačke trave da privuku još više seljaka.

Komentari

Мени ово куљ, мада ми се чини да си мало збрзао на крају... +

Pa ono, ne treba da bude predugačko, a poenta i jeste kratka: navlakuša za seljake.

Да, да, поента је јасна, нема шта... Него, по стилу из првог дела тела дефке ми се чини...
Но, добра је, трудио си се, сликовито и ваљано!

Hvala, hvala... :D

Нико све у праву. Од мен' + :)

Odlično! + Etno sela su užas, ono veze sa tradicijom i istorijom nema. +

Да, баш су тотални ужас...

Не знам шта да кажем.... Ништа ниси изоставио све је тачно и све како треба, све на свом месту! Ово што си написао је ремек дело нешто феноменално! Управо си написао нешто што већина Срба дели са тобом и на овај начин размишља (укључујући мене) ! Описао си нешто што ретко ко може описати! Све у свему од овог дана си боготац за мене! Једна велика +чина и један велики патрик * ! Настави 'вако да плодиш !

Hirurski precizan opis etno sela Stanisici! a i ostalih...

Eh što volim ovakve definicije kad se gospotski isereš po "patriotama". Veliki +

Метио сам плус овде давно још :)

jes majkumu, na svakih 10km po jedno. a kad je Tile imo u Sumaricama pre 40 godina, smejali mu se. zapalise mu, zavidljivci, i on crche siroma od tuge u 88...
+++

Super! Ne mogu preko fona zvezdu, ali evo ti plus.

U etno stilu, u etno stilu, u etno stilu.... Spolja original kačara, a unutra toalet u fulu, pločice, sapun u pisoaru i crnac sa tečnim sapunom i ubrusima. Odrađeno u etno stilu. Jebem vam majku u etno stilu više bre!

IJJJUUUUUUU ETNEM TI GAAAAA, kakav preokret :))) pluščić :)

Bravo Mito madjijooo + *

Stanišić napravi etno selo kakvo ne postoji ni u brdima Austrije, a iza njega puko hotel sa 10 spratova i 5 zvezdica. Pa u kom selu to ima ? :D

Dok ne ugaziš u kokošije govno u dvorištu, nema priče!

Pre 20 godina sam bio u etno selu Tršić. Tamo je bila postavka Volkove kuće. A prvo etno selo je bilo, meščini u Kosjeriću. Bilo kako bilo, hoću da te demantujem jer se referenciraš na priču o Drvengradu i Stanišiću.

Ladno sam pročitala jednokrevetne izlete hahahaha.

Ju tek sad vidim da je odabrana :D

"...jer smo pravi Srbi, i jer je Kosovo Srbija."
Lololololololo

Ne diraj mi Stanišić! Gen SRPSTVA je tudi utemeljen!! +