Prijava
   

Filmske replike na narodnjačkom radiju

Nešto neizbežno i neizostavno kao šrafciger na prozoru Zastavinog vozila ili afrikanac u ekipi Javora iz Ivanjice. Aca Seltik na Bir Festu. To su neke šatro duhovite rečenice iz domaćih filmova ili Pavićevih serija koje u sred pesme ubacuje dežurni didžej. Obično te pošalice Čkalje, Gidre, Lidije Vukićević i ostalih komičara imaju veze sa tekstom muzičke numere koja u tom trenutku piči, ali nekad burazeru moraš dobro da razmisliš šta se u tom trenutku otkačilo onom liku što čačka po vinampu i za to prima neku crkavicu. Taj ljudski otpad ima fetiš da ti usere doživljaj slušanja prelepih glasova Šabana, Sinana i braće Ahmedovski glasom Srećka Šojića, tako da ti dođe da iščupaš radio uređaj iz auta, izvadiš kurac i popišaš se po njemu. Ili ćeš jednostavno ako si muzički nepismen nastaviti da piješ pivo ispred zadruge i trpeti taj teror prema ušima i nervnom sistemu.

Radio Antena, u toku su želje, čestitke i pozdravi

Izvesni gospodin Radoje iz Frankfurta šalje poruku svojoj staramajki u Srbiju uz poruku da će kasniti zbog kvara aviona i da mu spremi dvakila rasola jer će kad sleti, usput svratiti kod Mileta u Stepojevac da probaju rakiju što je kupio od Žike iz Valjeva, uz pesmu Mileta Kitića kao pozdrav.

"Moooj sokole, ptico moja mila, ko je tebi polomio krila... (didžej ubacuje snimak iz Balkanskog špijuna, "Orao pao, orao pao")... polomila tvoja ljubav staaaara..."

Radoje se krsti, pljune tri puta i pomeri se s mesta. Odlučuje da ipak ide kući mercedesom 200 d, neće da rizikuje sa vazdušnim saobraćajem.
________________________________________________________________________
Ćale čestita ženi i sam sebi rođenje sina prvenca

"Oko mamino, srce tat... (Preduhoviti batica pušta "Sido, rodila si idiota" i verovatno umire od smeha sa one strane mikrofona)... babinaaa, snaaaga deeedina"
(u slučaju rođenja ženskog čeda, jajara će verovatno u pesmu "Ti si ćerko tatin sin" ubaciti repliku iz filma "Mi nismo anđeli")

Ćale zove radio stanicu i u programu jebe didžeju sve živo i mrtvo.
________________________________________________________________________
Deda želi svojim unučićima srećnu Novu godinu

"Deda Mraze, Deda Mraze, ne skreći sa staze... (Sa zvučnika se čuje stenjanje kurave i glas pornićara: "Tako je, liži dedi kurac, liži")... već pooklone spremaj"

Didžej dobija otkaz, nakon toga i batine od ćaleta iz drugog primera

Komentari

Odlično, vidi se da redovno pratiš radio antenu.

+++

Jednom su mi usred pesme pustili repliku Mije Aleksića "Gologuzaaaaan" , a ja naručiJo pesmu preko As radija, evo da ga malo i izreklamiram.
Tad još uvek nisam imao komp, pa sam snimao na radiju pesme preko kasete, i usred pesme Neću, neću dijamante, lik pusti Gologuzaaaan.
Reagovao sam prilično prostački.
Jebao mu kevu u punoj kući, isključiJo radijo i legao da spavam, iako je bilo tek 22:30.

То ти причам брате. Какве везе има тај гологузан са Халидом?

Хахаха, до јаја! Нисам знао за ту појаву=)
+++

http://www.igorware.com/extensions/net-radio
Скини ово и слушај ОК, Антену, Мораву или тако неке радије. Видећеш о чему говорим.

ово је тако добар шит, имаш омиљену!

Dobro zapazeno, obradjeno, definisano i isprimerovano!+ ko vrata

ОЈЕБАЛО брате Бачје.... +

Фала, момци :Д

Jesi je napisao alal ti plajvaz. Imala je neka stanica dok sam jako puno vremena provodio za volanom koja je svaku pesmu prekidala rečenicom STVARNO GA VOLIM uz cmoktanje. Toliko mi se ogadilo da evo kunem se glavu bi joj otkinuo da znam ko je. U stvari Dj-ju. +++

hahahahahah, ovo je trebalo definisati +++
u odabrane!!!
Ali, priznaćeš da radio Morava, JEBE sa pemama :):):)

Ахахаха не слушам али си одлично изрекламирао па можда и почнем, лудница хахаххаха +++

Пази, Морава уопште није лоша, али кад крену са оним гастарбајетерским рекламама, типа овај тамо неки рајзен превози за цирих, па овај организује свадбе у бечу и тако то, јебо бих им мајку. Па дете вам јебем, је л' тај радио служи само за гастосе?

u pravu si, vala baš... ali, tek sad videh da si propustio dva neviđena i nenadjebiva hita, sram te bilo!!!
Žaklina Ilić sa pesmom '' Rodio se sin''
Onaj mali žuti: Kad zaigram skaču svi, svud se čuje Beli, beli''

Nemoj da me držiš za reč mislim da se radio zvao Fokus. Ako postoji uopšte tako nešto.
Najveći hit je kad drugarica čestita rođendan najboljoj drugarici, mislim 16-i rođendan sa pesmom Ceca - Ličiš na moga oca. Jebem ti sunce koja bolest. Al živa istina.

Аууу, али најцрње кад крену са честиткама за славу или пунолетство...
http://www.youtube.com/watch?v=2mXPXO5uBmw Боже опрости, али од овога ми се сере.
http://www.youtube.com/watch?v=UJObEBYBWjc Због овога бих тукао, каква комерцијала јеботе...

Najveći hit je kad drugarica čestita rođendan najboljoj drugarici, mislim 16-i rođendan sa pesmom Ceca - Ličiš na moga oca.

Јеботе. То нема везе с мозгом.

Hahahah odlicna +

Vid' ti Jebača što se raspis'o Boktemazo. Ali neka, umeš ti to da sklopiš kako valja +

Oplako sam kod trećeg primera.

*

Srećan rođendan i ovde brate :*

sve je to lepo napisano samo sam mislio da je to vreme proslost a ono jos uvek traje. usta ih jedem. def je ok, na mestu.

sranje ti je defka poyy