Prijava
   

FON

Perspektivni fakultet kojim se stiče solidna pozicija i predznanje za buduću karijeru. Isto to, možda i manje, se stiče na ETF-u (kod informatičara), pa ovi smišljaju razne epitete FON-ovcima: "viša škola", "državni Megatrend" i slično... U suštini možda im je krivo jer su uz mnogo više napora došli do slične pozicije.
FON je nekada bio glas da je "direktorski fakultet", da ga završavaju direktori koji nemaju faks, a moraju ga formalno imati. Ali se FON izvukao uz zalaganje profesorskih veličina kao što su Lazarević, Petrić, Krčevinac, Dulanović.

Komentari

Bez ljutnje, evo od mene + . Ja sam definisao, kako je bilo u vreme kada sam bio student pre
10-15 godina.

izbacio bih dulanovica sa te liste profesora jer se isti zalagao za ukidanje informatickog smera koji je jedini dobar..
bez obzira na predrasude ostalih, niti na moju subjektivnost, smatram da je informaticki smer dobra osnova za zaposlenje u struci..

u svakom slucaju +

Bog je izbacio Dulanovića sa liste profesora .. umro je sada u septembru.

Amin za definiciju.

totalni repsket za definiciju!

Definicija za lecenje kompleksa. Nasa posla. :)

Ako FON proizvodi toliko "Kvalitetnih" informaticara ili sta im vec radi tamo, zasto su licencu za koriscenje studenstkih servisa otkupili od ETF- a, a nisu napravlil svoje? Pouzdano znam da su nase(student sam ETF-a) studentske servise napravili sadasnji asistenti ETF-a.
Da li je to zbog solidnog a ne dovoljnog predznanja koje si napomenuo u definiciji?

Isto to, možda i manje, se stiče na ETF-u... MOZDA I MANJE?!?!?!?!? ahhaahahha pa da li ste vi normalni ljudi :D ETF rules !

...и покојни професор Пешаљевић !
+ од Квалитетлије !