Prijava

realno,tih krila imamo ko sase,sve sama krila i oni koji mogu da igraju na toj poziciji.ko sto smo imali u jednom trenutku milion levih bekova.ja bih voleo da mi otmemo risaira zivkovica holandjanima.ne mora nikako da igra,samo da ga otmemo tim smradovima,jebale ih klompe,vetrenjace,lale i najveca luka!

Ђуричић је баш у тешком паду форме. Игњовски не знам ни који је курац, исто неки задњи везни. Не знам који ће нам шест задњих везних. Чини ми се да је одиграо једну добру, да сам ја гледао. И Мрђа заслужује да игра у репрезентацији, тј да буде ту неки трећи избор за нападача.

И смара ме овај адвокат са овим изјавама, а не играју за своје тимове редовно, а нису довољно квалитетни ови из домаће лиге, а ово а оно, све нека оправдања унапред.

mrdju treba zvati u repku iz samo jednog razloga,treba nam jedan bivol da nagrce ka golu,a ovi da ga gadjaju loptama i uceracemo neki.i onog djurdjica treba opet zvati.tamo gde je igrao i sa kakvim igracim,jos je i dobar bio.videcemo sta radi u prosecnoj ekipi sa iole normalnim ljudima.ustvari,da vidimo kako ce se snaci,pa onda.
koliko debilnu grupu imamo,prosli bi i sa kosanovicem.jebo ih advokat sve koliko ih je.

Шкунтелар ако настави да решета немилосрдно кавкаске шерпасе и слична говна и њега звати, а у курац сви у напад ајмо ае
а не вамо шест задњих везних... ма да ја водим неку екипу задњи везни не би постојо.

moze i on.sto vise bivola u napadu,vece su nam sanse.taktika je da ovi sa strane tuku ka golu,nebitno iz koje pozicije i nesto ce se desiti,odbice se nesto.takticki fudbal ne znamo da igram,sada samo nabijanje.

па то, ми од 10 голова које дамо, четири су учачкана, четири је дао коларов са 60 метара и два су као из неке акције. ДАКЛЕ ПОЈАЧАТИ УЧАЧКАВАЊЕ
И који курац Бркић, рупчага од голмана, Лукач три пута бољи избор.

lukac brani po oranicama,ovaj u italiji.ovde lopta leti 2 sata iz kornera,tamo fijucu ka golu.nasim golmanima treba sezona da se navikunu na normalne lote,pa teko onda moze da brani.ja samo znam da ne bih zvao stojkovica,pa nek brani i treci golman fk cementa iz beocina.

Dobar je Lukač, ali što Sanitarni napisa, nema on to iskustvo, fijukanja i brzine. Ovo ovde je stvarno penzija. Eto sada će imati LE, pa ćemo videti malo šta ume i kako će se snaći. Brkić je nekako suviše normalan lik za golmana. Golman mora da bude malo poremećen.

Узмите у обзир да ће он јаке шутеве видети на евентуално две до три утакмице које вероватно неће ни играти. Две са португалом и можда једну са Данском (јер ћемо другу данце да сатремо од коортца).
Бркић пречесто кикса. У клубу је киксао често а у репрезентацији против Хрвата био јако слаб. Лукач није чудотворац али је стабилан, знаш шта можеш да очекујеш од њега.

Ма Бркић је болид... причао сам давно да је лик изгбуљен у простору. Понекад брани одлично али неретко испуца лопту противничком нападачу у ноге и слично. Јебеш такве голмане.

Лукач је солидан, шта знам.

Daj brate, kako lik koji se preziva Lukac moze da bude normalna opcija za golmana? Ili Kahirman?

Dokle god Stojkovic ima obe noge i ruke, ne moramo da trazimo drugog golmana sto se mene tice... Dok ovaj Rajkovic i Milinkovic-Savic ne pokazu da mogu da ga zamene.

Па мораш имати резервног голмана неког, контам да има неко правило које то налаже. :Д Срећа је што Стојковић нема проблема са повредама никад, па је увек на располагању. Рајковић мора да дрља још 3-4 године па може да буде прва опција за голмана, а браниће Стојковић још толико сигурно.

Лукач је сасвим добар за резервног голмана, бољег немамо, Бркић мислим да није бољи од њега ал ај.

Jbt na gol Stojke, 2. Aleksic, 3. Rajkovic.

Realno je da pokusa opet sa Bojanom "Dejvid Siman" Jorgacevicem. Ili da vrati iz penzije Bojana Isailovica...

Jebote, skoro sam citao nesto za Dragana Zilica. Kako sam ja njega gotivio, bas bi bilo bruka da njega stavi kao rezervu.

Kad smo kod golmana, šta bi sa onim likom, nije loš, što mu je keva srpkinja, a ćale švaba. Jedno vreme su pričali o njemu. Igrao je za bajern, Rensing mislim da se zove. Možda i nije loše rešenje, makar za rezervu.

Хаха где се њега сети... тај је већ матор и који ће нам курац сад.

И причали су о њему фазон пре 10 година. :Д А и гледам сад на википедији, брани за Фортуну, тако да је курац у сваком случају.

E, jbg, sećam ga se kad je igrao za Bajern i nije bio loš.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=09&dd=02&nav_id=895252

лолололо, овде изгледа само овај Адвокат зна шта ради, овим осталима треба Жигара да направи шоу.