Prijava

Koliko su nas usrali, juuu. Ako, trebalo je izgleda i da nas izbace iz kvalifikacija da bi tomislav podneo ostavku. Samo jaši, tomislave!

Očigledno da se UEFA drži klasične politike koju je zapad skapirao da mora da vodi prema nama, a to je uslovljavanje bez milimentra odstupanja. Srbi mogu da se dovedu u red samo ako im ne da nikakvog prostora, moraš stalno da ih pritiskaš. Čim popustiš ode Srbin u pičku materinu. Videlo se sinoć protiv Bešihtaša, nijedna baklja, paljenje zastave, ništa, ništa, čak ni svaka bula zna, svaki Turčin zna nije bilo ej. I to jer smo morali biti smireni da nas ne bi oštrije kaznili. Retardi smo, i drugačije se ne možemo naučiti.

Kakav je kralj ovaj Pako Juga.
Kakvo vanserisjko razumevanje situacije.

Samo jedna stvar, na kraju nije ništa rešeno povodom igranja meča u tirani? Ono, publika tu, sve po propisu?
Jebotebog, na kraju će albanci da dozvole našima da odu dole jer će da procene da nije utakmica visokog rizika, naši će naravno da se popale i odu (dobro, hoće kurac, pičke), tamo na tribinama šiptari oštre noževe da vade bubrege, a igračima će jasno staviti do znanja da ako daju gol ne sačuva ih ni angela merkel, naročito što sigurno i njihova murija sad veruje da su ih naši panduri bili. Biće sranja.
Edit: minimum 3 igrača otkazuju zbog povrede pred utakmicu sa albanijom, siguran sam.

Dali nam pobedu, pa nam je oduzeli. Da ispadne kako smo pobedili i bili hepi jer nisu šipusi pobedili. Onda su nam uzeli tri boda.

Sve u svemu upad publike na teren i mlaćenje mase koliko god oni šiptari bili, nema veze sa mozgom. Tu smo se sjebali.

Edit: minimum 3 igrača otkazuju zbog povrede pred utakmicu sa albanijom, siguran sam.

Ili se sastavlja tim od nenormalnih igraca sa Mitrovicem "Pickoliz-om" na celu...

Ljudi, da publika nije uletela, ne bi ni doslo do prekida utakmice. Koskali bi se tu nasi, zastavu bi neko sklonio, navijaci bi pevali UBI SIPTARA SIPTARAAA SIPTARAAAAA, nastavila bi se tekma posle 10 minuta, i mozda bismo dobili. Sami smo sebe sjebali, ali da su oni izazvali sve, jesu, da su odbili da igraju, jesu, i ovo je katastrofa. Pritom, kaznjeni su realno samo sa 100 soma, jer smo im mi direktni rivali, i ova tri boda nemamo, i dalje su ispred nas.

Ali generalno, manje više to što smo popušili, od Pakao Juga može jako puno da se nauči.
Već imam spisak stvari koje ću da mu pošaljem na PVT kako bih neke enigme u životu razrešio.

Tipa, šta sve treba da uradimo i kako da se ponašamo da nama i našima bude bolje.
ili teme poput život u Srbiji i napolju.

jer smo im mi direktni rivali, i ova tri boda nemamo, i dalje su ispred nas.

Заправо не, јер имају утакмицу више, и пораз више од нас, уз гол разлику минус три ваљда. Плус лошији скор са нама.

Ma to sto imaju utakmicu vise, nista ti ne znaci, mi kao da smo igrali tekmu manje. Znaci 1 ili 3 boda koja smo mogli da osvojimo smo izduvali, a bas to ce da odlucuje u grupi.

Ма имамо још форе да се вадимо, како ствари стоје шипци ће да буду конкуренти за то треће место тако да ако се нађемо у тој гадној ситуацији, што је могуће уз ове идиоте у савезу, имамо предност.

А та -3 бода се не рачунају на табели трећепласираних? Ваљда по правилима у ту табелу улазе само међусобни дуели, лол.

Па ваљда нећемо да изгубимо од њих у Тирани јебосликусвоју

Mi kao da smo izgubili od siptara, ja tako gledam. Gol razlika ce biti nebitna kapiram, jer mi sada ako od ove 3 kuci izvucemo fazon 7 bodova, imacemo 8, i da dobijemo nekako jos jednu na strani, to je 11. MI sa time mozemo da duvamo karindzu. Sa 14 je vec druga prica.

Са 11 смо трећи, а на табели трећепласираних имамо 14 и идемо директно. Опаааа!

сад сам усто, прочито чланак ,, србија победила али јој одузета 3 бода" ?????

Kako se to racuna ovima sto imaju tim vise u grupi? Treceplasirane ekipe sada, 7 kola pred kraj imaju 4,5,6, ili 7 bodova, tako da smo mi najebali sa svojim jedenim. :)

EDIT: Ja sam za to da se najuri Karadzic, kao i svako normalan. Propusticemo trece veliko takmicenje, jebe nas covek u zdrav mozak. Imamo igrace koji bi trebali lagano u ovoj grup da osvoje od 24, bar 18 bodova i da ne brinemo. A mi cemo imati 11.

Одузимају им се бодови са последњепласиранима, што је обично 6 бодова.