Prijava

Не DEE-JAY. Поени се добијају зависно од квалитет дефиниција, ако неко мисли да нека дефиниција није уреду онда треба да ти да негативан. Само није уреду ако му се ти не свиђаш да ти даје безвезно негативне поене и на добре дефиниције.

П.С. да се не разумемо лоше, од мене још ниси добио негативан јер ми се свиђају твоје дефиниције, али и даље подржујем КОРЕКТНО оцењивање.

Koga navatam da boluje od kompleksa definisaću ga kao i zlatana55, pa baš da vidim 'oće li ga sunce ovog matriksa ikad više ogrejati. Jednom sam rekao da ću obrisati svoje definicije gorepomenutog zlatana, ali sam se predomislio zato što one treba da stoje kao upozorenje svakoj budali kojoj je popularnost preča od dobre zajebancije. Što se popularnosti tiče, mož' da mi jede govna svako kome je to bitno. Bitno je imati duha ali ne za citiranje viceva i, kao što kolega iznad reče, dosetki sa šolja i razglednica. Tvoje definicije u proseku nisu loše, što ti popularnost i govori, ali ne prezam od toga da ti dam palac dole kad god naletim na definiciju koja mi se ne sviđa iz bilo kog navedenog razloga.

s poštovanjem
hostesa

Ja mislim da imam krive noge.

A i meni je krivo...

Ja imam nula poena. Odoh sad da se obesim.
Ajd zdravo!

tek sad pročitah ovo... zašto brišeš negativne definicije di-džeju?
(nećeš povratiti izgubljene negativne poene, a neke koji bi želeli da te čitaju više uskraćuješ to zadovoljstvo)

majku mu, šta god da se dešava ovde i kakve god svađe da su u opticaju, jedina stvar koja se ne sme dozvoliti je brisanje definicija. Mislim, zar nije poenta u definisanju definicija a ne samih sebe lažnim kvalitetom. Ko nešto napiše neka stoji iza toga. Ne treba se stideti sebe i brisati svoja dela, ma koliko loša bila. Uvek će se naći neko kome će se dopasti štagod...

Meni svuda usko da parkiram.

Ja kad na'ranim zecove,parkiram se de 'oću...

ja sam uvek za kajsiju. a imam i zecove.
hvala lepo

ja volim kajsije.. ali breskve.... ~~~~D:
breskve su breskve.....

joj ta cirilica, neznam dobro da je citam...