Veverice pogodio si za vozača, a delimično i tim. Taj tim je jedan od najpoznatijih u Formuli 1 osim Meklarena i Ferarija. U pitanju je Vilijams Reno.
Postavljaj pitanje.
Које године је одбојкашка репрезентација наше земље (колико год да смо их имали у прошлости) освојила прву медаљу на међународним такмичењима и која је то медаља била?
Ko od aktivnih vozača u Formuli 1 ima najviše pobeda na trkama i koliko? Nije teško ljudi. Volim Formulu 1 pa malo jedem govna sa pitanjiima vezanim za nju :)
glavni
imeščini
gonzo
Nije ni Alen Prost. Hoćete da dajem odgovor ili ćete još da pokušavate?
YouCantHandleTheTruћ
Сена је возио за Мекларен, ваљда... Ја више не могу да се сетим никога из тих година, а да је освајао. Дејмон Хил?
gonzo
Dejmon Hil je osvojio 1996. a prethodne dve godine Šumaher je osvajao titulu.
Blake Griffin
Hil je kasnije osvojio, ako se dobro sećam, 1997. Aj sad ću opako da odvalim: Kultard? xD
gonzo
Blejk nisi ni blizu, Kultard je tek trebao da dođe u Formulu 1.
YouCantHandleTheTruћ
Ја се предајем.
Дрогирана Веверица
Да није онај бркајлија Менсел? Тим је био нека горгонзола, ваљда Рено са још неким, чини ми се да је он тих година узео титулу.
Blake Griffin
Pazi sad ovu odvalu: Huan Pablo Montoja? :D Nikad čuo za tog, ja gađao samo ovu stariju gardu. :)
gonzo
Veverice pogodio si za vozača, a delimično i tim. Taj tim je jedan od najpoznatijih u Formuli 1 osim Meklarena i Ferarija. U pitanju je Vilijams Reno.
Postavljaj pitanje.
Срета-Штета
Да није Вилнев за Вилијамс?
ЕДИТ: Нисам вид'о твој пост, Гонзо. :Д
Јованча
'ајд' доживимо ово, ред је! пуцај, колега.
gonzo
Sreta Veverica je već ubo, iako si ti u pravu za tim. Vilnev je uzeo titulu 1997.
Срета-Штета
Гонзо, знао сам да је касније уз'о, ал' рекох можда има једну од раније, мада сам био прилично сигуран да нема. :Д
Веверице, дај питаније.
Дрогирана Веверица
Које године је одбојкашка репрезентација наше земље (колико год да смо их имали у прошлости) освојила прву медаљу на међународним такмичењима и која је то медаља била?
YouCantHandleTheTruћ
Сребро, '71?
ЕДИТ: Бронза је била, сад се сетих, али је било седамдесетих кад је играо Грбић сениор.
Дрогирана Веверица
Није далеко, али није тачно.
gonzo
Evropsko prvenstvo 1975. bronzana medalja. To je generacija Lazara Grozdanovića i oca braće Grbić (iako za godinu nisam potpuno siguran)
Дрогирана Веверица
Д Трућ је у едиту потрефио медаљу, а Гонзо је тачно одговориЈо. Гонзо, предајем штафету.
gonzo
Ko od aktivnih vozača u Formuli 1 ima najviše pobeda na trkama i koliko? Nije teško ljudi. Volim Formulu 1 pa malo jedem govna sa pitanjiima vezanim za nju :)