Provlačilo mi se kroz glavu ili ono ili Stojko Vransković.
Elem, Koji igrač je ušao pa se posle pet minuta igre povrijedio na utakmici protiv Španije u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo 1998. u fudbalu? Mislim na igrača tadašnje Jugoslavije.
Чачански центар. Мека рука. Био првак света са репрезентацијом. Пред сам крај каријере, са 35 година, одиграо солидну сезону и са клубом освојио Евролигу. Ипак, заувек остао у сенци много популарнијих кошаркаша из своје генерације. Ко је у питању?
Није Јово. Овај је старији доста. Пензионисао се пре десетак година.
ХИНТ: Иначе је био готово анониман док није као ветеран у сезони у којој је освојио Евролигу играо против Партизана у групном такмичењу, па се јавност мало подсетила...
ManUtdOwn18
Sotomajer :)
glavni
pičite dalje
YouCantHandleTheTruћ
glavni
Komazec?
Chavez
'Ladno sam pročitao nešto drugo, i moja glava je smislila odgovor - Tomo Šokota, hahaha krv ti jebem, idem da spavam.
YouCantHandleTheTruћ
Аријан Комазец! Браво, главни. Постављај!
glavni
Provlačilo mi se kroz glavu ili ono ili Stojko Vransković.
Elem, Koji igrač je ušao pa se posle pet minuta igre povrijedio na utakmici protiv Španije u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo 1998. u fudbalu? Mislim na igrača tadašnje Jugoslavije.
YouCantHandleTheTruћ
Савићевић?
glavni
Vidi stvarno, možda su bila i dvojica, ali nije on, barem ja nisam na njega mislio.
HINT: Napravili su mu spomenik
YouCantHandleTheTruћ
Немам појма, знам да је био килав тих година. :)
Прави споменик? Мијатовић?
glavni
Da, pravi spomenik!
HINT: Jedna od legendi jednog španskog kluba
YouCantHandleTheTruћ
Милинко Пантић!
glavni
Taj! PUcaj dalje
YouCantHandleTheTruћ
Ај једно теже:
kiza glavni
Jovo Stanojević
YouCantHandleTheTruћ
Није Јово. Овај је старији доста. Пензионисао се пре десетак година.
ХИНТ: Иначе је био готово анониман док није као ветеран у сезони у којој је освојио Евролигу играо против Партизана у групном такмичењу, па се јавност мало подсетила...
kiza glavni
Dragan Tarlać
kiza glavni
Ma nije on
YouCantHandleTheTruћ
Није Тарлаћ. Овај је освојио ЕЛ са Макабијем, а играо је за СФРЈ.
ManUtdOwn18
Ajmo momci