Prijava

Alo bre momak! Netacno si odgovorio, a postavljas pitanje!
Na Davida Suaza sam mislio, a ti se idi jebi.

Kome pricas to?

Aj pitanje, dok se ne posvadjate:
Koliko cistih belaca je do sad istrcalo 100m za manje od 10s?

Sijalici pricam, samo je pretpostavio da je tacno odgovorio, a nije.
Samo jedan belac.

Један и једини

Jugoslave, ne znam ja šta si ti mislio, ima više tačnih odgovora, ja sam izabrao jedan koji jeste tačan i to je to, nemaš šta da se buniš. Ako si hteo Suaza trebalo je da daš još neki podatak u pitanju.
EDIT: Sad sam proverio, Suazu čak nije ni nadimak Crni Panter nego samo Panter.

А ти си требао да сачекаш да потврдим колико год небулозно питање да сам поставио. Нмисам хтио одма да дајем превише информација да не би било прелако.

Ne bih da vas ložim ali jedino rešenje za vaš problem je tuča.

Ево једно бвлдг-овско питање

Потписао је за овог великана у години кад је стручњак из исте земље из које нам долази загонетна личност освојио дуплу круну са једним другим тимом из те лиге. Додуше та земља је већ била у распадању. Прославио се на утакмици када је дао два гола градском ривалу будућег шампиона ког води горепоменути стручњак. Није остао у клубу дуже јер је дошла нова суперзвезда која ће касније имати опасних проблема са килажом. О коме говоримо?

Потписао је за овог великана у години кад је стручњак из исте земље из које нам долази загонетна личност освојио дуплу круну са једним другим тимом из те лиге. Додуше та земља је већ била у распадању.

Лол, чекај да прочитам још једном.

Recimo da je Adriano ovaj debeljan, ili Ronaldo. Ili Ailton mamu mu. Ali jel se pogadja klub ili igrac? Posto kazes potpisao je za ovog velikana.

EDIT: Ali kapiram da je igrac neki.

igrac se pogadja, zagonetna licnost

Aj da gađam, da nije brat Žigara?

Mozda je nasa liga u pitanju. TAKAJUKI SUZUKI!

PORTILJO kunem ti se, ako nije, slagao si nesto!

Da nije nova superzvezda Ailton svinja debela?

Још хинтова. У тој сезони великан није освојио ниједан трофеј, иако је био у игри до последњих недеља за чак три. Водио га је човек који је променио фудбал 70-их година.

лолол није портиљо