Prijava

djuzepe alpi .. ono, mora neko da proba hehe

bvdlga, informacije koje si naveo u pitanju nisu tačne

Pa necu celu karijeru da mu navedem. Jedino sto je covek rodjen u Bijeljini, ali ja to racunam kao Srbiju. :)

Stadion je La Bombonera xD

Daj jbt dal ste tolki debosi?! Poznat stadion...

Bentegodi, e jebem li ga sad ima li i neko ime još tu. Nek pita ko oće.

Ko je igrac sa slike?
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lswh6oqV7K1qfxktpo1_1280.jpg

HINT: Legendarni Englez. Toliko cu da zemka.

Bobi Čarlton pre nego što je oćelavio?

Ako jeste postavio bih jedno interesantno pitanje.

Sin je jednog od najboljih fudbalera svih vremena. Počeo je karijeru u jednom od najvećih svetskih klubova (ali nije iz zemlje za koju je nastupao) i sve vreme tokom njegovog igranja, otac mu je bio trener. U godini kada otpuštaju njegovog oca i on odlazi iz kluba i prelazi u najtrofeniji engleski klub. Tu provodi 4 godine, ali je odigrao tek 40-ak utakmica zbob čestih povreda i velike konkurencije. 2000-te godine se vraća u zemlju gde je počeo karijeru u jedan klub koji je u toj sezoni po prvi put stigao do UEFA kupa i te iste sezone je igrao finale tog takmičenja i izgubio posle produžetaka u neviđenoj goleadi. On je bio strelac jednog od tih golova. U tom klubu doživljava vrhunac karijere. U toj sezoni saigrač mu je bio jedan naš bivši reprezentativac koji je tu sezoni igrao na pozajmici iz jednog italijanskog kluba. Posle tih uspešnih sezone, koje se smatraju ''zlatnom erom'' tog kluba, prelazi u gradskog rivala kluba sa početka karijere, zadržava se samo jednu sezonu. Kasnije u karijeri igra u Ukrajni i Malti, ali bez nekih naročitih uspeha. Igrao je za reprezentaciju zemlje u kojoj je rođen, ali nikada nije igrao za tim iz nje. I igrao je nekoliko utakmica za reprezentaciju jedne pokrajine gde se nalazi tim u kojem je počeo karijeru.

Jordi Krojf

EDIT: ovog znam iz menadzera '99

Ovaj fudbaler je rodjen od oca alkoholicara, u sirotinji i kao novorodjence je imao puno naslednih problema, u vidu deformisane kicme, desne noge iskrivljene napolje, a leve krace noge. Kako god, i takav kljakav je uspeo da se domogne do reprezentacije, i da ostvari zapazen uspeh u njoj. Ceo svoj zivot je manje vise igrao u istom klubu, da bi pred kraj karijere promenio dosta klubova, ali je u tom trenutku alkoholizam i nezgodna povreda uzeli maha kod njega, i vise nije imao neki zapazeni uspeh.
Imao 8 cerki, jos 5-6 neregistrovane dece, i zavrsio karijeru cirozom jetre.

jes. njegova prica me odusevljava, kolko ga je boleo kurac, i kako u jednom trenutku najbolji igrac sveta zavrsava u totalnoj bedi manje vise.