Prijava

Nije, Kandžija je došao tek 94' u Bajern.

Pošto znam da sam odgovorio tačno (nisam guglao, pitao sam ćaleta, to je valjda ok po pravilima) postaviću novo pitanje, da bi oživeo kvizoa.

Koji fudbalski klub je proveo najviše sezona u najjačem rangu takmičenja u Engleskoj?

Nije Aston Vila.

Nije Liverpul ali si blizu.

Jeste, cepaj dalje.

Koja ekipa je ostvarila najveću pobedu i nad kim u istoriji Bundeslige?

Borusija Menhengladbah je pobedila Borusiju Dortmund 12-0, 78'. Postavljate dalje, da se ne sjebe kviz opet.

Од 20 Американаца који су дали гол у ПЛ, један је пореклом Србин, рођен у Београду. Који?

Jel' igrao on nekad kod nas? Jedino mi pada na pamet Srba Stamenković, ali on je bio užičanin....

Da probam opet da oživim kvizoa.

Koji beogradski košarkaški klub je ljuto ispolivan spermom u polufinalnoj seriji ABA lige u sezoni 2014/2015?

U pitanju je Partizan.

Karijeru je kao klinac poceo u jednom od najtrofejnijih klubova Evrope, ali ga je put preko gomile pozajmica odveo do tima za koji nastupa i sada na kraju karijere. Odlicna tehnika i pregled igre su ga odveli na ostrvo, gde je svojim golovima uspeo da odvede tim u finale Kupa Uefa, ali tamo gube od tima koji je poslednjih godina uvek medju najozbiljnjim kandidatima za osvajanje istog. Slede opet pozajmice, i uspeva da se skrasi u timu koji predvodi kao najbolji igrac nekoliko godina, sve dok nisu ispali u nizi rang. Od tada menja jos tri kluba, a poslednji je onaj u kome je stekao ime i u kome i dan danas igra u 35oj godini zivota. Ko je on?

Jeste, ajde dalje. Celava gotivna glava uvek bio meni.

Igrao je u omladinskom pogonu istog tima kao i Makarone, a prvu profi ugovor je potpisao sa jednim engleskim timom. Dobre igre u tom timu su ga dovele u najtrofejniji italijanski klub. Nije se baš naigrao, bio je na dosta pozajmica. Zatim igra za 2 tima koja se ove godine sastaju u polufinalu Lige Evrope, s tim što je u ovom drugom timu ostavio mnogo dublji trag i sa njima je osvojio Kup Uefa upravo igrajući protiv tadašnjeg Makaroneovog tima u finalu gde je bio proglašen za igrača meča. Nakon toga igra u najtrofejnijem grčom timu, ''malom'' španskom timu koji je te sezone imao dobar izlet u LŠ, zatim je nastupao za tim koji sada vodi jedan naš bivši selektor i trenutno igra u timu koji je iz dela italija koji je najpoznatiji po mafiji. Igrao je za omladinske selekcije italije, ali nikad nije dobio poziv u prvi tim.

igrao za sevilju znaci i firencu, olimpijakos i malagu mozda...juve isto i sampdorija. Nabijem ga na kurac.

Saviola mi pada na um, ali nit je Italijan nit je igrao za polovinu

pogodio si timove, vezni je igrač, igra za palermo sada.