Prijava

Ođe napišite koji su izumi po vama najbolji, i zašto (mada to ne mora).

Mogu ja prvi, mogu ja?! Mmmmm, neka bude, neka bude... Shuffle kad puštaš muziku. Ta opcija je do jaja, čega jaja, pupka!

Vule, to nije izum to je institucija :D

Peer to peer programe!

i vibrator je koriscen od kada je dveta i veka,ali ne bas u ovom obliku-moze grana krastavac.motka...:)

Najprvi poznati vibrator koji je služio ženetinama za zadovoljavanje su prsti. Najčešće su bili korišteni kažiprst i srednji prst, da bi često, kasnije čitava šaka odradila naš pos'o.

Frizider sa zamrzicavem
nema boljeg izuma! Kad je +40 stepeni a ti izvadis ladno pivo iz frizidera i odma ti nekako lakse

bez dileme- INTERNET!!!

Slušalice za uši! Odvrneš i boli te kurac za sve živo, neživo i ono što umire...

Pre par dana sam gledao zanimljiv dokumentarac o tome kako je nastao vibrator.U 19 veku ljudi su verovali da je zensku histeriju moguce izleciti samo masazom vagine.Ova metoda je davala sjajne rezultate posto zene nisu ni bile histericne vec seksualno isfrustrirane jer je u to vreme bilo uobicajeno da se devojka od 20 godina uda za muskaraca od preko 50.U pocetku doktori su ovu terapiju obavljali prstima,a kako im je to bio zamoran i dosadan posao (?!) oni su,da bi sebi olaksali,smislili vibrator.Vibratori su u pocetku radili pomocu opruge koju je bilo potrebno naviti pa je jedan ocigledno mastovit covek odlucio da spoji vibrator sa muzickom kutijom i tako je nastao muzicki vibrator.
Mene samo zanima koju muziku je svirala ta naprava?Posto je bio 19 vek verovatno je to bila neka klasicna melodija.Izgleda da je to razlog zasto danas svaka nokija ima mogucnost vibracije i izvodjenja Mocartovih hitova.

Ja sam pročita' u neke novine da je neka Francuskinja izumila vibrator prije ne znam kol'ko. Žao mi je što nemam više informacija o tome, potrudiću se da nađem.

ČAČKALICA definitvno.... kakvih muka može da te spase parče drveta.... a pri tom, 100kom = 20din.... vrh!!!!

@mocca: Ja preferiram interdentalnu četkicu. :)

Naj izum svih vremena je WC šolja sa vodokotlićem.
A zatim četka za WC šolju.

WC šolje Whirlpool ili Jet-Suction. Whirlpool je uvek puna vode a sama šolja je kotlić. Na jednom putovanju 2/3 grupe je reklamiralo neispravan toalet. Bruka.
Jet-suction je meni napravio nevolju (za malo) 15 kritičnih minuta sam cupkao oko šolje ne znajući kako funkcioniše, mesto događaja Inter City voz. Ovo je već moja bruka, zamalo velika bruka.

Vibratori teško da su mlađi od čovečanstva. Odguglaj do Muzeja sexa Barcelona.

Čekaj, ako je Whirlpool šolja puna vode, koliko onda to vode ima unutra? :)
A kako radi jet-suction?

Da prosti vaše sveto lice, kakiš na buć u vodu a kad povučeš vodu ode sve zajedno sa vodom i onda počinje polako da se puni kao kotlić. Ne treba četka.
Jet-suction funkciju sam otkrivao odsudnih 15-ak minuta. U obodu šolje postoje brizgaljke koje pod vrlo jakim pritiskom potpuno dezintgrišu sadržaj a onda jak vakuum kroz sućušnu rupu sve usisa. Sve to traje manje od pola sekunde. Šolja je od inoxa i subjektivno vrlo je neprijatan doživljaj, kao da posao obavljaš u Zepter posudu.

Ujko,da bi vibrator bio vibrator on mora da vibrira a razne falusomorfne sparavice naravno postoje od pamtiveka :)