Prijava

draga posterdžijska braćo, oživimo ovu temu
MOŽEMO OPROSTITI BRISANJE, ALI NE SMEMO ZABORAVITI SVOJE DRAGE POSTERE
(makaronac može i crnca da metne ovde)

meni je danas ubrisan ovaj drag uradak

http://i.imgur.com/jol8VCa.jpg

ne spemuj operativnu temu

imaš u pravilima
aneks VIII, paragraf 3.14

Овде је био мој постер са слоном. :( Сад га више нема ни на гробљу.

opravi ga, daprostiš, jopet
pa okači u ovu spomen sobu

Kosturnica lololo

svaka čast sirotanoviću
noćas prebačena norma
četr komada

http://i.imgur.com/OWF1x00.jpg

Ovo su obrisali???

ćeraćemo se do strazbura

Ima li planova da se groblje postera realizuje? Setio sam se jednog postera koji je meni bio sasvim ok, koji je obrisan pre nego što sam ga sačuvao. Planiram da ga opet okačim, čisto da mogu da ga sačuvam, pa ako bude obrisan, Bože moj.

Meni je najbitnije da izbegnem da mi novi poster bude javno dostupan, a da stari osvane na groblju. Šta će mi isti poster na dva mesta, ili ako obrišu i novi, šta će mi dva ista postera na groblju?

Ko zna, možda su te slike i fizički obrisane sa servera, vrlo moguće. Slažem se da posteri zauzimaju više prostora nego definicije, ali može se napraviti kompromisno rešenje. Kada se poster obriše iz javnih, da se obavesti autor emailom u kom se nalazi direktan link do slike koju on može da sačuva i da objavi na nekom drugom mestu. Posle recimo 5 dana, briše se slika fizički sa servera.

Tebra, je l' imaš 40 godina ili 4 godine jebem mu mater. Koji kurac pričaš čoveče, jesi li realan liče?
Ono, sajt je godinama mrtav, što možeš izvaliti s obzirom da imaš taj usrani nalog četiri godine, i tebi je palo na pamet da u 36 dina počneš da visiš na jebenoj Vukajliji, kačiš očajne poster varijacije na katastrofalno loše SARSove pesme, kačiš loše definicije i daješ imbecilne predloge.
Ja kapiram da ne umeju svi da internetuju, ali ti ga čoveče prećera. Daj prestani da daviš, čitajući tvoje postove imam utisak da ih je i Stevčo prerastao jbt.

Nemoj reme sto to radis reme sto si takav covek reme