Prijava

не питајте како сам ископао ово

http://vukajlija.com/pundravci/15688#comment_808090

питао бих те како си ископао ото али рекао си да те не питамо тако да нећу

Kod šamara kad smo našamarao bih neku skitnicu ubogu ako me mogu neko normalno ljudsko biće i to našamarao bi ga i platio du da plače posle sklupčan hahaha jebena sirotinja jebeni nesrbi

Haha jesi ovo linkovao moj post? Hvala

Šta ovo facijalna extenzija znači?

SJAJAN ŽAJKIZAM NA KOMENTARIMA NA B92

Не бих коментарисао да ли мишеве треба пустити - нека свако, по савести сам одлучи.
Имао сам мишеве у кући и замку која их хвата али не повређује ( купљена ). На наговор ћерке прва два миша, заједно ухваћена сам пустио недалеко од куће. Поуздано знам да су исти мишеви могли да поново уђу у кућу јер сам рупу пронашао тек недељама касније. Знам сигурно и да сам имао још доста мишева у кући, али ни једног више нисам ухватио у оној истој замци. Овде би се могли укључити познаваоци мишије инелигенције и коментарисати способност мишева да пренесу искуство једни другима.
Сам сам патентирао једноставнију замку.
На дно повеће стаклене тегле ( 2-3 литре) ставити мамац, а теглу нагнути под углом од 45. Миш скаче у вис и помаже се ногама на зидовима (те велике пластичне канте). У нагнутој тегли не може да скочи увис, а не може не да хода по косој страни - јер је од стакла. Наравно, са спољне стране му треба омогућити да се попне до ивице тегле.
Како су прошли остали мишеви које сам, до задњег ухватио у тегли (док је недалеко, сво време била на располагању и она купљена замка) - не бих сад о томе.
И, немој да је неко дао ово мишевима да прочитају....

E jbg upravo je mis sto mi oko kreveta cunja procitao ovo :(