Prijava

Ubedljivo najbolesniji horor kojeg sam IKAD gledao,film koji pravi od svih delova Testere,Hostela i Teksaskog masakra uspavanku za decu...nikad nisam imao kosmar koji je i priplizno zajeban kao taj film...upozoravam vas ako ste osetljivi NIKAKO NEMOJTE GLEDATI OVAJ FILM...verujte mi,najveci psajho na svetu bi se zaprepastio scenama iz filma koje tesko da iko moze i zamisliti...podsecam ovo nije sci/fi horor,nema natprirodnih pojava,samo bolestina za bolestinom,a evo i linka

http://xtshare.com/toshare.php?Id=37013&view=A-Serbian-Film

Ајд да одгледам и то чудо. Хвала за линк. Јављам утиске.

Ладно глуми Влада из Метле без дршке. :)))

Одгледах. Ретко кажем за неки филм да је болестан, али овај је стварно болестан.

Hmmm, znaci necu ni da pomislim da ga pogledam......

Немој. Ја нисам гадљив и тешко ме је згадити, али има најмање три сцене у филму које након којих сам остао опасно згађен. :/

hmm, mislim da bih od mog sinoćnjeg sna mogla da napravim horor za oskara :)

Ne znam šta da mislim o filmu kao filmu, priča je onako...njah. E sad ima par zajebanih scena kad Žika jebe sina i ono sa sečenjem glave, al ajd. Mada, ne mogu da ne kažem da nisam očekivao da Kaja Žutić oblajvi magarcu i da Žika razđana onu malu. :)

Vlada bez drške je opak lik, gde ga iskopaše samo. :)

Па, пази, филм има ту идеју неку која је мање-више истинита, оно кад му Трифуновић каже како на њима почива српска економија, па оно кад уђе у продавницу, па му испред очију севају порно часописи, ваљда је Радивојевић хтео да укаже на ту свеприсутну појаву, да је то свуда око нас. Е, сад, што је све то довео до екстрема, јебем ли га... Безвезе је што се филм зове ''Српски филм''. Реално, већина иностране публике, а публика је махом ретардирана, ће сконтати да је ово нека нормална ситуација овде и не знам колико је то добро. Име филма је, дакле, потпун промашај. Глума је исто могла боља да буде. Многе ствари су прилично наивно осмишљене и добар део сцена са почетка филма делује изузетно инфантилно. Изгледа да је режисер ипак бољи у оном ''гор'', експлоатационом делу и требало би да се држи тога.

Мени та сцена с асечењем главе и није нешто. Већ сам то виђао у неким треш хорорима. Ужаснула ме је највише сцена са порођајем, и мало она на крају коју си поменуо, она са сином, мада се ништа фактички ту не приказује. Признајем да сам и ја очекивао да ће да разђана ону малу, то би већ филм учинило убер болесним, овако је некако на пола пута.

Samo me zanima - jel strašan u smislu čudovišta, boleština, odvratnih scena ili je strašno degutantan u smislu vešanja, silovanja, klanja i ostalo?

Нема, бре, чудовишта (бар не у буквалном смислу). Има крвавих и дегутантних сцена, има и бруталног силовања, са елементима инцеста, а има и мотива педофилије.

Uh, degutantan. Ti su najgori. o.O

Ubi gi Žika od kurac svi.

najgora je scena kada lik porodi bebu i doslovno je nabije na kurac...ili kada milos otkrije onaj pokrivac i vidi koga je on ustvari jebo...

Шта мислите, колики проценат популације може да гледа тај филм и не искључи га пре краја?

Šta je sa ovim govnetom od sajta, neće da radi, a veoma me interesuje o čemu je reč?

Немој. Ја нисам гадљив и тешко ме је згадити, али има најмање три сцене у филму које након којих сам остао опасно згађен. :/

То си рекао и за стоногу, а филм је скроз фемили-френдли.

Па добро, јесте френдли, али није баш фемили. :)

Aha, našao sam ga! Sutra ću da ga skinem, ne mogu da sad da se smaram oko toga.

Јел овај "Српски филм" болеснији од, рецимо, "Афтермата" или "Д дисмембермента"? Да не скидам ако јесте. Доста ми их је за ову годину.