Prijava

Ovime se otvara mogucnost clanu da ucestvuje na cetu Vukajlije. E tu dolazi do problema - mnogi napabirce nekako tih 50 poena i onda vise nista ne definisu, vec se samo 'zabavljaju' na cetu. Bit i srz ovog sajta su definicije (ispravite me ako gresim). Ovako ce se samo pretvoriti u nesto slicno spacebook-u. Definicije vise nece biti primarne. Istina, jos uvek vecina clanova (starijih, po pravilu) na ovo ne obraca paznju i koriste sve resurse Vuke (cet, forum, defke) za uzivanje u istoj. Ali primeti se da sve veci broj NOVIH i NOVIJIH clanova dolazi ovde samo zbog ceta. Kakav je to doprinos sajtu? Tim gore, sto se razvodnjava kvalitet konverzacije na Vuki, dolazi do odsustvovanja mnogih starih, dobrih clanova cije definicije i koji sami mnogo znace za ovaj sajt!

Ja sam za to da se povisi broj poena potrebnih za ucestvovanje na cetu i/ili forumu. Polazim od sebe - nisam ni reci napisao na cetu dok nisam imao 400 popularnosti, a za forum da ne pricam.
Hvala!

Ne, za cet je vec ok, ali ima drugi problem, a kad bi se on resio, bilo bi fino. Da moze da se glasa tek kad napunis 50+. Tako bi se dosta otezalo i hejtovanje i lajkovanje sa duplih naloga

2pane smislio si nesto fenomenalno...to bi bio pun pogodak...jer oni sa +50 bi bili donekle verodostojni da ocenjuju,,,pa secam se sebe kad sam pocinjao ,davao sam - svakom ko mi zasmeta a + na neke trule fore....to je prava stvar...sta mislis ima li sta od toga?

Vec sam predlagao i tatko rece da ce nekad da se sprovede, ali to je bilo odavno...

Dobra ideja za glasanje!

Poenta sajta je u početku bila da svako može da glasa . . Onda je posle zlatana to moralo da bude promenjeno ..

Da li zaista sad imamo toliki problem da moramo da šikaniramo ljude kojima se ne definiše ništa (i na forumima,a na vukajliji još više, mnogo ljudi hoće samo da čita). To što ne definišu ne znači da nisu validna publika.

Postoje načini kontrole koji pucaju bolje na zloupotrebe od toga da zabraniš svima da glasaju . . .

Ja predlažem da na čet smeju da izlaze samo članovi koji imaju više od 5000 bodova.Tako više uopšte ne bi bagovao!:-P

Pa da se ti i Abraksus jebete u dupe,a? :)

Na čet-u? Ja ću da puštam muziku,a on neće ni da dolazi! :-)))

Kako ćeš samo luuuuudo da se provodiš... :D

Isti kurac kao i do sada...Ljižanin i Psiho raspravljaju o igricama,a ja puštam muziku...
Sve isto,samo bez igrica:-)

Ja sam za da se ukine i čet i forum i pisanje definicija :D

Ja sam za to da se ukinu svi članovi i samo ja da ostanem. :P