Prijava

Ma jok, neću. Al' bacim pogled po malo, na areni3 je prenos, imali su bar 3 stopostotne šanse u desetak minuta koliko sam gledao, ovi iz lokomotive baš "nespretno" reagovali u odbrani, golman ispadao previše očigledno par puta, al' džabe kad ovi maše sa par metara, pa i sa gol linije. A možda grešim, možda su očajni i jedni i drugi, pa otud takve reakcije.

HAHAH, šta omaši čovek, pustili ga samog. Golman se već bacio u kontra stranu, pre no što je ovaj šutnuo. Džabe kad ne znaju.

Opet sam puko u 95tom minutu,jebem ti kristal palas

sta bilo sa mozzartom?

Je l' Ameri dobijaju Turke preko 35 kosa razlike?

fix danas

Dominikana NZ 2
ARG CRO 2 definitivno

Тотенхем 1 2.60 квота, поклон , може и 1-1 у неком систему, квота 4.60.

Сигурица тикет:
Тотенхем 1
Мајнц гг
Барса 2
квота 6.50

Moj tiket
Lacio x2
Crnac - Gaske 2
Totenh. 1x
Arsenal 2
Mainc 3+
Sasuolo 3+
Hajduk 1x
Kvota 50.

Je l ima u nekoj kladionici da se igra igrači +-?

Stavio na nase protiv francuza,1.85 kvota.

Ima u meridijanu mito

JEBEM DECU U PIČKU MRTVU GOVNJIVOM ARSENALU, RETARDIRANOM VENGERU I MENTALNO OBOLELOM MERTESAKERU! U pičku jebenu materinu više.

Za pola koša me sjebala ciganska gamad tj. Rudi Fernandez koji je uspeo da promaši skroz otvoreno zakucavanje. Koji debil dete mu jebem u pičku. I na svu tu muku mi pederi iz Mocarta dignu dodatno pritisak kad sam video da su spustili granicu na 90.5 https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1494-5460895-1218

Pogledajte šta prepotentni cigan stavlja na svojoj zvaničnoj fb stranici. Poješćeš ti govna uskoro sa natpisom Srbija. Radulja, Teo, Bogdane osvetite moj tiket!
http://i.imgur.com/9BWmrwb.png
http://i.imgur.com/mliey7Z.png

JEBEM LI TI MAJKU U PICKU LI TI JEBEM

A NAŠLI SU KOGA ĆE STAVITI, NAJODVRATNIJEG IGRAČA KAO ČOVJEKA TRENUTNO, CIGAN