Prijava

Klivlend - Oklahoma 2 i ukp > 212.5 (4.60)

Ozbiljno razmišljam da odigram dvojku, ili čistu ili u hendikepu

jebem ti debelog sten van gandija, da nisam pao na mcwa sad bih ti doso u detrojit

zicer dana,godine,vestbruk preko, kad se retard zainati ima da jebe kajrija u cmar

Ono sto je sigurno da veceras K Love jebe, uglavnom

K Love ne igra majmune!

Sta ne igra pickice jedna odi da te polomim!!!

NEDELJKO kucaj na tiket Kevin Lav plus, necu slusam ovog magarca!

Bio je zicer i prethodnih dana pa je ostajao ispod granice, ne računajući protiv vašingtona kada je utakmica otišla u produžetak (mada je i pre produžetka prešao granicu). Po meni je Durent bolji za over danas

zadnje dvije je igrao protiv tiga i vola, tig je jedini koji je brz i skocan kao sto je ovaj pa mu donekle parira, a vol je realno najbolji defanzivni plej u nba ligi, agilan,brz, velik wingspan, visok, jak itd..
uglavnom kajri se ne moze spojit sa odbranom, ide preko to

Чекам Спортинг на једном од тикета, цигањи не умеју гол да уваљају.

Čekam ga i ja, grifine, znači nema boga da okrenu, jbg.

Преокрећу, то је цигањска лига као и наша.

Онај са Спортингом ми дошао, на другом чекам Гент, појма немам кави су. Елем, на једном ме оборила само Барса у кошарци, цигањи агејн, а знали да запну против Звезде, бем их.

Sta je igro amerikanac?

Ali nerealno šta se dešava. U'vatim da ih gledam od drugog poluvremena, i onaj retardirani majmun Indi šutne u jebenog golmana s 3 jebena metra, i možda 5 minuta nakon toga jebeni Teljo pogodi stativu iz stopostotne šanse. Jača ekipa 100 jebenih puta, ali ne vredi. Živo me interesuje kakav je jebeni gol postigao Maritimo. Da stvar bude još crnja, branio sam ih iksom. Tačno ima da ostane kec.
Kako tuku ovi cigani, trebalo bi svi da podobijaju crvene i da se registruje 0:3 za Porto. Ne pamtim da sam nekad imao veću želju da prebijem ceo jebeni tim metalnom palicom po lobanji ciganskoj.

Odigrao je da ce doci u hendikepu Hjuston.

Crveni za maritimo, 'ajde stoko!

лоло Порто још није преокренуо, још 10 минута. Али пази кад нема шансе да изгубе, убеђен сам да ће уваљати неко гол у задњих пар минута. Одох да одиграм победника остатка меча.

Šta su za večeras predložili drugari nba prognozeri?

nocas mi je sve turbulentno