Prijava

CapooN
Ja ni u mocartu ni u sokeru ne vidim da ga ima u ponudi...

Ima u Maxbet-u, 9.5 granica.

Au jebemti gde max bet da nađem u gradu haha
ima na 5km od mene

Da li će me Anderleht posrat ako ih odigram?

Ja igrao Anderleht, kontam da su prejaki da kiksnu.

dajte, dajte, samo dajte gol
ajmo brisel

bolji andrleht, al bi lako mogao da primi neki gol iz kontre. porozni su po izgubljenoj lopti. takođe, ne mogu da ne primjetim, imaju nekolicinu degeneričnih crnaca.

Biće dobro Riho, pobeđuje Anderlleht. Nemoj da si rasista da prozivaš crnce.

milan i unikaha takođe dobijaju. dakako.

Na Milan sam se i ja kladio, i na Galatu..oprosti mi Jagoda.

P.S Savetovah da se izbegava Sautempton, nepredvidiva ekipa. Gazi, očekujem izvinjenje.

zajebi, varegem je u zanjih 10-15 minuta bar duplo bolji i konkretniji.

imal negde prenosa?

jsl je za ovo bundes liga lično. andrelht je kolektiv poludaunovskih stvorenja u kome prednjače svakako omaleni crnci dugih prezimena. nisu daleko ni naše gore prezimena tipa marin ili šizofreni mitrović.

ovaj mitrović je debilčina par ekselans. jebem mu ja mater onu šatiranu poluraspalu. jebem i svakom novinaru koji još jednom njega spomene u pozitivnom kontekstu.
mršupičkuaterinu i andrleht i brisel i sve u pičkumaterinu
ni bušido sa ovakvim pacijantima ne radi

Ovo je nerealno kako se svaki jebeni put uhvatim za neke degenerike. Jebeni Anderleht na 11 utakmica da 21 jebeni gol, i sad protiv jebenog Zultea, koji je na 12 utakmica u gostima primio isto 21 jebeni raspali gol, niko jebeni živ ne da niti jedan jebeni šugavi GOL. Jebem vam majku svima, počevši od Hansa Holcijusa pa nadalje. I tačno će sve ostalo proći.

Jbg brate Grifine, govna belgijska.
Mada, ti golovi su po meni čista sreća, ne zaslužuju da se nađu na tiketu sa velikim ulogom, bar je takav slučaj kod mene.

Tilmo usralo te. I dalje stojim iza toga da je svonsi tuzna ekipa, koja ako nastavi ovako da igra zasluzuje da onom Monku digne spomenik a da sam na mestu Mancestera, Sitija, PSG, Juventusa poozbiljno bih razmislio da ga dovedem za trenera

Sa kakvim on govnima pobedjuje to je nevera. Bukvalno 3 krstena igraca nemaju

gledaqo sam tekmu, onaj ćelavi dade dobar gol sa 20-ak metara, meščini je on i 10 minuta prije gola pogodio stativu, isto iz te udaljenosti
sautempton govna

Пола белгијске лиге игра на крају сезоне плеј оф, јебе ми се баш да бацам коцку дал ће баш тог кола да играју озбиљно или пробају нову тактику јербо, може им се.