Prijava

je l dobra picka ta milica

Kako dve kvote od preko 3 i kvota 1.3 na isti tiket

Бане дебели
Hahahahah kako 4 tiketa

Igram lajv najvise. Svi tiketi gde sam imao arsenal na golove, ili 3+ prvo posle igrao lajv sledeci gol, 4 domacin pa 3 ukupno ali onaj golman bazela au kakav nojer pa umro dabogda mentalac

Sto je najgore nije mi krivo za tikete, pogodio sam besiktas izvukao ulozeno manje vise nego mi krivo sto nisam gledao seltik siti na seltik parku samo zbog navijaca
jos uvek jedna od najboljih utakmica ikada gledanih "uzivo" fazon livepul milan finale dortmund marsej i barsa seltik 2:1

Јес курац Милица, неки лик радио

Psg 2 i GG
Napoli 1 i GG
Barselona 2 i GG

Da sam imao ista u mozgu

А лако је бити ђенерал после битке.
Ко би реко да ће сви примити го.

Pa brate ko god išta zna o fudbalu nije potcijenio ni Ludogorec ni Gladbaha, to što je Ludogorec iz Bugarske a Gladbah (uz još par Njemačkih klubova) uvijek u sijenci Bajerna i Dortmunda ne znači da ne mogu da iznenade ove jake ekipe.

Ludogorec je redovan zadnjih par sezona u evropskim takmičenjima, trude se i polako ali sigurno napreduju. Mislim ne vjerujem da će u sljedećih deset godina proći u četvrtfinale LŠ ali ono siguran sam da mogu da iznenade ove veće ekipe s vremena na vrijeme, naročito PSŽ koji se još privikava na novog trenera... I to ne samo gol, nego su mogli i dva da nijesu promašili penal pa primili gol iz kontre... to je problem tih timova koji rasturaju domaća takmičenja napadačkom igrom, pa poslije odu u Evropu da igraju defanzivan fudbal i pogube se kad neko iskoristi njihovo oružje protiv njih.
Realno da nije bilo promašenog penala pa onda brze kontre odma poslije toga, Ludogorec bi odigrao neriješeno 2:2 sa PSŽ-om kao što sam predvidio par strana ranije.

Gladbah sam rekao da sumnjamda će dobiti barsu. Očekivao sam neki 2:1 rezultat za Barsu da će biti, al rekoh fino da je to ekipa koja igra brz atraktivan fudbal i koja može da da gol... i to naročito jednoj Barsi koja igra bez Mesija... i koliko god djelovalo nekome to kao "ee brate ma Barsa je to i bez Mesija opušteno hehe" nije to isto. Jedno je kad igraju bez Mesija protiv neke Osasune a sasvim drugo kad igraju u Evropi protiv ozbiljne ekipe i to na gostujućem terenu.

Napoli Benfika iskreno sam očekivao neku pobjedu Napolija 2:1 ali ne znam zašto svi otpisujete uvijek portugalske timove. Pa jebo te Benfa prošle godine bila u četvrtfinalu (istina imala dosta lak raspored do tog četvrtfinala, ali opet su odigrali jednom 2:2 protiv Bajerna kad su ispali a drugu tekmu izgubili 1:0)
Da ne pričam da je Napoli precijenjen u očima ovih što samo prate tabele i rezultate. Nijesu oni jedini 'konkurent' Juveu u Italiji zato što su sad nešto jaki, nego što su svi drugi timovi se raspali totalno... Ajde Roma se nešto malo kao koprca i inter, plus fiore ima solidnu odbranu ali sa timovima i igrom kakve sada imaju, prije fazon 7-8 godina ne bi imali šta da traže ni na sredini tabele Serije A... Čak i Juve današnji bi bio fazon možda treći u toj konkurenciji...
Jebi ga, ne može da se živi od stare slave.
Mada kažem, očekivao sam da dobije Napoli ali me 4 gola stvarno malo iznenadiše.

Ne serem ja sad po Napoliju, čak ih i gotivim kao predstavnike Italije u LŠ (jedino Juvea sa ne mogu smisliti od italijana) ali nije to ekipa tako jaka da bi bio bilo kakav šok da prime gol od Benfe.

Jedino veće iznenađenje u ovom kolu mi je 3:3 u Glazgowu... Kapirao sam ja da će se Seltik fino pripremiti za Siti jer su ipak igrali sa Barsom koju je dugo vremena vodio Gvardiola i još se osjeća uticaj njegove filozofije tamo baš jako, plus što će biti srčani protiv Engleza zbog rivalstva, ali nijesam očekiva da će Siti sebi dozvoliti onoliko grešaka kao da igraju protiv nekog Norwicha (mada im sugrađani prije neki dan pokazaše da se i protiv Norwicha mora dati 100% ako oćeš do pobjede)

znači suma sumarum, nije problem što su veliki timovi primili golove, nego što 90% ljudi ne kapira da svako ko je ušao u LŠ (čak i jebeni Dinamo ZG) ima kapacitet da bar uvali počasni gol najvećim klubovima (kad pomenuh dinamo eno juče su imali šansu finu protiv Juvea, al opet kao i protiv Lyona prije dvije neđelje uboli prečku)

Oćeš reći "Didn't earn" ?

I da si opet ne bi ništa dobio jer ne čitaš postove aktuelnog šampiona Vukajlije u pogađanju sportskih rezultata

EDIT: neće link jebem mu mater

http://i.imgur.com/nK4FeQ5.png

Svako takmicenje u kojem je Rasna barem u sredini tabele uzimam s ogromnom rezervom. Tebi svaka cast.

Igram lajv najvise. Svi tiketi gde sam imao arsenal na golove, ili 3+ prvo posle igrao lajv sledeci gol, 4 domacin pa 3 ukupno ali onaj golman bazela au kakav nojer pa umro dabogda mentalac

Ista stvar brt jebo mi je kevu i on i ove copine mutave iz arsenala

Da l' da prodjem tiket neki?

Danas samo jedan.

Hapoel 1xi2-3, Mancester 1 i2-4, Inter 3+, Selta 1, Roma 1i3+, Dundalk 0-2 zenit 1-1..jebem li ga vise

Ко убоде тикет са утакмицама Лиге Европе треба му дати и орден Карађорђеве звезде са мачевима

i orden partizanske zvezde I. reda

Који ће му то курац

koji cemu kurac karadjordje,zvezde,macevi

Ајакс 3+
Интер 3+
Билбао 3+
Аустрија 3+
Фенер гг3+, гг4+
Сасуоло гг
Јединство 1&3-5, 1&гг
Зенит 3+