Prijava

ahah a zivote

prokleta zavisnot od prokletog govneta ;@

Treci dan, eh...

Aahahah a juče pisao tiket u vrednosti nečijeg nedeljnog budžeta za kladionicu, pazi molim te, treći dan... To ja mogu da kažem, a sutra će biti i četvrti bez problema.

jebeš takvo ladjenje kad svi znate da se četvrtkom ne možete kontrolisati xd

Sta ja imam sa tim sto je to neciji nedeljni budzet? Ja proslih mesec dana minimum 5k dnevno udjem brt zato i jesam na hladjenju. Ok je kad uleti makar jedan nedeljno sam makar na poz nuli ovako mi je pun kurac pre svega stresa a i gubljenja love. I cetvrtak planiram da iskuliram.

Mislim super za tebe, navijam da ti potraje, ako zato hrabris sebe da si bolji od mene ali veruj da jesam na hladjenju. Jos sam i juce i prekjuce po.dva puta bio u kladzi bacio kosku popio kafu ciato da odem i ne odigram nista. Ponosan sam na sebe.

Ma sprdam se, razumem, pa ja bih bio ponosan na sebe ako bih se ograničio na tri tiketa nedeljno od po 200 dinara, smatrao bih da sam izlečen.
'de će da mi potraje i ovo, ja u četvrtak planiram da igram, nego eto izbegavam ovih par dana jer je previše uzelo maha. A i u četvrtak i petak, 300-500 dinara po danu i gotovo.

Nego nije ni to problem toliki, ja sam se malo i stabilizovao, ne igram ništa sem EL (baš ako upadne neki fudbalski vikendom), pare iz šteka sam povratio i ne bacam više na ova govna (s tim štone bleje kod mene, nemam baš toliku kontrolu još xd) nego samo ono što armin kaže, ograničavam neke druge stvari, nije da sam se zgovnao u dugove da ne znam 'de ću.

Ma nisam ni ja u dugovima daleko bilo ali bas te pare iz steka, nervira me sto se smanjuje. I necu da ukidam sebi neke druge stvari koje mi cine zadovoljstvo da bi ih trosio na nesto sto mi digne pritisak. Pa bolje i na kurve da idem jbt makar sam smiren posle xd. Mislim da te pare mogu kvaliternije da utrosim i to je to

sutra bolivija argentina.kvota na argentinu oko 1.65.meni deluje kao poklon.bolivija je ispusila kako god da se okrene.na stranu to sto argentina igra ocajno,mislim da bi trebali da dobiju boliviju.2-2.

Bolivija je zajeban domacin u la pazu, na 3600 metara se igra

znam da je tamo zajebano za igru,al peru i kolumbija im uvaljali po 3 komada tamo.nemaju bas neki ucinak u poslednjih 5 tekmi.dobili venecuelu i paragvaj,a izgubili od perua i kolumbije.nereseno sa ekvadorom.

Tamo Mesi stalno povraca dusa mawa

Pa peru i kolumbija ih otresli jer su navikli na tu visinu xd brazil i argenina tamo redovno izvlace bod. Venecuela i paragvaj isto ne mogu gore ocigledno

Zato ti je crna gora vazda bila neosvojiva tvrdjava niko nije isao na visinske pripreme u to doba

jepte se :p
pogledao sam im tim.imaju jednog koji igra u evropi.i taj igra u geteborgu i rodjen je u svedskoj.grupa gradjana.sve i da su govna i da se igra u septickoj kapiram da ih mogu dobiti argentinci.valjda nece presahnuti mesi.

Arg mora da dobije/dobija, ako ne misli da pusi, u kanalu su trenutno.

Ne verujem da kenjate o jednoj boliviji ceo dan u picku materinu

Ni ja se ne kladim :'(

NE IGRA LEONARD NE IGRA LEONARD NE IGRA LEONARD!!!!!!!!!!!!!!!!

KOJI KURAC SAD IGRA PA STA JE OVO!!!

jepte se :p
pogledao sam im tim.imaju jednog koji igra u evropi.i taj igra u geteborgu i rodjen je u svedskoj.grupa gradjana.sve i da su govna i da se igra u septickoj kapiram da ih mogu dobiti argentinci.valjda nece presahnuti mesi.

Dobro bre brate cepaj na argentinu kad si resio meni je samo savest nalagala da ti kazem informacije koje imam