Prijava

Ajde malo da se ljudski isposvađamo! Mada da li će biti svađe zavisi od nekoliko okolnosti - ne samo od volje za svađom. Pošto nije pitanje KOME nego ČEMU, bez brige neću nikog prozivati. Ako se neko prepozna, njegov problem, ako se ne prepozna, opet isto. Molio bih i druge da kažu čemu daju minuse, deluje mi kao zanimljiva tema.

Dakle, minuse dajem previše očiglednim definicijama tipa Otac: Ćale, zatim igrama s rečima osim ako nisu baš dovitljive. Lepljenju na defiicije koje nije originalno, ili bar nije neka dobra sinteza iznetog. Isuviše lascivnim komentarima, ako ih ne smatram dovoljno duhovitim. Isuviše očiglednom povođenju za trendovima. Naravno i svemu što je Gvozdenović definisao kao: Kako zaraditi plus na Vukajliji.

Ajd sad vas da vidim.

Dakle, minuse delim na izuzetno glupe definicije (moja baba je cerka moje prababe), nazovi-nacionalisticke (mi cetnici koljemo sve zivo i mrtvo), viceve (treba primer?), definicije pljuvanja po narodnjacima, politici i svemu ostalom samo zarad slupljanja pluseva (jer je ovo navodno sajt koji se ogradjuje od 'svih tih nolifera')...i dajem minuse Gvozdenu od sada, zato sto je p*a! :-))
Toliko od mene, za sada! Hvala!

Ah da, minuse delim i definicijama koje kao da su prekopirane iz Wikipedie. Može nešto duže, čak i volim, ali da ima lični pečat.

Minuse delim po slobodnom nahodjenju bez ogranicenja ... ponekad oprostim! Nemam pravilo, ali mogu da primetim da sam negativne uglavnom davao na ove kategorije koje je neo naveo.
I molim vas da istrazite kome onaj hejter Che-Vu deli minuse!!!

Gvojzije za svako bahatisanje od mene zaradi po minus na najbližu mi defku. Onako, kuća časti.
:-) :-) :-)

Pa recimo da su modovi po difoltu bliži minusu nego plusu... Od njih se očekuje više :)

Ja dajem minus na sovinisticke,seksisticke,nacionalisticke,eksplicitno vulgarne,viceve,copy-paste...

Organizujem takmicenje u davanju minuseva!
Treba da se do sutra prijave najmanje troje.
U prijavi treba navesti koliki je trenutan odnos glasova da znam odakle da racunam.
Takmicenje traje do 18. decembra.

Echinacea, reci mi da se šališ.

Ma jebeš minuse. Pa zar ne bi bio najveći bedak da neko stavi definiciju i sutradan vidi da niko nije dao nikakav glas? :)

Ja baš ne volim da dajem minuse.... Ako mi se definicija ne sviđa samo je preskočim, a ako mi se baš ne sviđa trudim se da je zaboravim što pre..... Ali ako mi je nešto baš skroz retardirano, kao npr. još jedan Chuck Norris vic ili nešto strašno prostački, a pri tome totalno neduhovito, e onda volim da zalepim minus....

:trep, trep:

Ja sam prestao da ocenjujem... a onda sam ponovo počeo. :)

Pa ja imam dva sistema za minuse.Jedne sedmice imam parne i neparne dane. Neparnim danima svaka pročitana def.dobija minus, a parnim svaka dobija plus.To je kad nisam objektivan i kad gledam po danima. A kad sam objektivan, onda minuse dajem zavisno da li me iznerviraju kod kuće,na poslu,da li sam mrzovoljan, gladan,zavisno od vremena,itd.A pluseve dajem, kad me uhvati griža savesti ako dam previše minusa. Uglavnom,nekad krenem da čitam odozdo na gore i delim minuse, a nekad odozgo na dole.

PS: :)) šalim se naravno. Trudim se da budem što objektivniji, na def.za koje nisam siguran,ne ocenjujem.A minuse dajem za def.koje su usiljene,veštačke,koje apsolutno nemaju nikakav smisao ni sa pojmom ni sa samom sobom.Ili def.koje eksploatišu Čak Norisa po svaku cenu. Takođe minus dajem za prepisane viceve.

@TroubleGum - slažem se sa tobom, najgore je posle 24h imati ocene na definiciju 0:0!!! :))
Lepse je otici i u minus 10!
Ignorisanje je mnogo mocno oruzje!

Za ivu98:
Ne salim se!:D

Zar niko nije zainteresovan za takmicenje?

"Ma jebeš minuse. Pa zar ne bi bio najveći bedak da neko stavi definiciju i sutradan vidi da niko nije dao nikakav glas? :)"
Bravo!
Ajde da bojkotujemo glasanje. To je sad moderno.
Bojkot fejsbuka, jutjuba, gugla...
Pa što ne bi i glasanja na Vukajliji... Mnogo se bre kurebecaju ti što postavljaju definicije, misle moramo ih ocenjivati. Ej, onaj ko postavlja je samo jedan, a potencijalnih ocenjivača je 259.654.731

Sve zavisi od količine ugljen-dioksida i cijanida u mojoj sobi.

Sele, kao pravi hemijski element, zavisi od drugih elemenata!:)
Minuse dajem samo i samo ako me doticna definicija (odnosno autor) iznervira svojom glupscu, koliko god surovo zvucalo. U te spadaju uglanom one koje su gorepomenute.
A jedna od omiljenih teza mi je upravo 'mozes me voleti ili mrzeti ali me ne mozes ignorisati' pa makar i sa 100 minusa!
A i ova ideja bojkota mi se 'dja. Kako smo poceli, polako ima i definisanje da bojkotujemo, na kraju ima da bojkotujemo i bojkot...

ja ću da bojkotujem bojkotovanje bojkota.

Ja necu da bojkotujem nista!
Jos jednom vas pitam ima li neko ko hoce da se takmici u davanju minuseva???
Onaj ko se prijavi neka uz prijavu dostavi trenutni status datih glasova i takmicenje traje do sutra u 15h.