Prijava

" Svabizord na poster 'Obrisano - NIJE DEFINICIJA'
pre 2 dana

Onaj ko je ovo obrisao zbog toga sto "nije definicija" treba da popusi sam sebi kitu jer je retardiran! I kad imas ovakve moderatore kretene kako onda sajt da bude normalan?"
ako vec banujete neke zbog gluposti bio bi red i da ovakvi dobiju ban

Дај ми линк

obrisan je taj poster idi na njegov profil pa ces videti

издркао на фацу, себи

e jel neko definisao izdrkati u facu :)
izvinjavam se zbog spema :D

Autor Hrnjau me proganja po sajtu i mojim definicijama otkada sam ubola definiciju dana. Spamuje mi po definicijama, i svojim ponašanjem me tera da ih brišem. Takodje je napisao i ovo o menihttp://vukajlija.com/aurora-smorealis/208562Pošto se ponaša kao da ja njega kinjim i da je bezgrešan, molim da mu skrenete pažnju da mi ne spemuje definicije i da ne bude bezobrazan prema meni zato što me mrzi. Ja prema njemu ne gajim nikakve emocije i samim tim sam uskraćena za uživanje koje on ima dok urinira po mojim i tudjim definicijama. Na ktitor forumu vam je skrenuta pažnja na njegovo ponašanje prema meni, pa ako biste hteli da mi izadjete u susret jer ja ne znam kako da ga skinem sa kičme. I juce me prozivao po tudjim definicijama i to punim nikom, taj spem je bio na definiciji koja je danas bila def.dana pa izbrisana a sve te komentare je u toku noci izbrisao neko od moderatora tako da ne mogu da prilozim i tu definiciju.
Zahvaljujem

. Ако те увреди лично, биће строго кажњен. Али ако се вас двоје проналазите у дефиницијама које напише ово друго, то је већ ваш проблем. Само ако је вређање у питању, могу да помогнем. Али ако си већ написала да те узнемирава, нека му ово буде опомена.

Izvinjavam se unapred zbog spema, ali smatram da je pogodan trenutak kako bi se ovo rešilo u korsit svih i kako bi se čule obe strane zarad opšteg dobra.

Autorka Aurora je mogla primetiti da od kada ima ktitor da joj se ja više ne obraćam niti planiram to da radim. Autorka ovde kritikuje retroaktivno, dakle ima ktitor već 10 dana a žali se da je ja teram da briše defke. To je ordinarna laž jer ona ima mogućnost da svaki postavljeni koment i obriše. Prepirali smo na njenoj defki dana i na još tri definicije u kojima je Aurora prozivala mene. Nakon toga javila mi se putem PVT gde je bila više nego neprijatna. Defka Aurora Smorealis možda podseća na autorku ali nema veze sa istom, a i obrisao sam je sam jer je loša.

Druga stvar, malopre je na mojoj defki vršila klevetu a to se jasno može videti ovde: http://vukajlija.com/skrbava-usta/212348#comment_592398

Mislim da je autorka pogrešila i sve ovo doživela previše lično, jedno je kritikovati defke a drugo prozivati autore.

Ајде крај са вас двоје. Одите на кафу негде заједно, маните се сајта на пар дана.

http://vukajlija.com/recnik/autori/25404

Neka mu neko lupi trajni ban. Pošto ste ga banovali on je napravio više duplih naloga sa kojih je vređao moderatore i spemovao.

Gde sam vređao moderatore? Gde sam ikoga vređao? Odrasti.