Prijava

Јесте гледали како су нас угазиле усташе вечерас?

Види се да смо скупљени са коца и конопца. Појма нико нема шта се ради у одбрани, без правог фаула цјелу утакмицу. Голмани ко глинени голубови, само им зуји око ушију. У нападу класично безидејно издркавање бекова, крила не постоје, чуче у ћошковима и читају молебан за пас ка њима. Играчи прематорили и без икаквог мотива да играју за репрезентацију.

На крају ће опет курчину највећу да прими Цветковић, иако није све његова кривица. Од сљедећег циклуса прекимандовати јуниоре у А селекцију и са њима радити сваког љета на камповима, једино тако се може направити неки систем који ће за неких 10ак година дати модерну екипу која може да трчи 60 минута. Од ових маторих нема ништа.

Deveti ešalon ozbiljnog sporta.

Najjaca su mi krila haha u jednom momentu sam pomislio da je bolje da ostaju na nasoj polovini u odbrani ko u fudbalu makar bi mozda sprecili neku kontru xdd Prva lopta na krilo otisla u 52-om minutu jebate igramo rukomet iz doba metaloplastike. Dosad makar igrao momir ilic pa se on ko bikcina zaletao u ljude i prolazio ili davao pas ova trojica beskorisni pogotovo protiv hrvata koji objasnjavaju pozrtvovanoscu. Ali ipak uzimaju francuzi jer su sila

kako je igrao zelenovicÉon mi je ortak iz osnovne i kraja i rodjen je u hrvatskoj kao i ja pa kad ga sretnem sledeci put recicu mu e zele pa kako to u rodnu zemlju odes i obrukas se onako :D

Био је један пас у првом полувремену за крило, али Марковићу у ноге. Додуше, одбрана Хрвата је била дубока, са доста контакта гдје су хватали наше на 10-11 метара од гола у фаул, што и није било тешко кад имаш Ворија, Мусу, Гојуна, Дувњака и још пар двометраша који лагано могу да туку наша 4 бека која играју сами, а кечеви Хрватске као праћке натегнути да сијеку пас за крила и да вуку контре. Наш пивот бескористан цијелу утакмицу, код 5-1 одбране, он стоји на средини иза двојке и тројке и нит прави какав блок ни који курац. Нисмо ни укрштање честито одиграли како треба због ове дубоке одбране, а не неку крштену акцију гдје би учествовала и крила. У другом полувремену ми играмо фластер на Циндрићу и разређујемо ионако шупљу одбрану гдје они дијеле лагано вишак на крила.

Баш су нас угазили.

Зеленовић најбољи био, имао 5/5 у нападу. Једина свијетла тачка данас, мада је све дао на индивидуални квалитет.

Prva lopta na krilo otisla u 52-om minutu jebate igramo rukomet iz doba metaloplastike.

Mi nismo Pseto ni na nivou te Metaloplastike.

Glup i neatratkivan sport.

Hrvatski rukomet da se zahvali banjalučkoj školi, bez koje ne bi ni jednu medalju vidjeli.

Не сери Тилмо.

Glup i neatraktivan. Vucaraju se za revere pa onda neko opali sa deset metara. Eventualno padne sedmerac.

Pogledaj samo u fudbalu i košarci koliko ima vrh poteza da te raspamete. U rukometu ako naprave cepelin to je maksimum.

Glup i neatraktivan sport, jedino je vaterplo ispod.

neuigrani smo i rekao bih da igramo neku zastarelu verziju rukometa.

Сами себе добијемо. Ненадић не зна гдје је,убио је голмана лоптом. Ми са 2 играча више правимо пробијање у нападу и примимо гол кад нас нападају 4 на 6. Марсенић дрво прави глупа искључења.

Сваки напад нам почне тако што пустимо лопту да два пута окружи, па тек онда почињемо напад и послије се чудимо што нам свирају пасиван напад. Са овим Ђорђићем на крају и није било толико лоше, али реално је највећи проблем одбрана, гдје покушавамо да хватамо играча у фаул тек на 7 метара од гола, умјесто да не дозволимо да уђе у 9 уопште.

tromi zastareli rukomet.
bolje da su zvali one matore da igraju.