Prijava

Nervira me šefica, nakon bruku godina rada sa djecom, prebacila me sa dječjeg odjela da radim sa polumrtvima u intenzivnoj njezi. Ali, od medija i advokata nema boljih jarana, pa ću im napraviti zvrčku za pamćenje.

Не знам шта бих ти реко, Н.О, надам се да не навијаш за Звезду...

Slepi kakve to veze ima s citiranim? :)

Зајеб мали, исправљено ;)

Nego, mislim da moraš da obratiš više pažnju na pistološki relativitet, a ni dijapazonska ingerencija ti nije zavidna, tako da kontemplativnos', i aspekti asocijacije ne mogu sami od sebe da ti dostignu nirvanu. Moraš na tome da radiš.

Па управо тражим рјешење у теологији (пистолошки релативитет), мада нирвану сам некада имао а онда је све отишло до ђавола у мјесец дана. Извињавам се на ријечи суицид а што се тиче екавице, не могу писати екавицом јер пишем ијекавицом и још нешто, браво, нервира ме то што се ми Срби дијелимо на Србе из Србије и Србе из Републике Српске, ми смо сви Срби, Вук Караџић је причао ијекавицом, не видим смисао твог захтјева, који курац и нервира ме кад год одем у Србију и кажем дај ми бурек она каже с чиме ћеш??? Нећу ни са чим јебему мајку бурек је бурек што нас толико јебете кад дођемо у Србију. Бурек са џемом, бурек са еурокремом алоооо... Ал' нема везе, нема фрке издржали смо Кајмакчалан издржаћемо и ове невоље. Ко год је прочитао хвала му, к'о да ми је лакше сад. Ух.

Koju si okinuo, drugu ili treću?

стеване издо си србске земље западно од дрине

Ми усташки Срби смо бар по питању бурека користили разум и логично размишљали, ако већ нисмо за неке друге ствари. Ови из БиХ имају ту тенденцију да упорно намећу своју поделу.

НЕ ПОСТОЈИ ПИЦА СА АНАНАСОМ, ТО СЕ ЗОВЕ АНАНАСИЦА!

Вук Караџић је причао ијекавицом

Imaš li ti video ili audio dokaz, u suprotnom ovo nema nikakvu težinu na sudu.

N.O. največi evridž Srbin svih vremena. Granjka v2.0

Jebala te rusija, majmune.

Па управо тражим рјешење у теологији (пистолошки релативитет), мада нирвану сам некада имао а онда је све отишло до ђавола у мјесец дана.

Jebiga, svi smo bili iznenadjeni kad se Kurto Bejn ubio sa cmarom.

Окино прву матер јој, испит ми фалио а хоћу ја у кафане.
Стеване, бурек је бурек и ја кад коњ од 2 метра и 110 килограма уђем у пекару и тражим бурек одма' све јасно. Значи? а?

Imaš li ti video ili audio dokaz, u suprotnom ovo nema nikakvu težinu na sudu.

Вук Караџић је узео као основу српског језика узео дијалекат из Херцеговине, околине Стоца (чудан народ доље), користио је ијекавицу и акценат приликом изговора а граматику је сам писао.

Petar Pan Pezo$
Jebala te rusija, majmune.

Тролујеш ме знам да ме тролујеш ал плакаћеш једнога дана кад уђемо у ЕУ и када схватиш колико би било боље да нисмо улазили у унију... осим ако конташ да бјежиш преко гране јер си СИСА и ДЕЗЕРТЕР!

Jebiga, svi smo bili iznenadjeni kad se Kurto Bejn ubio sa cmarom.

Курто није био креативан, ја бих више волио као Јесењин, театрално, "троструко самоубиство". И да, заборавио сам да споменем, ови наши фудбалери колективно ме нервирају и не знам који се ђаво нервирам око фудбала кад је наш фудбал умро прије 20 година. Чему се надамо, Шиптари нас јебу на терену како хоће, Турци јебаше Гробаре, о Звезди да не причам само горку сузу пустити и то је то.

Окино прву матер јој, испит ми фалио а хоћу ја у кафане.

коњ од 2 метра и 110 килограма

Да нијеси можда из Требиња?

Да нијеси можда из Требиња?

Нисам, из Брчког сам.

Стеване, бурек је бурек и ја кад коњ од 2 метра и 110 килограма уђем у пекару и тражим бурек одма' све јасно.

Па јесте, јасно је да не тражиш жу-жу... Али питаће те са чим желиш бурек.

Па јесте, јасно је да не тражиш жу-жу... Али питаће те са чим желиш бурек.

Она пита једном, кад види мој значајан поглед, зна да је бурек само с месом и ништа више. И да, нервира ме то што сви говоре за Жајка да је психо, дебил и шта је знам, мени је лик на мјесту. Ок оно окупљање што је једном било а он отишао у неку библиотеку, ту је мало заср'о ал' људи попустите лику мало.

Не знају сви за ту опсесију буреком с месом.

Необично је. Ново. Дивље.